Aşk Sözleri, Aşk Mesajları

Aşk, bir insanın, bir insana karşı duyabileceği duyguların en özel ve en heyecan verici olanıdır. Her duyusunun sadece tek bir kişiye karşı açık olmasına, vücudunun her hücresinde bahar coşkusunu yaşadığı çok özel bir insani duygudur. Kimi zaman masallardaki gibi muhteşem yaşanmışlıklara, kimi zamanda içerisinden çıkılamaz bir karanlık tam ortasındaki yalnızlığa ulaştırır.

En Güzel Aşk Mesajları ve Aşk Sözleri

Aşk, bir insanın, bir insana karşı duyabileceği duyguların en özel ve en heyecan verici olanıdır. Her duyusunun sadece tek bir kişiye karşı açık olmasına, vücudunun her hücresinde bahar coşkusunu yaşadığı çok özel bir insani duygudur. Kimi zaman masallardaki gibi muhteşem yaşanmışlıklara, kimi zamanda içerisinden çıkılamaz bir karanlık tam ortasındaki yalnızlığa ulaştırır. Aşk her haliyle, insanın varlığına ve insan ilişkilerine dair tecrübesinin temel yapı taşıdır.

İnsan aşık olduğu zaman yaşadığı hisseleri hak ettiği şekilde dışa vurumu için kelime seçmekte ve bunları bir araya getirmekte kararsız kalır. Çünkü onun için yaşadığı duygunun tarifi ve dillere dökülebilmesi mümkün değildir. Ancak bazı aşk mesajları veya aşk sözleri vardır ki, dile tercüman olur. İnsanın insana duyduğu her duygunun etkisinden ortaya çıkan edebiyat, aşkından kör olmuşların dahi, aşkının gücünü en iyi şekilde anlatmasına yardımcı olur.

Aşk bazen de insanı adeta dünyanın en iyi şairine dönüştürebilir. Betimlemeleri, benzetmeleri ve anlatımıyla sevgiliye karşı beslediği aşkın gücünü ve büyüklüğü çok kısa cümlelerle bile tarif edebilmek mümkündür. Aşka dair bugüne kadar çok fazla betimleme yapılmıştır ki, aşkı tatmayan veya o aşkı bilmeyenler için anlamsız gibi görünse de, aslında söylenebilecek en etkili aşk tarifleridir. Kadın veya erkek fark etmeksizin aşkın eşsiz mutluluğuna kendisini kaptırmış, sevgiliye çiçek gönderirken ve ya çiçek sepeti hediye ederken romantik aşk sözleri eklemek, keyif veren bir rutin haline gelebiliyor.

 

En Güzel Aşk Mesajları

Aşkınızı kelimelere, cümlelere dökme sandığınızdan, düşündüğünüzden çok daha çarpıcı sanat eserlerini ortaya çıkartmanızı sağlar. Ahmet Hamdi Tanpınar, Aziz Nesin, Edip Cansever, Cahit Sıtkı Tarancı ve dahası birbirinden güzel aşk şiirleriyle, her aşkın farklı tariflerini ortaya koymuştur.

En çarpıcı ve en güzel aşk mesajları ile sevdiğinizin yanında olmadığınızda dahi aslında kalbinizle onun yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Duyduğunuz aşkı, anlatmak istediğiniz kelimeleri bir araya getiremediğiniz de aşıkların kaleminden çıkmış aşk dolu mesajlar yardımınıza yetişiyor.

Hayatınızın aşkından sevgiliye aşk sözleri olarak, uyandığınızda alacağınız ilk güzel sözler;

 

  • Bu sabah yine her zamanki gibi tek düşüncem sendin sevgilim. Gözlerimi açtığım andan itibaren sadece senin için çarptı kalbim. Yanında olmak ve sana sımsıkı sarılmak istedim. Seni çok özledim canım sevgilim.

  • Yanınızda olmasının size vereceği duygu yoğunluğunu ve mutluluğunu şimdiden hissedebilirsiniz. Seninle birlikte ve sen yanımdaymışsın mesajları;

  •  Her sabah senin sesinle ve kokunla güne başlayacağım zamanları iple çekiyorum sevgilim. Seninle aynı hayata adım adım ilerlerken, birlikte yaşlanacağımız düşüncesi beni o kadar çok heyecanlandırıyor ki asla anlatamam bir tanem…

  • Sevgilinize, eşinize duyduğunuz aşkı bazen kendi sözlerinizle anlatmak isteyebilirsiniz. Ancak cümleye hangi kelimeyi koyarsanız koyun, bir türlü istediğinizi anlatamadığınız düşüncesine kapılabilirsiniz. Böyle olduğunda çoğu aşkın filizlenmesinden, daha da ileriye taşınmasında rol almış aşk mesajları kararsızlığınızı ortadan kaldırır.

  • Sevdiğinizin yanından bir dakika dahi ayrı kalmaya katlanamadığınız da, yanımda ol ve hayatı boyunca iyi ki varsın mesajları gönderebilirisiniz.;

  • Her sabah senin sesinle ve kokunla güne başlayacağım zamanları iple çekiyorum sevgilim. Seninle aynı hayata adım adım ilerlerken, birlikte yaşlanacağımız düşüncesi beni o kadar çok heyecanlandırıyor ki asla anlatamam bir tanem…

 

Romantik Aşk Sözleri

  • Sana aşık olmak, merdivenlerden düşmek gibi başladı; başta tamamen kontrolüm altındaydım, sonra ansızın dönüp devrilmeye başladım. Ne zaman veya nasıl olduğunu hiç bilmiyordum. Sonra, ne olduğunu bile anlamadan, şaşkın ve donakalmış bir şekilde yerde yatıyordum ve hala gitmeye çalıştığım yere tam olarak nasıl geldiğimi anlayamamıştım."

  • Seninle tanışmam bir tesadüftü, arkadaş olmam bir seçenekti, ama sana aşık olmak benim kontrolümün ötesindeydi.

  • Eğer bana ne kadar sık aklımdan geçtiğini sorarsan, bir kez derim, çünkü geldin ve asla gitmedin.

  • Sen, ihtiyacım olan tek cennetimsin. 'Ben senin olacağım' dediğin gün, senin yanında olmaktan başka bir şeye ihtiyaç duymayı bıraktığım gündü.

  • Seni, şu anda olduğun gibi, geçmişinde olduğun gibi ve gelecekte olacağın gibi seviyorum.

  • Keşke rüzgar olsaydım, böylece senin tenine nazikçe dokunabilirdim, kulağına tatlı şeyler fısıldayabilirdim ve seni sevgimle sarabilirdim.

 

Duygusal Aşk Sözleri

  • Kokunla kör olsam bile seni sadece dokunuşun ile tanırdım. Seni nefes alışından ve ayaklarının yere çarpmasından tanırım. Ölümde bile seni tanırım, dünyanın sonunda bile seni ayırt edebilirim.

  • Söylemek için yeni bir yol düşünmeye çok kez denedim, ve hala aynı şeyi söylüyorum: Seni seviyorum."

  • Seni sadece güzelliğin, kıyafetlerin veya güzel kokun için sevmedim, Seni sevdim çünkü sadece benim duyabileceğim bir şarkı söylüyordun.

  • Hayatınızı tamamen değiştirebilecek birini sadece bir kez bulursunuz, seni ilk gördüğüm gün hayatım tamamen değişti.

  • Korkudan bu sabah uyanmak istemedim, senin bir rüya olduğunu düşündüğüm için uyanmaktan korktum.

  • Seni hayal etmek beni uyutuyor. Seninle olmak ise beni hayatta tutuyor.

  • Güneş doğarken seninle uyanmak, dünyanın en güzel manzarası. Seninle olmak, bir aşk romanının en güzel sayfası.

  • Senin sesin, ruhumu huzura götüren en tatlı şarkı. Seninle uyanmak, hayatın en güzel şiiri.

  • Seninle geçen her an, sanki bir şiirin mısraları gibi. Senin adın, hayatımın en güzel dizesi.

  • Sensiz geçen zaman, bir beyaz sayfa gibiydi. Seninle her an, bir ressamın elinde renkleniyor.

  • Gözlerin, benim için yıldızların en parlak hali. Her sabah seninle uyanmak, bir yıldızlar arası yolculuğa çıkmak gibi.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler