İçeriğe atla
Taze Çiçek
1.379,00 TL

Golden Kiss Güller & Papatyalar

Görsel OnayOnayınla yola çıkar
PapatyaBenzer ürünler

Turuncu Çardak Güller ve Beyaz Papatyalarla Kuru Portakallı Bir Aranjman
Golden Kiss Güller & Papatyalar; turuncu çardak güllerin beyaz papatyalar, kuru portakal dilimleri ve okaliptüs yapraklarıyla bir araya geldiği, açık mavi-yeşil tonlu alçak seramik saksıda sunulan canlı bir çiçek aranjmanıdır. Sıcak turuncu tonlar kuru portakal dilimleriyle bütünleşirken, aralardaki beyaz papatyalar tasarıma sade bir denge katar. Aranjmanın ön kısmındaki turuncu Taze Çiçek kurdelesi fiyonguyla neşeli bir detay oluşturur.

Ürün Özellikleri

  • Ürün İçeriği: Turuncu çardak güller, beyaz papatyalar, kuru portakal, okaliptüs

  • Saksı: Açık mavi-yeşil tonlu, alçak silindir formlu seramik saksı

  • Süsleme: Turuncu Taze Çiçek kurdelesi

  • Ürün Boyutu: Yaklaşık 25-30 cm

Bu aranjmanı Doğum Günü Çiçeği, Yeni İş / Terfi Çiçeği, Tebrik Çiçeği ve Mezuniyet Çiçeği olarak; İçimden Geldi Çiçeği, Geçmiş Olsun Çiçeği ve Ev Hediyesi olarak; Anneler Günü ve Kadınlar Günü için arkadaşınıza ve annenize gönderebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak not oluşturma sayfasında birkaç cümlelik içten bir mesaj ekleyerek hediyenizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

Bakım Bilgisi

Çiçeklerin su aldığı bölümü (sünger ya da su haznesi) her gün kontrol edin ve azaldığında oda sıcaklığında temiz su ekleyin. Aranjmanı doğrudan güneş ışığından, esintiden, klima ve radyatör gibi ısı kaynaklarından uzak, serin bir yerde tutun; solan çiçekleri zaman geçirmeden ayırın.

Not: Mevsim ve stok durumuna göre çiçek ve yeşillik çeşitlerinde ya da renk tonlarında küçük farklılıklar olabilir.

Golden Kiss Güller & Papatyalar
Golden Kiss Güller & Papatyalar
Golden Kiss Güller & Papatyalar

Nerede olursan ol, yukarıda verilen teslimat sürelerine tamamen bağlı kalıyoruz. Teslimat süremizi, sizin rahatlığınız için esnek tutuyor, mevzuattaki yasal sürelerin içinde olası gecikmelerde, anında bilgilendirme yapıyoruz.

Golden Kiss Güller & Papatyalar Yorumları

1 Yorum
RA
R**** A********Doğrulanmış Alıcı
16 Eylül, Çar

ürünün ilk atılan görseli iyi değildi ama sonra düzenleyip gönderdiler fotoğraftaki gibi gayet güzel oldu