Aslan Burcuna Doğum Gününde Ne Almalıyım ?

Her burç kendine özgü detay ve özellikleri beraberinde getirir. Aslan burcunda yer alan kadın ve erkekler farklı özelliklere sahip olabilir. Güçlü duruşu ile dikkatleri üzerinde toplayan aslan burcundaki birine hediye alırken seçici davranmak isteyebilirsiniz.

Her burç kendine özgü detay ve özellikleri beraberinde getirir. Aslan burcunda yer alan kadın ve erkekler farklı özelliklere sahip olabilir. Güçlü duruşu ile dikkatleri üzerinde toplayan aslan burcundaki birine hediye alırken seçici davranmak isteyebilirsiniz. Özel bir güne anlam katmak istediğinizde burcundan yola çıkarak hediye tercihi yapmak çok daha doğru olacaktır. Doğum günü gibi anlamlı günleri daha hoş hale getirmek için aslan burcuna özel hediye alternatifleri arıyor olabilirsiniz. 


Aslan burcundaki kadınlar özellikle kıyafet türündeki hediyelere ayrı bir ilgi duyar. Kadınlar için bir doğum günü hediyesi seçiyorsanız ufak dokunuşlardan oluşan kıyafet türleri harika bir seçenek olabilir. 

Aslan burcuna doğum gününde ne alabilirim diyorsanız işte size birkaç öneri; 

İpek Şal 

Şıklığına önem veren bir burç olan aslan kadınları için hediye seçmek oldukça keyifli. Özellikle şıklığın son tamamlayıcısı olan ipek şallar harika bir alternatif olabilir. Doğum günü hediyesi alacağınız kişinin sevdiği renklerden bir ipek şal tercih edebilirsiniz. 

Kişiye Özel Kolye 

Her burçta olduğu gibi aslan burcunda da kişiye özel ürünler ön plana çıkar. Aslan burcundaki kadınlar için sevdikleri anları ölümsüzleştirmek iyi bir tercih olabilir. Bu nedenle onun için anlamlı olan bir tarih, sembol ya da figürden yola çıkarak kişiye özel bir kolye tasarlatabilirsiniz. 

Kol Düğmesi 

Aslan burcundaki erkekler tıpkı kadınlarda olduğu gibi şık detaylara ayrı bir önem verir. Şık takım elbiselerle günü geçiren aslan burcundaki erkekler için kol düğmesi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 

Kahve Fincanı 

Sıradan bir kahve fincanını doğum gününe özel hale getirerek aslan burcundaki kadın ve erkeklere hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kahve fincanını özel hale getirmek için anlamlı sözlerden, kişi ile ilgili özel gün ve tarihlerden fayalanabilirsiniz. 

Çiçek Aranjmanı 

Aslan burcuna doğum günü hediyesi alırken sizin için önemini ve cinsiyetini göz önünde bulundurmakta fayda var. Özellikle kadınlar için daha romantik ve hoş hediyeler arıyorsanız çiçeklerden ilham alabilirsiniz. Doğum gününü kutladığınız kişi sevgiliniz ise güllerin renginden ve anlamından yola çıkarak hoş bir aranjman yaptırabilirsiniz. 


 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler