Yeni iş çikolatası son yıllarda en çok tercih edilen hediye gönderme seçeneklerinden biridir. Yakınlarınızı ve sevdiklerinizi tebrik etmek için gönderebileceğiniz birbirinden özel çikolatalarla onları mutlu edebilir, kendilerini değerli hissettirebilirsiniz. Çikolata ve çiçek aranjmanları, hediye kutuları ve en özel çiçek seçeneklerini Tazeçiçek.com aracılığıyla hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz. Aşağıdaki seçenekleri değerlendirerek çok özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

En İyi Yeni İş Çikolataları

Tazeçiçek.com’da sevdiklerinize yeni iş tebrik çikolatası olarak gönderebileceğiniz onlarca farklı çikolata türü listelenir. Siz de kutu içeriklerinin ve ipuçlarının yer aldığı çeşitlere göz atarak en özel çikolata türüne hemen ulaşabillirsiniz. Listede bulunan çikolataların tamamını yeni iş tebriği, terfi, açılış gibi çeşitli amaçlarla gönderebilirsiniz. Hızlı teslimat seçenekleriyle yanınızda olan Tazeçiçek.com ile sevdiklerinizi şimdi mutlu edebilirsiniz.

  • Festival Çikolata Kutusu:  İçeriğinde 30 ayrı çikolata bölmesi bulunan Festival Çikolata Kutusu, spesiyal çikolatalardan ve truff’lardan oluşur. Fındık dolgulu, frambuazlı, fıstıklı ve daha çok sayıda özel çeşitten oluşan kutuyu, yeni iş tebriği için gönderebilir, sevdiklerinizin çok özel tatlar deneyimlemesini sağlayabilirsiniz. Klasik çikolata kutularından ayrılan Festival Çikolata Kutusu, 750 gramlık ambalaja sahiptir ve sürpriziniz için yeterli düzeydedir. Hemen sepete ekleyerek sipariş verebilirsiniz.

 

  • Brown Çikolata Kutusu: Âlâ Çikolata tarafından hazırlanan bu özel çikolata kutusunu yeni iş tebriği için gönderebilir, sevdiklerinizin ağzını tatlandırabilirsiniz. 25 ayrı çikolata bölmesinden oluşan kutunun içeriğinde beyaz çikolatalı truff, Antep fıstıklı, portakallı, kahveli, bademli gibi spesiyal çikolatalar bulunur.

 

  • Sweet Çikolata Kutusu: Sevdiklerinizin ismini yazdırarak tebrik edebileceğiniz bu özel kutunun içeriği üzerinde harf bulunan çikolatalardan oluşur. Pembe-mor ve siyah olmak üzere iki ayrı çeşidi bulunan çikolata kutusunda 5 adet magnum cake pops mevcuttur. Sweet Çikolata Kutusu’nu sipariş ederek yeni iş tebriği yapabilir, terfi gibi özel yükselmeler ya da iş değişiklikleri için de kullanabilirsiniz.

 

  • Harf Kutu Çikolatalı: Yeni iş tebriği yapacağınız kişinin isminin baş harfini kullanarak gönderebileceğiniz çikolatalı harf kutu, her harfe özel olarak hazırlanabilir. El yapımı çikolatalardan oluşan bu harika seçenek; cake pops, browni, magnum gibi çeşitler içerir. Kutunun ölçüsü ise 25 cm kadardır. Bu özelliğiyle de oldukça göz alıcı bir görünüm sergileyebilir.

 

  • Yeni İşinde Başarılar Yazan Kutuda Çikolatalar: 25 ayrı bölmesi bulunan Âlâ çikolata kutusunun iç kısmında ‘’Yeni İşinde Başarılar!’’ notu bulunur. Çok özel ve damakta dağılan premium çikolata seçeneklerinden oluşan kutuyu, hemen sipariş edebilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Çikolatalar; portakallı, fıstıklı, beyaz çikolatalı gibi çeşitli seçeneklerden oluşur.

 

  • Belçika Çikolatası: Dünyanın her yerinde meşhur olan tatlardan biri olan Belçika çikolatasını yeni iş tebriği yaparken göndermeniz Tazeçiçek.com ile mümkündür. 16’lı mix’ten oluşan kutuda bademli, cevizli, kuru meyve parçacıklı gibi özenle hazırlanmış seçenekler bulunur. Sevdiklerinizi bu özel kutuyla mutlu edebilir, yeni iş tebriğinizi dünyanın en özel tatlarından biriyle yapabilirsiniz.

 

  • First Class Coff Çikolata Kutusu: 21 ayrı bölmeden oluşan First Class Coff Çikolata kutusu, birinci sınıf çikolatalar içerir. Çok özel tatlardan oluşan kutu, 500 gramlık ambalaja sahiptir. Bu özel kutuyu sevdiklerinize hediye ederek kahve kaplı drajelerin ve 20 adet karışık aromalı çikolatanın lezzetini sunabilirsiniz. Sevdiklerinizin kahve keyfine eşlik edecek bir ikramlık olma özelliği taşıyan First Class çikolata kutusu, diğer çikolata çeşitlerinde olduğu gibi herhangi bir katkı maddesi de içermemektedir ve tamamı kakao yağıyla elde edilen özel çikolatalardan oluşur.

 

  • Festival Çikolata Kutusu Büyük Boy: Ofisinde kalabalık toplulukları ağırlayan bir sevdiğiniz için yeni iş tebriği yapacaksanız ya da tebriğinizin göz alıcı olmasını istiyorsanız, Festival Çikolata Kutusu sizin için idealdir. 750 gramlık ambalaja sahip olan Festival Çikolata Kutusu, 32 ayrı bölmeye sahiptir. İçerisinde kırmızı meyveli truff’lar, beyaz çikolatalı truff’lar ve Antep fıstıklı truff’larla birlikte, bademli, cevizli gibi farklı aromalara sahip çikolatalar yer alır. Vişneli ve oreo’lu çikolata çeşitleriyle de sevdiklerinize eşsiz tatlar sunabilirsiniz.  

 

  • Lüx Madlen Çikolata Kutusu: İçeriğinde 36 adet Madlen çikolata bulunan lüx kutu, bitter ve sütlü çikolata çeşitlerinden oluşur. Çiçekli özel paketi ve kahverengi beyaz renklerinde tasarlanmış dış ambalajıyla seçkin bir algı yaratan çikolata kutusunu yeni bir işe başlayan sevdiklerinize hediye edebilir, mutluluklarını paylaşabilirsiniz.

 

  • Exclusive Çikolata Kutusu: Premium çikolata seçeneklerinin yer aldığı bu özel kutuyu sevdiklerinizin yeni işini tebrik etmek için gönderebilirsiniz. Özel aromaları ve özgün tatları bulunan çikolatalardan oluşan kutu, zarafetiyle sevdiklerinizin heyecanlanmasına sebep olacaktır. Badem kremalı ve karamel dolgulu çeşitlerin yanı sıra birinci sınıf gold ve gümüş renkli badem şekerinden oluşur. Sevdiklerinizi bu özel tatlarla şımartabilir, yeni işinde başarılar dileyebilirsiniz.

 

  • Premium Çikolata Kutusu: 16 adet sütlü madlen çikolata ve fildişi truff’larıyla yeni iş tebriklerinin vazgeçilmez seçeneklerinden biri olan premium kutu, 500 gramlık ambalaja sahiptir. Sevdikleriniz için özenle hazırlanmış olan özel Miss Çikolata markalı kutusuyla yeni iş tebriği yapmak için kullanabileceğiniz eşsiz seçeneklerdendir. Çeşitli aromaları ve madlen çikolatanın yarattığı kusursuz aromasıyla yeni iş çikolatası olmaya adaydır.

Yeni iş hediyesi çikolata seçeneklerinin tamamına Taze Çiçek ile ulaşabilir, sevdiklerinizin mutluluğunu benzersiz tatlarla mühürleyebilirsiniz. Yeni bir iş, terfi, yükseliş, iş değişikliği, atanma gibi çok sayıda tebriğinizi Tazeçiçek.com çikolatalarıyla yapabilir, özel notlar da yazdırarak hediyenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Dilerseniz çikolata kutularının yanında bir adet de saksı çiçeği ya da aranjmanlı çiçek gönderebilir, hediyenizin zarafetini artırabilirsiniz. Hem yakın arkadaşlarınıza hem de hayatınızdaki en özel kişiye gönderebileceğiniz seçeneklerin de olduğu Tazeçiçek.com’da açılış çiçekleri de bulabilir, yeni iş yeri açan yakınınıza açılış çiçeği ve çikolata gönderebilirsiniz.

Hayatınızdaki En Özel Kişi İçin: Kadife Dev Kalp Kutuda Kırmızı Gül ve Rocher Çikolata

Eşinizin ya da hayatınızdaki en özel kişinin yeni işini tebrik etmek için gönderebileceğiniz bu çok özel hediye, dev kalp kutu içerisinde kırmızı güller ve çikolatalardan oluşur. Ortadan bölünen kalp kutunun bir yarısını güller, diğer yarısını ise çok lezzetli ve özenle dizilmiş rocher çikolatalar kaplamaktadır. Hayatınızdaki en özel kişinin kendisini çok özel ve değerli hissetmesini sağlayacak olan çikolata sürprizinizle onu çok mutlu ve memnun edebilirsiniz.

Red Magic Solmayan Gül ve Çikolata Kutusu: Taze Çiçek'in en özel seçeneklerinden biri olan bu özel hediye, kırmızı kadife kutusuyla ve gold renkli Rocher çikolatalarıyla göz kamaştırır. Göz alıcı güzelliğiyle XXL boyda kırmızı bir solmayan gül ve onun etrafında 10 adet çikolata yer alır. Sevdiğiniz en özel kişinin yeni işini bu çikolata seçeneğiyle tebrik edebilir, sevginizin sonsuzluğunu solmayan gülle gösterebilirsiniz. Solmayan gülü güneş ışınlarından uzak tutabilir, uzun yıllar solmadan, bozulmadan kalmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni İş Hediyesi: Hediye Kutularıyla Gelen Mutluluk

Kupa, mum, not defteri, çikolata gibi özenle seçilmiş hediyelerin yer aldığı hediye kutuları, yeni iş tebriği için verilebilecek en özel hediyelerdendir. Hem erkek hem de kadınları tebrik etmek için kişiye özel seçenekler barındıran ürünler, ofis ortamlarının vazgeçilmezi sayılan parçalardan oluşur. Ofis masalarında kullanılabilecek defterler, küçük biblolar, kahve kupaları ve frenchpress’ler içeren hediye kutularına hemen siz de göz atabilir, dilediğiniz kutuyu seçerek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler