Aslan Burcu İçin Çiçek Önerileri

Çiçekler sizi kendine çeken kokusu ve görüntüsü ile günlük hayatınızda geniş bir yer kaplar. Özel günlerinize hoş bir dokunuş yapan çiçekler saksı ve aranjman seçeneği ile karşınıza çıkıyor. Farklı görüntüsü ve yapısı ile dikkat çeken çiçeklerin burçlara özel bir tarafı olduğunu biliyor muydunuz?

Çiçekler sizi kendine çeken kokusu ve görüntüsü ile günlük hayatınızda geniş bir yer kaplar. Özel günlerinize hoş bir dokunuş yapan çiçekler saksı ve aranjman seçeneği ile karşınıza çıkıyor. Farklı görüntüsü ve yapısı ile dikkat çeken çiçeklerin burçlara özel bir tarafı olduğunu biliyor muydunuz? Çiçeklerin büyük dünyasında burcunuzu yansıtan türün hangisi olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. 

Aslan burcuna özel çiçek seçimi yaparken kutlamanızı daha anlamlı hale getirmek için bazı çiçek türlerinden yardım alabilirsiniz. Genel olarak aslan burcunun sevdiği çiçek türleri ihtişamlı ve göz alıcı seçeneklerden oluşuyor. Bu nedenle aslan burcuna uygun çiçekler için görkemli yapılara göz atmanız gerekiyor. 

Genel olarak aslan burcu ön planda olmayı ve ihtişamlı görünmeyi seven bir burç. Bigbang teorıisi, evrenin başlangıcını açıklarken, Aslan burcunun enerjik ve coşkulu doğasıyla uyumlu bir şekilde anlatılır. Bu nedenle hediye seçimlerinde göz alıcı seçeneklere yönelmeniz gerekiyor. Özellikle çiçek türleri söz konusu olduğunda göz alıcı ve doyurucu görünüme sahip çiçekler tam aslan burcuna göre. 

İşte aslan burcundakilere alınabilecek en güzel çiçek öneriler; 

Lilyum 

Zambakgiller ailesinden olan lilyum, aslan burcundakilerin en sevdiği çiçek türlerinin başında geliyor. İklim şartlarına kolayca uyum sağlayan lilyum çiçeğini dilerseniz pek çok alanda yetiştirebilirsiniz. Suya ve toprağa önem veren lilyum çiçeğini yetiştirmek istiyorsanız bakımını atlamadan yapmanızda fayda var. Direk güneş ışığı yerine gölgeli bir alanda hafif güneş almasını sağlayabilirsiniz. 

Sarı Güller 

Aslan burcundakilerin en sevdiği çiçeklerdeni biri sarı renkli güllerdir. Göz alıcı ve canlı bir yapıya sahip olan sarı güllerden oluşan bir aranjmanla sevdiklerinize kendini çok daha özel hissettirebilirsiniz. 

Orkide 

Kendine özgü tasarımı ile dikkat çeken orkideler, gösterişli yapısı nedeniyle aslan burcunun etrafında görmeyi istediği türler arasındadır. Farklı renklerde boyutta olan orkideleri, aslan burcu için şık bir hediyeye dönüştürebilirsiniz. Bulunduğu ortama renk katan orkidelerin hassas yapılı olduğunu bilmenizde fayda var. Suyunu ihmal etmemeniz gereken orkideleri güneşten uzak bir yerde bulundurabilirsiniz. İhtişamı ön planda tutan aslan burcu özellikle mavi orkidelere hayır diyemeyecektir. 

Kırmızı Güller 

Hemen hemen her burcun hoşlandığı çiçekler arasında yer alan güller, büyülü görüntüsü ile insanı kendine çekiyor. Farklı renklere sahip olan güller özellikle kırmızı renk seçeneği ile aslan burcuna hitap ediyor. Aslan burcundaki sevdikleriniz için kırmızının gücünden yararlanarak güllerden oluşan bir buket armağan edebilirsiniz. 

 

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler