60'lardan Günümüze Floral Desenler

Her dönem kendi özgü yenilik ve renkleri beraberinde getiriyor. Sektörel yenilikler başta olmak üzere pek çok alanda floral desenlerin yer aldığını görmeniz mümkün. Zamanda kısa bir yolculuğa çıkmanızı sağlayan floral desenler her döneme uyum sağlıyor.

Her dönem kendi özgü yenilik ve renkleri beraberinde getiriyor. Sektörel yenilikler başta olmak üzere pek çok alanda floral desenlerin yer aldığını görmeniz mümkün. Zamanda kısa bir yolculuğa çıkmanızı sağlayan floral desenler her döneme uyum sağlıyor. 

60’ların Ruhunu Günümüze Taşıyın!

60’ların ruhunu günümüze taşımak istiyorsanız floral desenlerden oluşan parçalara yönelebilirsiniz. Taze çiçeklerin enerjisini hayatın her alanında hissetmek isteyebilirsiniz. Floral desenli kıyafet ve parçalar tercih ederek aradığınız enerjiyi farklı şekilde kendinize çekebilirsiniz. 60’ların ruhunu ve enerjisini yaşatan floral desenler adeta yaşamınıza yeni bir soluk katıyor. 

 

Alexander McQueen’in deri parçalarla buluşturduğu floral desenler aynı zamanda  Balenciaga’nın minimal çiçekleri ile eşleşiyor. Dries Van Noten’in kocaman çiçekleri ile tasarlanan parçalar her döneme damgasını vuran floral desenleri destekliyor. Tasarımcıların dikkatini çeken floral desenler başta kıyafetler olmak üzere pek çok aksesuarda karşınıza çıkıyor. 

Birçok insan için giydiği kıyafetle ruhunu yansıtmayı istiyor. Özellikle mevsim şartlarına ve gündemde olan renklere göre aradığınız kombinleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çiçeklerin eşsiz dokusunu kumaşlara yansıtan floral desenler sayesinde aradığınızı kolayca bulabilirsiniz. Floral desenler bazı dönemlerde daha çok ön plana çıktığı için birden farklı parçada görmeniz mümkün. Özellikle yaz aylarının enerjisine farklı bir hava katmak için floral desenler harika bir alternatif.

Yaza Canlı ve Dinamik Bir Başlangıç Yapın!

Floral desenlerden oluşan salaş bir elbise ile yaza canlı ve dinamik kombin eşliğinde başlangıç yapabilirsiniz. Birden farklı kıyafet ve parçada çıkan floral desenler sayesinde aradığınız bütünlüğü yakalayabilirsiniz. Tercih ettiğiniz kıyafete göre karşınıza çıkan floral desenler değişiklik gösterebiliyor. 

 

Floral desenler günümüzde pek çok alanda geniş yer kaplıyor. Başta kıyafetler olmak üzere birden farklı alanda 60’ların esintisi hissetmeniz mümkün. Özellikle aksesuar alanında floral desenlerin etkisini sıklıkla görebilirsiniz. Floral desenlerin enerjisi ve rengi ile hazırlanan çantalar her döneme damgasını vurmayı başarıyor. Yaz aylarında büyük bir ilgi ile karşılanan, mevsim çiçeklerini yansıtan floral desenler çoğunlukla uzun elbise, gömlek ve aksesuarlarda karşınıza çıkıyor. 

Birden farklı tarza uyum sağlayan floral desenleri çeşitli elbiselerin bir köşesinde görebilirsiniz. Bazı tasarımlarda düz bir kıyafete hareket kazandırmak için floral desenlerin eklendiğini görmeniz mümkün. 

Geçmişten günümüze bir köprü görevi üstlenen floral desenler modern görünümlerle geçmiş arasında harika bir köprü oluşturuyor. Bİrden farklı alanda karşınıza çıkan floral desenleri dilerseniz ev ortamındaki aksesuarlara da yansıtabilirsiniz. Özellikle floral deselerin yer aldığı ev eşyaları ile sade ortamlara hareketli bir dokunuş katabilirsiniz.

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler