Çiçeklerle Sevgilinize Yapabileceğiniz Jestler

Sevdiğiniz kadına kendine özel hissedeceği küçük jestler yapmak isteyebilirsiniz. Bu tarz sürprizler söz konusu olduğunda akla gelen şey çiçekler oluyor. Hoş kokusu ve derin anlamı ile çiçekler birçok süprizin baş kahramanları arasında yer alıyor. 

Sevdiğiniz kadına kendine özel hissedeceği küçük jestler yapmak isteyebilirsiniz. Bu tarz sürprizler söz konusu olduğunda akla gelen şey çiçekler oluyor. Hoş kokusu ve derin anlamı ile çiçekler birçok süprizin baş kahramanları arasında yer alıyor. 

Sevgilinizi etkileyecek anlamlı ve özel bir jest arıyorsanız aşağıdaki listeden size uygun olanı yapmaya başlayabilirsiniz; 

Haftasonu gezisi 

ciceklerle_surprizler

Yoğun iş temposunun olduğu dönemlerde sevgilinizle fazla vakit geçiremeyebilirsiniz. Böyle anlardan doğan boşluğun önüne geçmek için ona küçük jestler yapabilirsiniz. Onun uzun süredir görmek istediği bir şehir ya da bölgeye haftasonu gezisi düzenleyebilirsiniz. 

Uçan balon sürprizi 

Renkli ve eğlenceli sürprizlerle sevgilinizi mutlu etmek istiyor olabilirsiniz. Uçan balonlardan yardım alarak bir mekanı süsleyebilir ya da evinizin salonunu uçan balonlarla doldurabilirsiniz. Bu balonların altına iliştireceğiniz farklı notlarla çok daha keyifli bir jest yapabilirsiniz. 

Çiçek aranjmanı 

Çiçekler birçok özel günde ve zamansız dönemlerde tercih edilen hediyelerin başında geliyor. Sevgilinize olan duygu ve düşüncelerinizi çiçekler aracılığıyla iletmek istiyor olabilirsiniz. Çiçeklerin anlamlarından yardım alarak renkli ve hoş kokulu aranjmanlar hazırlayabilirsiniz. Klasiklerin ötesine geçmek istiyorsanız bu aranjmanı dekoratif ürünlerle ya da sepetlerle sevgilinize ulaştırabilirsiniz. 

Romantik akşam yemeği 

Sevgilinize olan duygularınızı lezzetli yemeklerle bir araya getirmek isteyebilirsiniz. Kendi ellerinizle yapacağınız yemekleri hoş bir masa ile birleştirerek onun gönlünü fethedebilirsiniz. Onun  sevdiği yemekleri tercih ederek bu jesti bir kat daha güzelleştirebilirsiniz. 

Kanvas tablo 

Anılarını somutlaştırmayı tercih eden bir sevgiliniz varsa ona özel fotoğraflar yaptırabilirsiniz. Birlikte çektirdiğiniz bir fotoğrafı kanvas tablo haline getirerek, küçük bir not eşliğinde onu gülümsetebilirsiniz. 

İsimli ve tarihli kolye 

Sevgiliniz için isim ve tarih gibi detaylar önemli olabilir. Onun için anlam ifade eden bir tarihi hoş bir takı ile birleştirebilirsiniz. Bu takı çoğunlukla kolye olduğu için isim yazmaya uygun plaka modellere yönelebilirsiniz. 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler