Yeni Evli Çiftler İçin Alabileceğiniz Düğün Hediyeleri

Herkesin hayatında ayrı bir yere sahip olan bazı özel günler vardır. Sevdiğiniz bir arkadaşınız ya da aile yakınınız evlendiğinde ona harika bir hediye ile tebrik için gitmek isteyebilirsiniz.

Herkesin hayatında ayrı bir yere sahip olan bazı özel günler vardır. Sevdiğiniz bir arkadaşınız ya da aile yakınınız evlendiğinde ona harika bir hediye ile tebrik için gitmek isteyebilirsiniz.

Hediye alacağınız çiftin hoşuna giden parçalardan ve zevkinden yola çıkarak unutulmaz bir düğün hediyesine imza atmak mümkün.  

Bazı dostlarınıza çok daha anlamlı ve uzun yıllar eşlik edecek hediyeler almak iyi bir fikir olabilir. Böyle anlarda akla ilk gelen seçenek bitki ve çiçekler oluyor. Bunun yanı sıra yeni evlenen çiftin hoşuna gidecek başka alternatiflere de yönelebilirsiniz. Farklı ve özel hediye seçenekleri için yazımıza göz atabilirsiniz. 

Çiftlere özel hediyeler 

Bazı çiftler birçok şeyin onlara özel olmasını isteyebilir. Farklı tasarım ve kişiselleştirmeye uygun ürünler tercih ederek harika bir hediye alabilirsiniz.  Bunların başında çiftler için hazırlanan yastık, bardak, tablo ve dekoratif ürünler yer alıyor. Yeni evlenen dostlarınızın isimlerinin bulunduğu bardaklar sayesinde her an hatırlanan bir hediye tercih edebilirsiniz. 

Tohum ve çiçek 

Toprağı ve bitkilerle ilgilenmeyi seven çiftler için özel hediyeler bulmak çok kolay. Her ana eşlik eden ve büyüyen çiçekler ev ortamı için harika bir seçim olabilir. Bulunduğu ortama enerji katan çiçeklerin tohumlarını ya da büyümüş halini alabilirsiniz. Çiftin hoşlandığı çiçek çeşitlerini önceden öğrenmek işinizi kolaylaştırabilir. 

Teraryum 

Küçük bir alana büyük bir dünya kurmanızı sağlayan teraryumlar birçok hediye seçeneğinin başında yer alıyor. En yakın arkadaşınıza hayal ettiği ortamı sunan teraryumlar ile kalıcı bir hediye armağan edebilirsiniz. Birçok bitki ve tasarım ürününe ev sahipliği yapan teraryumlarla unutulmaz bir hediye vermek sizin elinizde. Her eve renk ve neşe katacak teraryumlar ile yeni evli çiftlerin evine tazelik katabilirsiniz. Dilerseniz teraryumları sevgililer günü veya doğum günü çiçeği olarak erkek arkadaşlarınız için de tercih edebilirsiniz.

Çiftlere özel çikolata ve kekler 

En özel anların başında gelen düğünler için sevdiklerinize uygun hediyeler arıyor olabilirsiniz. Onların en mutlu gününü tatlı ve lezzetli hale getirmek için farklı hediyelere yönelmenizde fayda var. Çiftin isimlerinin ya da baş harfinin yer aldığı çikolata ve keklerden oluşan özel bir sepetle eşsiz sunumu bir araya getirebilirsiniz. Çiftlere özel olarak hazırlanmış çikolata veya meyve sepeti gibi alternatiflerle yeni evlilerin hem gözüne hem de midesine hitap edebilirsiniz. 

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler