Erkeklere Alınabilecek Çiçekler

Çiçekler çoğunlukla kadınlar için yapılan jestler arasında yer alıyor. Özellikle anlamı olan günlerde ve doğum günlerinde ilk tercih edilen hediyeler çiçekler oluyor. Kadınların yanı sıra erkekler için önemli olan günlerde de bulunuyor. 

Çiçekler çoğunlukla kadınlar için yapılan jestler arasında yer alıyor. Özellikle anlamı olan günlerde ve doğum günlerinde ilk tercih edilen hediyeler çiçekler oluyor. Kadınların yanı sıra erkekler için önemli olan günlerde de bulunuyor. 

erkege-cicek

 

Sevdiğiniz için özel bir jest yapmak istediğinizde ona hangi çiçeğin uygun olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu aşamadan öncelikle onun zevkini göz önünde bulundurabilirsiniz. Sevdiği çiçek çeşitlerinden ve renklerinden yola çıkarak harika aranjmanlar yaptırabilirsiniz. Doğum günü gibi özel günlerde sevdiğiniz insanın yanında bulunamayabilirsiniz. Böyle anları özel ve anlamlı kılmak için bulunduğu bölgeye harika bir çiçek tasarımı yollayabilirsiniz. Erkeklere hangi çiçekleri alabileceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki listeden seçim yapabilirsiniz;

 Teraryum 

Erkeklere çiçeklerden oluşan bir hediye almak istiyorsanız, kendini özel hissedeceği teraryum tasarımlarından yardım alabilirsiniz. Onun ilgisini çeken bitki ve çiçeklerden oluşan küçük bir küre armağan ederek harika bir jest yapabilirsiniz. Teraryumun içine hediye alacağınız kişinin sevdiği objeleri ekleyerek çok daha özel bir armağan haline getirebilirsiniz. 

 Solmayan Gül 

Solmayan güller uzun süre muhafaza edilmesi ile biliniyor. Erkeklere özel bir hediye bakıyorsanız, ona olan yakınlığınıza bağlı olarak solmayan gülleri tercih edebilirsiniz. Tebrik dönemlerinde ve özel günlerde sıklıkla tercih edilen solmayan güller arasından dilediğiniz rengi seçebilirsiniz. Dilerseniz gülün yanına farklı nesneler ekleyerek daha göz alıcı bir hediye haline getirebilirsiniz.  

 Mor orkide 

Göz alıcı güzelliği ve hoş kokusu ile dikkat çeken mor orkideler tüm özel anlara uyum sağlıyor. Erkeklerle ilgili doğum günü, tebrik ya da nedensiz süprizler yapmak istiyorsanız mor orkidenin ihtişamından yardım alabilirsiniz. Hem ev hem de ofis ortamına uygun olan mor orkideleri birçok alana kolayca yerleştirebilirsiniz. 

 Kaktüs 

Kaktüsler bakım kolaylığı ve hoş görüntüsü ile herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Erkeklere hediye alırken  bakımı kolay bir çiçek türü arıyorsanız kaktüsler sizin için ideal bir tercih olabilir. Her mekana uyum sağlayan kaktüslerle hoş bir jest yapabilirsiniz. 

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler