İçeriğe atla
Taze Çiçek
15%
6.499,00 TL5.499,00 TL

Lora Pink Çiçek Aranjmanı

Görsel OnayOnayınla yola çıkar
KaranfilBenzer ürünler

Pembe Tonlu Çiçeklerle Ayaklı Vazoda Romantik Bir Aranjman
Lora Pink Çiçek Aranjmanı; pembe ve fuşya tonlu güller, pembe krizantemler, pembe ve yeşil ortancalar, karanfiller ile lisyantusların okaliptüs yapraklarıyla bir araya geldiği, ayaklı şeffaf vazoda sunulan bir çiçek aranjmanıdır. Vazonun içindeki yeşil sünger çiçekleri sık ve dolgun bir kubbe görünümünde bir arada tutar. Pembenin farklı tonları krem karanfillerle ve açık yeşil lisyantus tomurcuklarıyla yumuşar; okaliptüs yaprakları tasarıma doğal bir hareket katar.

Ürün Özellikleri

  • Ürün İçeriği: Pembe ve fuşya tonlu güller, pembe krizantemler, pembe ve yeşil ortancalar, pembe ve krem karanfiller, krem ve açık yeşil lisyantuslar, okaliptüs

  • Vazo: Ayaklı, kadeh formlu şeffaf vazo; içinde yeşil sünger

Bu aranjmanı Doğum Günü Çiçeği ve Tebrik Çiçeği olarak; İçimden Geldi Çiçeği, Yıl Dönümü Çiçeği ve Sevgililer Günü Çiçeği olarak; Anneler Günü ve Kadınlar Günü için arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize ve annenize gönderebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak not oluşturma sayfasında birkaç cümlelik içten bir mesaj ekleyerek hediyenizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

Bakım Bilgisi

Çiçeklerin su aldığı bölümü (sünger ya da su haznesi) her gün kontrol edin ve azaldığında oda sıcaklığında temiz su ekleyin. Aranjmanı doğrudan güneş ışığından, esintiden, klima ve radyatör gibi ısı kaynaklarından uzak, serin bir yerde tutun; solan çiçekleri zaman geçirmeden ayırın. Lisyantuslar suyu çok tüketir; vazodaki su seviyesinin düşmemesine dikkat edin.

Not: Mevsim ve stok durumuna göre çiçek ve yeşillik çeşitlerinde ya da renk tonlarında küçük farklılıklar olabilir.

Lora Pink Çiçek Aranjmanı
Lora Pink Çiçek Aranjmanı

Nerede olursan ol, yukarıda verilen teslimat sürelerine tamamen bağlı kalıyoruz. Teslimat süremizi, sizin rahatlığınız için esnek tutuyor, mevzuattaki yasal sürelerin içinde olası gecikmelerde, anında bilgilendirme yapıyoruz.