Doğum Günlerine Göre Çiçek Falları

Sizin için farklı bir anlam ve öneme sahip olan doğum gününüz aynı zamanda birçok alan için de önemli. Özellikle taze çiçek falı birçok insanın önemsediği ve merak ettiği alanların başında yer alır. Doğduğunuz güne ve aya göre hangi çiçekler sizi anlatıyor hiç düşündünüz mü?

Sizin için farklı bir anlam ve öneme sahip olan doğum gününüz aynı zamanda birçok alan için de önemli. Özellikle taze çiçek falı birçok insanın önemsediği ve merak ettiği alanların başında yer alır. Doğduğunuz güne ve aya göre hangi çiçekler sizi anlatıyor hiç düşündünüz mü?

İşte doğum günlerine göre çiçekler ve size kattığı anlam;

Sarı Gentiyan 01 - 10 Ocak

Sıcak yaz aylarını simgeleyen gizemli bir çiçek olarak bilinir. Bu zaman diliminde doğanların karakterine gizem katmasıyla ön plana çıkar. Bu simgede doğan insan inatçı ve amacına ulaşan kişilerdir.

Deve Dikeni 11 - 20 Ocak

Hiç kimsenin dikkatini çekmeyen deve dikeni kendisiyle uğraşan bir türdür. Bu karakteristik özelliği ile deve dikeninin gerçek kişiliğinin saklanması sonucunu ortaya çıkarır.

Ölmez Çiçek 21 - 31 Ocak

Bu zaman diliminde doğanlar ciddi bir kişiliğe sahiptir. Modayla yakından ilgilendikleri için sıkı bir takipçidirler. Çekiciliği ile etrafındakileri kıskandıran bu kişiler aynı zamanda yüksek enerjiye sahiptir.

 

 

Ökse Otu 01 - 10 Şubat

Aşırı meraklı ve hafif hareketleri ile dikkat çeken bu kişiler insanları baştan çıkarma konusunda son derece ustadır. Bu zaman diliminde doğan erkekler ise spor, vücut geliştirme, karate, tenisle uğraşarak popüler olmayı sever.

Güzel Avrat Otu 01 - 10 Şubat

Bu dönemde doğan kadınlar gerçek ve doğal güzelliği ile göz kamaştırır.. Aynı zamanda ciddi oldukları için onlara yaklaşmak bir hayli zordur.

 

 

Mimoza 20 - 31 Şubat

Hassasiyetleri ile diğerlerinden seçildikleri için yaptıkları bir iş değerini bulamadığında gerçekten acı çekerler. Özverisiyle bilinen bu insanlar verilen işi neyin pahasına olursa olsun yerine getirmeye odaklanır.

Haşhaş 01 - 10 Mart

Bu dönemde doğan insanların ağına yakalanmak kolay ancak kaçmak bir hayli zordur. Haşhaş insanı kendi güçlerine inandığı zaman başarıya ulaşır. Sebzeler onun için vitamin kaynağı ve iyi moral deposu olduğu için bu tarz beslenirler.

 

 

Zambak 11 - 20 Mart

Güzelliği ile herkesi büyüleyen zambak insanın yolu çok engebelidir. Haşhaş insanı kendi güçlerine inanarak hareket etmelidir, aksi takdirde hayal ettikleri başarıya ulaşmak zor olabilir.

Yüksükotu 21 - 31 Mart


Bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen kararlı bir kişiliğe sahip olduğu bilinir. Kafaları bir makine kadar hızlı çalışır ve son derece dakiklerdir.

Manolya 01 - 10 Nisan

Dürüstlüğüyle bilinen manolyalar, her zaman birinci olma isteğine sahiptir. Sosyal ilişkilerinde başarılı sayılmazlar ve tavsiyelere kulak asmazlar.

Ortanca 11 - 20 Nisan

İyi kalpli ve cömert olan ortancalar bazen fazla iyi davranabilir. Bu huyu çoğu zaman sosyal çevrede iyi karşılanmaz.

Dahlia 21 - 30 Nisan

Dahlia insanı başkalarından çok kendine ve kendi gücüne güvenen bir kişiliktir. Bu güveni iş ve özel yaşamında uygulaması gerekir. 

İnci Çiçeği 01 - 10 Mayıs

Cömert ve iyi kalpli olan inci çiçeği menfaatçi insanlar tarafından acımasızca kullanılmaya yatkın bir karakterdir. İş konusunda bu insanlar fazla sorunlar yaşamazlar. 

Semizotu 11 - 21 Mayıs

Kolay güvenemeyen ve tehlikelerden sakınan bir karakterdir. Her zaman darbe bekleyen ve aşırı dikkatli davranan kimselerdir. 

Papatya 22 - 31 Mayıs

İnsanlar tarafından zor anlaşılsa da papatyalar onları kendine çekmeyi başarırlar. Güzel bir dış görünüşe sahip olan bu insanlar yaşamlarını rekabet uğruna masa başında geçirmeye hazırdır.

Çan Çiçeği 01 - 11 Haziran

Sabit karakterli olan bu insanlar herhangi bir değişiklik anında korkar. Hayatının sürekli aynı tonda ve düzende gitmesini isterler.

Krizantem 12 - 21 Haziran

Sakin ve sessizdir olan bu karakter evde oturmayı çok  sever. Aynı zamanda dedikoduyu sevdiği için anlatıcı rolünü sütlenir. 

Lale 22 Haziran - 1 Temmuz

Lale erkeği genelde hiçbir şeyi umursamayan bir karakterdir. Lale kadını ise son derece enerjiktir. 

Nilüfer 02 - 12 Temmuz

Çok değişken bir kişiliğe sahip olan nilüferler hayatı son derece kolay yaşar. Zorlukların üstesinden gelmede oldukça iyidirler. 

Menekşe 13 - 23 Temmuz

Herkesin gözleri onun üzerinde olduğu için genelde gölgede saklanmayı tercih ederler. İhtiyacı olduğunda ise ön planda yer almayı iyi bilirler. 

Yaban Gülü 24 Temmuz - 02 Ağustos

Dikenli bir yapısı olan yaban gülü dikenleri ile kendini dış dünyadan korur. Zorlu koşullara karşı mücadelede yaban gülü son derece iyidir. 

Ay Çiçeği 03 - 12 Ağustos

Kendi yerini güneşin altında bulan ay çiçeği başarıya tutkun bir kişiliği simgeler. 

Gül 13 - 23 Ağustos

Çiçeklerin kralı olan gül başka insanlar tarafından daima kıskanılır. Hatasız ve kusursuz bi  karakter olarak görünür. 

Haziran 24 Ağustos - 02 Eylül

Kendine sert davranan hazeran yabancılara ise tolerans tanıması ile bilinir. 

Karanfil 03 - 11 Eylül

Karanfil insanı çok sabit fikirli olduğu için çevresindekiler bundan rahatsızlık duyabilirler. Daima doğru yolu seçmeye meyillidir. 

Saraypatı 12 - 22 Eylül

Saraypatı sonbaharın hüzün ve kederini kapatmaya çalışan bir tiptir. Bunun yanı sıra etrafına neşe saçarak herkesi mutlu etmeyi tercih eder. 

Funda 22 Eylül - 03 Ekim

Bu insanlar zarafetleri ile dikkat çeker ve göz dolduran kişilerdir. Arkadaşını kötü günde yalnız bırakmadığı için her zaman sevilendir. 

Kamelya 04 - 13 Ekim

Hoş bir dış görünüşe sahip olan kamelya sakin ama korkusuzdur. 

Leylak 14 - 23 Ekim

Leylak şafağın, tazeliğin, gençliğin simgesi olarak bilinir. Çalışkan bir insan olan Leylak başkalarına fazlasıyla yardım severdir. 

Freesia 24 Ekim - 02 Ekim

Korkusuz, inatçı kişilikleri bazen onlara ve çevresine zarar verebilir. Bu işaretin insanları her zaman çok sevimli ve sempatik olurlar. 

Orkide 03 - 12 Kasım

Orkide insanı gizemli ve anlaşılmaz kişiliği ile göz kamaştırır. Bu özelliği ile her ortamda dikkat çeker. 

Peony 13 - 22 Kasım

Peony insanı sağlığı için endişelenmeyen ve sağlıklı beslenmeyi seven bir karakterdir. Bu yüzden onlar daima sağlıklıdır. 

Glayöl 23 Kasım - 02 Aralık

Glayöl insanı özel yetenekleri ile ön plana çıkan ve diğerlerinden ayrı bir çalışkanlığa sahip olan kişilerdir. Aynı zamanda kendini övmeye bayılırlar. 

Keklik Otu 03 - 12 Aralık

Sıcağın sembolü olan bu insanlar tazeliği ve rüzgarı sever. Dikkat merkezinde olmaya ve ilgi çekmeye bayırılar. 

Lotus 13 - 22 Aralık

Temizlik sembolü olan lotus çiçeği güzelliğiyle ön plana çıkar. 

Akça 23 - 31 Aralık

Bu işaret altında doğan insanlar iyi arkadaş ve dost olabilecek niteliklere sahiptir. Sakin ve dingin oldukları için çok az öfkelenirler. 


 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler