Zodyak'ın en duygusal burcu olan balık burçlarına hediye seçerken pek zorlanmazsınız. Örneğin; balık burcu erkeğine hediye alırken onun duygusal yönlerine uygun hediyeler seçebilirsiniz. Alacağınız her manevi ve özel hediye onları mutlu edecektir. TazeÇiçek birbirinden özel ve anlamlı hediyeler ile sizleri bekliyor.

Hayal kurmayı seven balık burcu erkeklerine hediye alırken hayal dünyalarını renklendirecek daha minimal ama anlamlı ürünler tercih edilebilir. Burcunun renkleri olan yeşil ve mavi tonlarda hediyelik eşyalar seçilebilir. Mavi ve yeşil renkleri sankinlik ve huruzu temsil eder.

Balık burcu erkeğe alınabilecek diğer hediye fikirleri;

  • Kutlama kartı
  • Kalem 
  • Parfüm
  • Kutu oyunu 
  • Saat

Her ne kadar romantik bir burç olsa da balık burçları hediye konusunda bir beklenti içine girmekz. Ancak alacağınız hediyenin yaratıcı ve manevi anlam taşıması balık burcu erkeğini daha çok mutlu edecektir. Birlikte geçirmiş olduğunuz zamanları hatırlatacak hediyeler balık burcu erkeklerin hoşuna gidebilir. Örneğin; geçirdiğiniz bir tatilden kalma fotoğrafları bastırıp yaptığınız bir albüm balık burcuna alınacak hediyeler içerisinde en romantik ve özeli olabilir.

Ya da içine güzel sözler ve ona karşı duygularınızı yazdığınız bir not defterini balık burcu erkeğine hediye edebilirsiniz.

Eğer hediye almak istediğiniz kişi, burcunu sıkı takip eden biriyse ona balık burcu baskılı bir kupa da alabilirsiniz. Ya da iş hayatında kullanabileceği şık bir kravat tercih edebilirsiniz.

Ayrıca balık burcu erkeği sevdikleriniz için okyanus kokusu temalı bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz. İçinde okyanus kokuku mum, sabun, kolonya ve tütsüden oluşan bu kutu balık burcu erkekleri için tam bir terapi olacaktır.

 


 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler