Düğün Masanızda Kullanılabilecek Çiçekler

Düğünler, sevgi dolu bir birlikteliği evliliğe taşırken yapılan ritüellerin başında geliyor. Birçok çift hayalini kurduğu evliliğe giden yolda düğün organizasyonuna büyük önem veriyor. Buna bağlı olarak düğün yapacağı alanda birçok çift özel köşeler inşa etmeyi tercih ediyor.

Düğünler, sevgi dolu bir birlikteliği evliliğe taşırken yapılan ritüellerin başında geliyor. Birçok çift hayalini kurduğu evliliğe giden yolda düğün organizasyonuna büyük önem veriyor. Buna bağlı olarak düğün yapacağı alanda birçok çift özel köşeler inşa etmeyi tercih ediyor. Düğün masaları bu organizasyonun en önemli adımı. Genel olarak kişisel zevklere ve döneme bağlı olarak masa süslemesinde kullanılan detaylar farklılık gösterir. Klasik çiçek aranjmanları başta olmak üzere pek çok seçeneği düğün  masanıza taşımanız mümkün. 

Düğün yaptığınız mevsime göre karşınıza çıkan çiçek seçenekleri değişiklik gösterebilir. Bunun yanı sıra her mevsime uyum sağlayan çiçek türleri de mevcut. düşün masanıza şıklık ve zarafet katan çiçekler arıyorsanız işte size birkaç öneri; 

Bahar Çiçekleriyle Yapılan Aranjmanlar

Bahara renk katan birden fazla çiçek türü, hoş görüntü ile her alanda kendine yer buluyor. Özellikle düğün masanızı renkli hale getirmek için bahar çiçekleri harika bir alternatif olabilir. Düğün konseptine bağlı olarak pembe, kırmızı ve turuncu gibi renkleri taşıyan çiçekleri tercih edebilirsiniz. Özellikle baharı müjdeleyen defne, lale, güller, sümbül, frezya ve papatya ile harika aranjmanlar yapabilirsiniz. 

Yaza Renk Katan Çiçeklerden İlham Alan Aranjmanlar 

yaz aylarının en popüler çiçeklerinden olan güller her düğün konseptine kolayca uyum sağlıyor. Bunun yanı sıra hazeran ve lavanta çiçekleri ile düğün masanıza eşsiz bir şıklık katabilirsiniz. Özellikle lavantanın hoş kokusu ile muhteşem görüntüsü düğün masanıza son dokunuşu yapmanızı sağlar. 

Sonbaharda Ayakta Kalan Narin Çiçeklerle Yapılan Aranjmanlar 

Sonbahara uyum sağlayan çiçekler zarafetiyle düğün masalarınıza konuk oluyor. Özellikle orkidenin zarafetini özel gününüzde hissetmek için masa süslemede kullanabilirsiniz. Frezyanın hoşluk veren kokusu sayesinde görsel bir şölenin ötesine geçebilirsiniz. Düğün masasında daha renkli bir görünüm arıyorsanız kasımpatılar tam size göre. 

Her Mevsim İçinizi Isıtan Aranjmanlar 

Her mevsime renk katan ve dokusuyla sizi kendine çeken çiçekleri en özel gününüzde ağırlamak isteyebilirsiniz. Özellikle kış aylarında düğün yapıyorsanız çiçek seçiminde kararsız kalabilirsiniz. Beyaz yasemin ve kardelenler kış aylarında size yol gösterici olabilir. Düğün masasında daha göz alıcı ve asil çiçekler arıyorsanız farklı alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Bunun için nergis ve siklameni tercih edebilirsiniz.  

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler