Gönderim Yeri Seçin

Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle veya sokak, hastane, okul ismi gibi bilgiyi girin.
Yaprakların yeşil rengi ve bitkilerin farklı formları, salonlara doğallık ve canlılık katar. Büyük salon bitkileri, bir köşeyi veya boş bir alanı doldurarak odanın dengesini sağlar ve görsel olarak çekici bir nokta oluşturur. Ayrıca, salon bitkileri çeşitli çiçeklerle renklendirilebilir, böylece salonunuzda güzel bir çiçek bahçesi havası yaratabilirsiniz.
Filtrele ve Sırala

Evimiz, bizim özel alanımızdır. Salon ise misafirlerimizi de karşıladığımız, zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz alandır. Dolayısıyla salonu güzelleştirmek demek, ruh halimizi güzelleştirmek demektir. Salonunuzu Taze Çiçek’in size sunduğu birbirinden harika taze çiçeklerle renklendirebilirsiniz. Böylece kendinize huzurlu ve renkli bir dünya oluşturabilirsiniz. Çünkü çiçekler mekanlara estetik güzellik katar ve pozitif enerjinizi arttırır. 

Salon Bitkileri İle Evinizi Dekore Edin 

Özellikle evinizin dekorasyonunda tercih edebileceğiniz salon bitkileri, özellikle sade dekorasyonları renklendirmek için tercih edilebilir bir seçenektir. Beyaz ve tonlarında boyattığınız duvarlarınızı sadeliğini bozmadan renklendirmek için salon bitkilerini tercih ederek evinize daha fresh bir hava katabilirsiniz. Dilerseniz birbirinden farklı salon bitkilerini tercih ederek evinizin bir köşesinde botanik bir ortam oluşturabilirsiniz. 

En Taze Bitkiler Taze Çiçek’te ! 

Taze Çiçek kalitesi ve tazeliği ile schefflera’ dan antoryum’ a, guzmanya’ dan ananas bitkisine birbirinden farklı birçok salon bitkisini aynı adreste bulabilirsiniz. Salon bitkilerinin yanı sıra Taze Çiçek üzerinden Taze Bitki kategorisine girerek iç mekan bitkiler, balkon bitkileri, ofis çiçekleri ve bahçe bitkilerine göz atarak bulunduğunuz ortamı güzelleştirebilirsiniz. 

Türkiye’nin dört bir yanında dağıtım noktalarına sahip olan Taze Çiçek ile Bursa çiçek siparişi, Eskişehir çiçek siparişi gibi daha birçok şehirde çiçek siparişi seçeneği ile en taze çiçeklere ulaşmanız artık daha kolay.  Aynı zamanda Maslak çiçek siparişi, Ataşehir çiçek siparişi, Beylikdüzü çiçek siparişi seçenekleri ile İstanbul’un bütün ilçelerindeki sevdiklerinize birbirinden farklı çiçek sepetleri ve çiçek aranjmanları gönderebilirsiniz.

Salon Bitkisi Bakımı Nasıl Olmalıdır ? 

Çoğu bitkide olduğu gibi salon bitkileri de güneş ışığının doğrudan üstlerine gelmesinden hoşlanmazlar. Bu nedenle özellikle yaz aylarında salon bitkinizin olduğu ortama dikkat etmelisiniz. Soğuk havalarda, soğuğun girebileceği alanlardan bitkinizi uzak tutmalısınız, aksi takdirde bitkinin büyümesinde zorluk yaşayabilirsiniz. Sulama aşamasında ise parmağınız ile toprağı kontrol edebilir ve kuruluk hissetmeniz durumunda bitkilerin tabaklarına su ekleyebilirsiniz.