Geçmiş Olsun Mesajları ve Sözleri

Bazen hasta birine ne söyleyeceğinizi düşünmek zor olabilir. Muhtemelen sadece "Geçmiş olsun" sözünü 100 kere duymuştur ama siz bu sözü kullanmayarak duygularınızı ne kadar monotonlaşabilirsiniz ki? Ayrıca hastalıklar soğuk algınlığından kazaya kadar birçok farklı etkene bağlı olabilir; ancak bu durumun ortak noktası mesajınızın ne kadar takdir edileceğidir. Geçmiş olsun mesajı yazmakta zorlanıyorsanız sizin için oluşturduğumuz önerilere göz atabilirsiniz.

Geçmiş Olsun Mesajları

İster aileniz isterse arkadaşınız olsun zorlu geçen bu günlerinin ardından ona geçmiş olsun mesajı göndererek mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Yazacağınız kartta sevdiğiniz birinin zorlu gününde üstesinden gelmesi için ihtiyaç duyduğu güven arttırıcı desteği verebilirsiniz. Hasta olmak elbette kişinin hayatını zorlayacak sıkıntılı süreçler arasındadır. Ne yazık ki bir noktada her birimiz hastalanmayı ve yaralanmayı bir defa da olsa deneyimlemişizdir. Kendinizi hasta hissettiğinizde bazen yaptığınız hiçbir şey acı ve ıstırabı hafifletmiyormuş gibi görünebilir. Bu nedenle acı çeken sevdiklerinize geçmiş olsun kartları yazmak onların moralini düzeltmek ve onları düşünmek için çok güçlü bir araç olabilir.

Bazen hasta birine ne söyleyeceğinizi düşünmek zor olabilir. Muhtemelen sadece "Geçmiş olsun" sözünü 100 kere duymuştur ama siz bu sözü kullanmayarak duygularınızı ne kadar monotonlaşabilirsiniz ki? Ayrıca hastalıklar soğuk algınlığından kazaya kadar birçok farklı etkene bağlı olabilir; ancak bu durumun ortak noktası mesajınızın ne kadar takdir edileceğidir. Geçmiş olsun mesajı yazmakta zorlanıyorsanız sizin için oluşturduğumuz önerilere göz atabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız birbirinden anlamlı geçmiş olsun mesajları:

 

  • Zor zamanlarda seni düşünüp yanında olduğumu hissettirmek istiyorum. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşup eski hayatına geri dönersin. Dualarım seninle. Geçmiş olsun.

  • Böyle bir kötü süreçten geçtiğin için çok üzgünüm. Sohbet etmek istersen ya da yaslanacak bir omuza ihtiyacın olursa bir telefon kadar uzağında olduğumu bilmeni istedim. Geçmiş olsun.

  • Tüm sevgimi gönderiyor ve yolunda destek olmaya kendimi adıyorum. Bugünün dünden daha iyi olsun. Etrafını şefkatli düşüncelerle çevrili olduğunu bilerek çabuk iyileş olur mu?

  • Bu zorlu günler sırasında gösterdiğin çaba ve güç gerçekten inanılmaz. Cesaretine ve herhangi bir durumda zerafetini ele alma yeteneğine her zaman hayran oldum. Seni tekrar iyi görmek için sabırsızlanıyorum.

  • Canlı gülümsemeni ve olumlu tutumunu gerçekten çok özlüyorum. Sen iyileşmeye devam ederken en güzel iyi dileklerimi sana gönderiyorum. Geçmiş olsun canım.

  • Gününü aydınlatmak için sana şifalı düşünceler ve biraz da güneş ışığı gönderiyorum. Umarım bugün iyileşmeye bir adım daha yaklaşırsın.

  • Yaşadığın bu olumsuzluk için gerçekten çok üzgünüm. Sen tamamen iyileşene kadar her zaman sana dua edeceğim. Geçmiş olsun arkadaşım.

  • Bu zor zamanlarında sana yardımcı olmayı çok isterim. Herhangi bir şeye ihtiyacın olduğu zaman lütfen aramaktan çekinme. Geçmiş olsun.

  • Yakında daha iyi hissetmen için ihtiyacın olan tüm sevgiyi sana gönderiyorum. Geçmiş olsun canım.

  • Seni çok düşünüyorum ve bir an önce iyileşmen için dua ediyorum.

  • Sana bir sürü olumlu düşünce gönderiyor ve yolunu dört gözle bekliyorum. Bir an önce iyileşmen dileğiyle.

  • Seni her zaman sağlıklı ve mutlu bir halde görmek isteyen çok insan var. Bir an önce yanımızda olman için dua ediyorum. Geçmiş olsun.

  • Hastanede olman kendim olmama ne kadar yardımcı olduğunu ve sadece yanımda olmakla beni ne kadar mutlu ettiğini fark etmemi sağladı. Seni çok özledim. Bir an önce iyileş lütfen. Seni çok seviyorum.

  • Sana tüm olumlu ve şifalı düşüncelerimi gönderiyorum. Hastalığından hızla kurtulmanı diliyorum. Seni çok özledim. Geçmiş olsun.

  • Acil şifalar diliyorum. Umarım herhangi bir komplikasyonla karşılaşmadan hastalığından bir an önce kurtulursun. Her zaman dualarımda olacaksın.

  • Umarım her geçen gün yenilenmiş bir güç bularak daha iyi olmaya adım atarsın. Hızlı iyileşmeni içtenlikle diliyorum.

 

 

Geçmiş Olsun Dilekleri

Arkadaşınız ya da sevdiğiniz herhangi biri hasta olduğu zamanonu teselli edecek sözler veya düşünceler göndermek isteyebilirsiniz. Hasta olan birine aklınızda olduklarını ve iyileşme yolunda ilerlerken onları desteklediğinizi bilmeleri için geçmiş olsun mesajı göndererek zor zamanlarında mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Ancak bazen genel bir ‘’Umarım yakında dahi hissedersin’’ yerine daha yaratıcı ve ilham verici mesajlar göndermek isteyebilirsiniz. Bir geçmiş olsun kartına veya metnine ne yazacağınız konusunda sıkışıp kaldıysanız sizin için hazırladığımız geçmiş olsun dileklerine göz atıp aralarından seçim yapabilirsiniz. Özenle hazırladığımız geçmiş olsun dilekleri ve mesajları listemizi inceleyerek değer verdiğiniz birinin hasta olduğunda onları düşündüğünüzü bilmesini sağlamasına yardımcı olabilirsiniz. Bazen sizin için sadece bir mesajdan ibaret olan şey karşı taraf için çok önemli olabileceğini düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Hastalığın zor zamanlarında yüzünde ufak da olsa bir gülümseme yaratacağınız insanı mutlu etmenin ne kadar kıymetli olduğunu kendi gözlerinizle görünce mesajın önemini daha fazla anlayabilirsiniz. Geçmiş olsun mesajlarına klasikten çok daha uzakta tutarak onları gerçekten düşündüğünüzün hissini verip dolu dolu bir mesaj yazmak isteyebilirsiniz.

 

  • Her yeni günde daha fazla güç bulman dileğiyle. Geçmiş olsun.
  • Her gün seni düşünerek daha iyi hissetmeni umuyorum. Umarım bu zor zamanları en kısa zamanda atlatırsın. Geçmiş olsun.

  • Hızlı bir şekilde iyileşmen için elimden gelen bütün her şeyi yapmaya hazır olduğumu bilmeni istedim. Her zaman yanındayım. Geçmiş olsun canım.

  • En yakın zamanda sevdiğin her şeyi yeniden yapıyor olman dileğiyle. Geçmiş olsun.

  • İyileşirken sana sarılmak ve dolu dolu sevgi göndermek istiyorum. Aklımın ve kalbimin her zaman seninle olduğunu bil ve çabuk iyileş olur mu?

  • En kısa zamanda yeniden mutlu ve sağlıklı olman için durmadan dua ediyorum. Kendine iyi bak ve her geçen gün kendini daha iyi hisset lütfen.

  • Sen bu zor günleri yaşarken yanında olduğumu bildirmek için sana bu mesajı gönderiyorum. Umarım en yakın zamanda eski sağlıklı günlerine geri dönersin.

  • İyileşmek için ihtiyacın olan tüm zamanı kendine ayır; çünkü senin iyi olman her şeyden daha önemli. Geçmiş olsun.

  • Geçmiş olsun mesajları tokalaşmaktan ya da hasta bir kişiye sarılmaktan daha anlamlıdır. Bu yüzden ne hissettiğimi anlaman için sana bu kartı gönderiyorum. Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

  • Allah, sen iyileşirken sana göz kulak olması için melekler göndersin. Bir an önce iyi olmaniçin dua ediyorum.

  • Umarım her geçen gün kendini daha iyi hissedersin. Allah'tan kolay bir iyileşme ve sağlıkla hayatına devam etmeni diliyorum.

  • Gözlerimi kapatıp her gece uykuya dalmadan önce Allah'tan seni iyileştirmesi için dua ediyorum. En kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle.

  • Bütün dualarımı sana gönderiyorum. Allah, bir an önce iyileşmen için sana yardım etsin. Geçmiş olsun.

  • Sahip olduğun hastalık senin gücünün yarısı bile değil. Bu yüzden kısa sürede tamamen iyileşeceğine inanıyorum. Kendine iyi bak ve bir an önce toparlan. Geçmiş olsun.

  • Keşke seni bir gece de iyileştirecek sihir bende olsaydı. O zaman hiç düşünmeden seni eski sağlığına kavuştururdum. Sana yürekten acil şifalar diliyorum.

 

 

En İçten Geçmiş Olsun Mesajları

Hasta ve yorgun hissetmek berbat bir duygu olabilir. Hepimizin zaman zaman moral bozuklukları ve enerji seviyemizin düştüğü günler yaşayarak sıkıntılı günler geçirebiliriz. Eminim ki o kötü günlerin çoğunun en güzel olmadığı konusunda hemfikiriz! Bir arkadaşınızdan gelen neşeli bir mesaj genellikle ciddi bir ruh hali elde etmek için gereken tek şey olabilir. Mevsimler değiştiğinde ve sevdikleriniz hasta olup ayağa kalkmak için biraz zamana ihtiyaç duydukları zaman onlara destek olmak isteyebilirsiniz. Hepimizin paylaştığı ve her seferinde bir gün üstesinden gelmesi gereken deneyimler olduğunu bilerek bu zamanlar boyunca sevdiğiniz insanı desteklemek için yanında olmak isteyebilirsiniz. Tanıdığınız biri kendini iyi hissetmiyorsa papatya buketi yaptırarak geçmiş olsun mesajı gönderebilirsiniz. Hasta olan kişinin yatağının yanında taze kokulu bir buket çiçekten daha canlandırıcı bir şey olmadığını görerek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Hediye gönderdiğiniz zaman mutlak neşesinin nasıl göründüğünü hayal ederek siz de en az onun kadar mutlu olabilirsiniz.

Geçmiş olsun mesajı yazmaya karar verdiyseniz ama ne yazacağınız konusunda henüz emin değilseniz en içten geçmiş olsun mesajları için hazırladığımız önerileri inceleyebilirsiniz. Bu mesajlar arasından seçim yaptıktan sonra zor günler geçiren arkadaşınıza veya sevdiğiniz herhangi bir insana bu mesajları göndererek bir nebze de olsa ona destek olabilirsiniz.

 

  • Sevgili arkadaşım, böyle zor günler geçirdiğin için çok üzgünüm seni düşündüğümü ve sana acil şifalar diyeceğimi bilerek rahat olmanı istiyorum. Sana gönderdiğim çiçeklerin tadını çıkar ve bir an önce iyileşmeye bak.

  • Sana iyi olman için güzel enerjimi gönderiyorum. Lütfen bir an önce eski sağlığına kavuş. Seni çok seviyorum.

  • Umarım yakın zamanda daha iyi hissetmeye başlarsın. Böylece eski eğlenceli günlerimize geri dönebiliriz. Geçmiş olsun canım arkadaşım.

  • Tanıdığım en güçlü ve en cesur insanlardan birisin ve bunu atlatacağın konusunda sana söz veriyorum!

  • Sen gerçekten benim her zaman ilham kaynağım oldun. Savaşmaya ve olumlu düşüncelere tutunmaya devam et. Geçmiş olsun. Umarım bu kötü zamanlar bir an önce geçer.

  • Umarım her geçen gün sana daha fazla güç ve daha fazla gülümseme getirir. Geçmiş olsun.

  • Gün doğumundan gün batımına kadar her gün ve her zaman aklımda olacaksın. Bir an önce iyileşmen için dua ediyorum. Geçmiş olsun.

  • Bir hastalık gelip gidebilir ama arkadaşlığımızın sonsuza kadar süreceğine söz veriyorum. Her zaman daha iyi hisset dostum. Seni çok özledim.

  • Sen benim için dünyanın anlamı demeksin. Dinlenmek ve iyi hissetmek için kendine vakit ayırmayı unutma. Senin için her zaman buradayım.

  • Umarım sana gönderdiğim bu geçmiş olsun dileği yüzünde az da olsa bir gülümseme getirir. Kendini kötü hissetmek için fazla güzelsin. Bir an önce iyileş olur mu?

  • Gününü aydınlatsın diye sana kalbimden geçen bir güneş ışığı gönderiyorum. Bir an önce iyileş canım arkadaşım.

  • Hasta olduğunu duyduğum zaman çok üzüldüm ama iyileşmen için gün sayıyorum. Umarım bu kötü günleri en hızlı zamanda atlatırsın.

  • Bir şeye ihtiyacın olduğu zaman beni aramaktan sakın çekinme. Ben sadece senin yanında olup sana yardım etmek için buradayım.

  • Her yeni gün daha güçlü uyanmanı diliyorum. Geçmiş olsun.

  • Her seferinde bir gün daha iyi hissedeceksin. Bunu düşünerek her geçen gün iyi ol. Geçmiş olsun.

 

 

Sevgiliye Geçmiş Olsun Mesajları

Ne yazık ki hastalanmak hayatın bir parçası olurken yaşanması en zor şeylerden biri olabilir. Bu süre zarfında sizi gerçekten önemseyen ve seven insanlara sahip olduğunuzu bilmek son derece rahatlatıcı etki yaratabilir. Hayatınızda hasta olan biri varsa ve onun için mükemmel geçmiş olsun mesajı yazacak kelimeleri bulmanın zor olduğunu düşünüyorsanız kişinin sizden ne beklediğine bağlı olarak onu düşündüğünüzü göstermenin doğru yolunu bulmak isteyebilirsiniz. İhtiyaç duyduğu zaman onu desteklediğinizde ve bütün kötü günlerde yanında olup, iyileşme zorluğundan geçerken onu gülümsetecek bir şeyler aradığınızı hissetmesini isteyebilirsiniz. Özellikle sevgiliniz hasta olduğu zaman daha hassas davranıp duygusal bir mesaj göndererek onu sevdiğinizi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Geçmiş olsun mesajınız için doğru kelimeleri arıyor, fakat bulamıyorsanız sizin için hazırladığımız mesaj örneklerine göz atabilirsiniz. Sevgiliniz bu zor günlerden geçiyorsa onun yanında olduğunuzu ona hissettirebilmek için çiçek sepeti içerisinde yazacağınız bir not, kötü gününde ona çok güzel moral verebilir. Bu küçük jestiniz gerçekten ona değer verdiğinizi göstererek sevildiğini hissettirebilir. Sevgiliye geçmiş olsun mesajları arasından duygularınıza tercüman olanı bularak onunla paylaşabilirsiniz.

 

  • Sana geçmiş olsun çiçekleri içerisinde ne hissettiğimi anlaman için kalbimden gelen sözcükleri gönderiyorum. Seni çok seviyorum. Ne olur en kısa zamanda iyi ol. Geçmiş olsun canım.

  • Seni aşağı çeken bu olumsuz durumu üzerinden atman için sana sıcacık öpücükler gönderiyorum tatlım. Geçmiş olsun. Seni çok seviyorum.

  • Bu çiçekler o hasta yatakta değil burada olmanı istediğimi anlatmak için sarılmaları ve öpücükleri temsil ediyor. En kısa zamanda iyi ol sevgilim. Seni çok seviyorum.

  • Bunu yaşamak zorunda olduğun için çok üzgünüm.Eğer yapabilseydim tüm mikroplarını alır ve senin yerine ben hastalanırdım. Seni çok seviyorum aşkım.

  • Sen orda öyle tek başına yatarken dünyanın sonunun geldiğini düşünüyorum. Lütfen bir an önce iyileş ve evde ol aşkım. Seni çok özledim.

  • Gününe az da olsa biraz neşe getirmek umuduyla yoluna sıcak düşünceler ve güneş ışığı göndererek mutlu olmanı istedim. Lütfen hemen iyileş bebeğim.

  • Gülüşünü özlüyorum, tatlılığını özlüyorum, şımarıklığını özlüyorum genel olarak seni çok özlüyorum aşkım. Bir an önce iyi ol ve her zaman yanımda ol. 

  • Keşke seni hasta yatağından çıkarabilecek sihirli bir değneğim olsaydı ama olmadığını biliyorum. Bu yüzden bir an önce İyileşmen için her gün dua ediyorum. Geçmiş olsun sevgilim.

  • Elim elini özlüyor, omuzlarım kafanı özlüyor, kolun bedenini özlüyor… Lütfen hemen iyileş hayatım. Yanımda olmanı ve sana sarılmayı çok özledim.

  • Şu anki hastalığını kıskanıyorum; çünkü bütün günü seninle geçiriyor. Hemen iyileş ve bütün zamanı bana ayır. Seni çok seviyorum.

  • Gün geçtikçe daha iyi olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor. Aklımda olan tek düşünce senin bir an önce iyileşmen. Seni çok seviyorum.

  • Bu zorlu zamanda bu kadar cesaretli olman beni hiç şaşırtmadı. Çünkü ben her zaman senin cesur bir ruhun olduğunu biliyordum. Yakında sağlığına kavuşacaksın aşkım. Seni çok seviyorum.

  • Gözlerini kapat ve hayatının olumlu olan bütün nimetlerini düşün. Hastasın ama hala nefes alıyorsun. Bunu düşünerek hayata tutun olur mu? Umarım en yakın zamanda iyileşirsin.

  • Sen çok cesur bir insansın ve şimdiye kadar hiçbir savaşı kaybetmedin. Bu savaşında da bir an önce toparlanacağına inanıyorum. İnancını güçlü tut ve hemen iyileş aşkım.

  • Düzenli ilaç alarak vücudunu dinlendirdin. Kalbim seninle. Tekrar sağlıklı olacaksın ve yakında yanıma döneceksin. Seni çok seviyorum. Geçmiş olsun bebeğim.

 

 

Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları

Sevdiğiniz bir insanın hasta olduğunu öğrendiğiniz o an, hayatımızdaki en üzücü an olabilir. Geçmiş olsun kartı yazarken kelimelerinizi akıllıca seçmek çok önemli bir detay olabilir. İyi dilekleriniz birinin iyileşmesine yardımcı olmaya ve yüzünde bir gülümse getirme gücüne sahip olacağı için olumlu şeylere ışık tutarak nazik sözler söylemek isteyebilirsiniz. Ancak tam olarak ne söyleyeceğinizi bilmek her zaman kolay olmayabilir. Geçmiş olsun kartınızdaki boşluğu doldurmadan önce yazacağınız kişinin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak yazmaya başlayabilirsiniz. İlham verici sözler arıyorsanız hastalığı sırasında arkadaşınıza İyi dilekler dileyerek moralini yükseltmek için birbirinden anlamlı mesajları ileterek mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Arkadaşınız bir an önce iyileşsin diye arkadaşa geçmiş olsun mesajlarını göndererek ona duygusal güç verebilirsiniz. Ne tür dilekler göndermeniz gerektiği hakkında henüz bir fikriniz yoksa bunun için endişelenmenize gerek yok! Çünkü size yardım etmek için buradayız. Sizin için burada en iyi kalpleri ısıtan geçmiş olsun dileklerini listeledik. Bu mesajlar içerisinde birini seçerek arkadaşınıza gönderdiğinizde zorlu günlerinde bir nebze de olsa güç almasını sağlayabilirsiniz. O halde ne bekliyorsunuz? Sadece ona hızlı bir iyileşmeyi dilemek için hazırladığımız mesaj örneklerine göz atabilirsiniz.

 

  • Yakın zamanda eskisinden daha iyi olmanı diliyorum. Geçmiş olsun arkadaşım.

  • Hızlı bir iyileşme sağlayarak aramıza çabuk dön; çünkü seni çok özledik.

  • Sana bu mesajımla ne kadar güçlü olduğunu hatırlatmak istedim. Her gün seni düşünüyorum ve hızlı bir iyileşmeni diliyorum. Geçmiş olsun arkadaşım.

  • İyileşmek zor bir iş olabilir, ancak yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. İyi dileklerimde ve dualarımdasın. Geçmiş olsun arkadaşım.

  • Şimdi sadece dinlenme ve iyileşme zamanı! Umarım en kısa zamanda iyileşirsin!

  • Daha iyi ol ve yakında eski sağlığına geri dön! Geçmiş olsun arkadaşım.

  • Birinin gelip sana hasta görünmediğini söylemesine ihtiyacın olursa, beni ara. Yardım etmek için her zaman burada olacağımı bil. Geçmiş olsun.

  • Umarım yakında aramıza geri dönersin. O zaman bu muhteşem anı kutlayacağımızdan emin olabilirsin. Geçmiş olsun.

  • Kendini daha iyi hissetmen için sana kucak dolusu öpücük gönderiyorum. Geçmiş olsun arkadaşım. Seni çok seviyorum.

  • Hızlı bir şekilde iyileşirsen eskisi gibi eğlenmeye devam edebiliriz. Eksikliğini yürekten hissediyoruz. En kısa zamanda aramıza geri dön. Geçmiş olsun arkadaşım.

  • Her gece dua etmek için gözlerimi kapatırken tek istediğim Allah'ın sana bir an önce şifa vermesi oluyor. Umarım hızlı bir şekilde iyileşirsin.

  • Umarım her geçen gün seni daha güçlü ve neşeli görürüm. Dualarım hep seninle. En kısa zamanda iyi olmanı diliyorum.

  • Her an en hızlı İyileşmen için her zaman dua ediyorum. Yakında iyileş ve hemen yanımıza dön.

  • Senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum ve eskisinden daha fazla güçle bu zor zamanları atlatacağına inanıyorum. Geçmiş olsun.

  • Daha canlı bir şekilde aramıza dönmeni, hayatımızı aydınlatmalı ve bir an önce iyileşmeni dört gözle bekliyorum. Geçmiş olsun.

  • Sen çok güçlü bir savaşçısın ve hiçbir hastalık ya da ameliyat seni yıldıramaz biliyorum. Hastalıkla olan savaşının mümkün olan en kısa sürede bitmesini ve sağlıklı olmanı diliyorum. Sana kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

 

 

Hastaya Geçmiş Olsun Mesajları

Aileniz ya da arkadaşlarınızdan birinin hasta olduğunu duyduktan sonra iyileşme dönemlerinde yanlarında olduğunuzu göstermek için içinizden gelen duygularla kaplı olan mesajlar gönderebilirsiniz. Hastaya geçmiş olsun mesajları kartına ne yazacağınızı ve kullanacağınız düşünceleri bilmiyorsanız sizin için hazırladığımız önerilere göz atabilirsiniz. İyi yazılmış bir mesajın zor zamanlarda gerçekten iyi bir fark yaratabileceğini düşünerek anlamlı sözleri mesaj kartınıza ekleyebilirsiniz. Üstelik sadece mesaj kartı değil yanında bir buket çiçek ile beraber göndereceğiniz kart, düşündüğünüzden daha da anlamlı bir fikir olacağı için karşınızdaki insanın iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Geçmiş olsun kartına yazacak kelimeleri bulmak her zaman kolay bir iş olmayabilir. İçinizden gelen iyi niyeti sunmak istiyorsanız gününün ortasına bir gülümseme getirmek için kesinlikle kalpten gelen mesajlar yazmak isteyebilirsiniz. Hasta birine söyleyeceğiniz sıcak, umut verici hatta cesaret verici birçok mesaj örneği bularak o kişinin moralinin yükselmesine katkı sağlayabilirsiniz. Yazacağınız geçmiş olsun dilekleri büyük ölçüde karşı tarafın sağlık durumuna bağlı olacağı için bu zor günlerinde az da olsa iyi hissetmesine yardımcı olabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız mesaj örneklerini inceleyerek gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.

 

  • Benim için çok şey ifade ediyorsun. Umarım en yakın zamanda daha sağlıklı hissedersin.

  • Umarım ne kadar sevildiğini bilmen iyileşmen konusunda sana biraz daha yardımcı olur. Seni çok seviyorum. Geçmiş olsun.

  • Allah bu zorlu zamanlarda her zaman senin yardımcın olsun ve seni korusun. Geçmiş olsun.

  • Yoluna biraz geçmiş olsun mesajıyla beraber gün Işığı gönderiyorum; çünkü sen benim günlerimde her zaman parlak bir nokta olmayı başardın.

  • Sen tekrar ayağa kalkana kadar her zaman yanında olmayı çok isterim. İhtiyacın olduğu her an beni aramaktan çekinme lütfen. Geçmiş olsun.

  • Hepimiz senin nezaketini ve mizah anlayışını çok özlüyoruz ve dört gözle aramıza dönmeni bekliyoruz. Acil şifalar dilerim.

  • En yakın zamanda iyileşeceğini umarak bu süre zarfında seni düşündüğümü bilmeni istiyorum. Geçmiş olsun.

  • Sen benim düşüncelerimde ve kalbimdesin. Yapabileceğim bir şey olursa lütfen ilk olarak beni ara. Geçmiş olsun arkadaşım.

  • İyi olmadığını duyduğum zaman, benim için hiç de kolay bir zaman değildi. Bu mesajı seni düşündüğümü ve yakında her zamankinden daha iyi olacağını umduğumu bildirmek için gönderiyorum. Umarım en kısa zamanda eski gücüne kavuşursun.

  • İyileşirken seni önemseyen herkesten sıcaklık ve şefkat hissedebilirsin. Umarım yakında sevdiğin her şeyi yapmaya geri dönersin. Geçmiş olsun.

  • Umarım ne kadar sevildiğini bilmek iyileşmene biraz da olsa yardımcı olur. Bir an önce iyileş, çünkü ben seni çok özledim.

  • Önümüzde başarılı bir yaşam sürmek için başarmamız gereken çok şey var. Bu yüzden çabuk iyileş ve hayallerinin üzerinde tekrar çalışmaya başla.

  • Seni eskisinden daha sağlıklı ve güçlü görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ve sana acil şifalar diliyorum.

  • Hayatının tüm sorunları ile savaşabileceğini biliyorum. Bu nedenle hastalığınla da başa çıkacağına inanıyorum. Geçmiş olsun.

  • Sabahın erken saatlerindeki güneş ışığı gibi her zaman güvenle sağlıklı olman için dua ediyorum. Geçmiş olsun.

  • Birinin ne kadar iyi göründüğünü söylemesine ihtiyacın olduğu zamanlar beni ara olur mu? Her zaman gelip sana ne kadar iyi göründüğünü söylemek isterim. Geçmiş olsun.

  • Umarım bir an önce iyileşip ait olduğun yere geri dönersin. Seni her zamankinden daha çok özlüyorum.

 

 

Anneye Geçmiş Olsun Mesajları

Annelerimiz bu güzel dünyaya gelmemizin sebebidir. Sevgi dolu bakımları ve şefkatleri hayatımızı, çocukluğumuzu ve ömür boyu hatıralarımızı oluşturabilir ama bazen hayat o kadar acımasız olabilir ki en sevdiğimiz kişiler bile yaşlandıkça hastalanma riski artabilir. Bu zor zamanlarda annelerinizin yanında olup size verdiği ilgiyi şimdi siz ona vererek ihtiyacı olan içten gelen birkaç sözle yanlarında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Annenize geçmiş olsun dileklerinizi ileterek duygularınızı ve sevginizi gösterme şansına sahip olabilirsiniz. Basit bir geçmiş olsun mesajına kalbinizden gelen sıcaklığı hissettirerek duygularınızı anlamalarını sağlayabilirsiniz. Kendi başınıza anneniz için geçmiş olsun mesajı yazabilirsiniz, ancak farklı kelimeleri seçmek istediğinizde zorlanabilirsiniz. Bu tür durumlarda anneye geçmiş olsun mesajları sihir olarak işe yarayabileceği için en doğru kelimeleri seçerek mesajınızı annenizle paylaşabilirsiniz.

Anneye geçmiş olsun mesajları sayesinde annenizin sizin için yaptığı onlarca fedakarlığa karşı duygularınızı ona ileterek iyi olmasını sağlayabilirsiniz. Bu zor günlerinde ona destek olabilecek ve yüzünde gülümseme oluşturabilecek birkaç kelime sayesinde ona olan sevginizi hissetmesini sağlayabilirsiniz. Bu süreçte duygularınızı ifade etmeye yardımcı olacak mesaj örneklerine göz atarak kendiniz için en uygun olanı seçip annenizle paylaşabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız anneye geçmiş olsun mesajları:

 

  • Sevgili annem, bugün fark ettim ki sesini ve kokunu çok özledim. Her sabah bana tüm gün boyunca ne yapıp ne yapmadığımı söylerdin ama bugün benimle konuşmuyorsun. Seni hastaneye yatağında görmek benim için çok zor. Lütfen çabuk iyileş annem.

  • Anne ev sensiz çok eksik. Sen evimizin neşesisin. Bizimle ilgilenme şeklini çok özlüyoruz. Lezzetli yemeklerini çok özlüyoruz. Lütfen bir an önce iyileş ve evine dön. Seni çok seviyoruz anne.

  • Canım annem seni her an çok özlüyorum. Hastalığını öğrendiğimden beri hızlı ve kolay İyileşmen için her gün dua ediyorum. Geçmiş olsun anne.

  • Hasta olduğun için çok üzgünüm. Seni görmeye gelemedim ama inan bana her zaman kalbimdesin. Seni çok seviyorum anne. Sesini çok özlüyorum. Lütfen bir an önce iyileş.

  • Seni hastane yatağında yatarken görmek hayatımdaki en üzücü anlardan biri olabilir. Sensiz evde kalmak çok zor anne. Her gün iyileşmen için dua ediyorum. Seni çok seviyorum.

  • Yokluğun sadece beni değil evde olan herkesi çok üzüyor. Bir an önce iyileş, çünkü sana her zaman ihtiyacımız var anne. Seni çok seviyoruz.

  • Sevgili anneciğim, sabah uyandığımda seni yanımda bulamayınca yaşadığım bugünün hayatımdaki en üzücü gün olduğunu hatırladım. Lütfen benim için bir an önce iyileş. Seni çok seviyorum.

  • Anne şu anda kendini iyi hissetmediğini biliyorum ama endişelenme lütfen. Senin için gece gündüz dua ediyorum. Allah, seni tez zamanda eski sağlığına kavuştursun. Geçmiş olsun annem.

  • Anne, hastanede olduğun her gün seni çok özlüyorum. Sensiz bana her zaman gece yarısı gibi. ‘’Şimdi uyku zamanı’’ diyen kimse yok. Her an her varlığını özlüyorum anne. Seni çok seviyorum.

  • Sensiz çok eksik hissediyorum anne. Birlikte yaşadığımız her anı çok özlüyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

  • Keşke bir çeşit sihrim olsaydı da seni hemen eski sağlığına kavuşturabilseydim ama şu an sana sımsıkı sarılamayacağıma göre Allah'a seni daha iyi hissettirmesi için dua ediyorum. Seni çok seviyorum anne.

  • Anne sürekli iyileşmen için sana dua ediyorum. Çabuk iyileş ne olur, çünkü seni çok özlüyorum.

  • Şu anda kendini iyi hissetmediğini biliyorum ama her zaman yanında olduğumuzu unutma. Umarım en en kısa zamanda iyileşirsin.

  • Anne, sen benim için bu dünyadaki her şey demeksin. Sensiz hiçbir şeyin anlamı yok. Dilerim bir an önce iyileşip eve geri dönersin. Geçmiş olsun annem. Seni çok seviyorum.

  • Hastane senin için iyi bir yer değil neden oradasın? Sensiz yemek yemeyi bile istemiyorum. Sensiz hiçbir şey yapamıyorum anne. Lütfen bir an önce iyileş. Seni çok seviyorum.

  • Her zaman ve her an sadece seni düşünüyorum. Eve döneceğin günü dört gözle bekliyorum. Bir an önce iyi ol anne. Seni çok seviyorum.

  • Geçmiş olsun anne. Bu kötü günlerde sakın endişelenme, çünkü hepimiz senin yanındayız ve bir an önce İyileşmen için dua ediyoruz.

  • Seni ne kadar çok sevip değer verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Evimizin her köşesinde varlığını çok özlüyorum. Bir an önce iyileş ve eve dön anne. Seni çok seviyorum.

 

 

Babaya Geçmiş Olsun Mesajı

Babalar, hayatımızda ve ailemizde özel bir yeri olan kişidir. Ne zaman bir sorunla karşılaşırsak ya da hastalanırsak yanımızda olan ilk kişi o olur. Bu yüzden babanız hastalandığında onun gücü olmak ve her zaman onun yanında olduğunuzu hissettirmek sadece sizin sorumluluğunuzda olabilir. Ruh halini yükseltmek için ona içten gelen geçmiş olsun mesajı göndererek yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Onu ne kadar sevdiğinizi söylemekten çekinmeden her zaman destekçisi olduğunuzu belli edebilirsiniz. Babanıza, kayınbabanıza ya da arkadaşınızın babasına gönderebileceğiniz çok sayıda geçmiş olsun mesajları arasından seçim yaparak duygularınızı en içten şekilde iletebilirsiniz. Bu geçmiş olsun mesajları sayesinde onlara hastalıkları ile savaşma gücü vererek daha çabuk iyileşmelerini sağlayabilirsiniz.

Babanızın hasta olduğu süreç sizin için çok endişe verici bir dönem olabilir. Yine de onun için yapabileceğiniz şey, ona güzel bir geçmiş olsun mesajı göndermek olabilir. Babaya geçmiş olsun mesajı arasından seçim yapıp ona göndererek moralinin yükselmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede ailesinin de onu düşündüğünü bilmesi daha çabuk iyileşmesine neden olabilir. Hasta bir babaya ne söyleyeceğinizi bilmek sizin için zor bir süreç olacağı için hazırladığımız önerilere göz atabilirsiniz. Onu ne kadar önemsediğinizi ve mümkün olan en kısa sürede ne kadar iyi gördüğünü ona nasıl söyleyeceğinizi düşünüyorsanız sizin için hazırladığımız babaya geçmiş olsun dileklerini kullanarak yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

 

  • Umarım yakında daha hissedersin baba. Hızlı bir iyileşme süreci olsun senin için. Sana bolca sevgi ve dua gönderiyorum.

  • Sana sevgilerimi göndererek bir an önce iyileşmen için en iyi dileklerimi sunuyorum. Çabuk iyileş baba. Seni çok seviyorum.

  • Bir an önce iyileş babacığım. Sensiz her şey çok zor görünüyor.

  • Sevgili baba, umarım bir an önce iyileşirsin. Seni hasta görmek gerçekten beni çok üzüyor. Seni çok seviyorum.

  • Baba, tüm dualarım seninle. Sana sonsuz sağlık diliyorum. En kısa zamanda evimize geri dön. Seni çok seviyorum.

  • Canım babacığım senin hastalanman bize sensiz ne kadar eksik olduğumuzu gösteriyor. Evimizin bel kemiği olmadan hayat çok zor. Lütfen bir an önce iyileş.

  • Kalbim acıyor, hiçbir şey seni sağlıklı görmek kadar kıymetli değilmiş bu geçen zamanda sadece bunu anladım. Geçmiş olsun babacığım lütfen en kısa zamanda iyi olup aramıza geri dön.

  • Her zaman senin için burada olduğumu unutma babam. Hepimiz en kısa zamanda İyileşmen için dua ediyoruz. Seni çok seviyoruz.

  • Allah'tan senin için sağlık ve şifa diliyorum. Umarım en yakın zamanda iyi olursun.

  • Çok güçlü olduğunu ve yakın zamanda iyi olacağını biliyorum babacığım. Seni çok seviyorum. Geçmiş olsun.

  • Sen, bu hayatta tanıdığım en cesur adamsın. Bu kötü günler kısa zamanda geçecek. Hemen iyileşmen için her gün dua ediyorum. Geçmiş olsun babacığım.

  • Hastalığını ilk duyduğum zaman çok üzüldüm ama ne kadar güçlü olduğunu hatırladığım an üzüntümü bir kenara bırakıp sadece sana dua etmeye başladım. Seni her gün ziyarete geleceğim. Seni çok seviyorum. Geçmiş olsun babacığım.

  • Bu durumun geçici bir süreç olduğunu biliyoruz ve yakında iyileşeceğine eminiz. Hepimiz seni çok seviyoruz.

  • Umarım hayatımızdaki bu kötü günler bir an önce geçer ve sen hemen iyileşirsin. Acil şifalar diliyorum babacığım.

  • Umarım en kısa zamanda eskisi gibi sağlıklı olursun. Çabuk İyileşmen için çok dua ediyorum. Geçmiş olsun babacığım.

  • Baba seni çok özledim. Umarım en kısa zamanda iyileşip yanımıza geri dönersin.

  • Hepimiz ara sıra kötü sağlık koşulları tarafından ziyaret ediliyoruz. Mümkün olan en kısa sürede iyileş olur mu babacığım? Çünkü seni çok seviyoruz ve çok özlüyoruz.

 

 

Kardeşe Geçmiş Olsun Mesajı

Kardeşlerin yeri hiçbir zaman doldurulamaz, çünkü onlar bir destek sistemi gibidirler. Ne kadar kavga etseniz de tartışsanız da her zaman sizin yanınızda olacak tek insan onlardır. Ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar onların da bir gün hastalığını göz önünde bulundurarak hayatınıza devam edebilirsiniz. Ayrıca onları hastalıkla savaşırken acı içinde görmek canınızı acıtabilir. Sevginizle acısını değiştiremeyeceğiniz için ona duygusal destek olmak için farklı bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Kardeşinize göndereceğiniz geçmiş olsun mesajıyla bir an önce iyileşmesi için dua edebilirsiniz. Dualarınız ve iyi dileklerinizi kardeşinize göndererek hastalıkla savaştığı zor günlerinde ona biraz olsun moral verebilirsiniz.

Sevdiğiniz biri kendini iyi hissetmiyorsa onun bu kötü gününde yanında olmanız çok önemlidir. Kardeşiniz hasta olduğu zaman onun yanında olup onu düşündüğünüzü göstererek bu kötü günlerde moralinin düzelmesini sağlayabilirsiniz. İçten yazılmış bir geçmiş olsun mesajının ne kadar etkili olduğunu görünce siz bile bu durum karşısında şaşırabilirsiniz. Zor günlerle savaşan kardeşinizi iyi ve kötü günde yanında olduğunuzu gösterecek mesajlar göndererek onu ne kadar önemsediğinizi gösterebilirsiniz. Mesaj yazma konusunda iyi olmadığınızı düşünüyorsanız sizin için hazırladığınız kardeşe geçmiş olsun mesajları arasından seçim yaparak kardeşinizle paylaşabilirsiniz.

 

  • Allah'ım sana hastalığınla savaşmak ve onu yenmek için güç versin. Geçmiş olsun kardeşim.

  • En içten dileklerimi gönderiyor ve hızlı bir şekilde iyileşmeni diliyorum. Bir an önce yanıma dönmem dileğiyle. Seni çok seviyorum kardeşim. Geçmiş olsun.

  • Her şey aynı olsa da yine de sensiz her şey o kadar eksik ki yavaş yavaş hayatımın sadece seninle dolu olduğunu anlıyorum. Seni çok özledim kardeşim. Lütfen bir an önce iyileş.

  • Dünyanın en iyi kardeşine tüm sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum. Umarım en kısa zamanda yanımıza dönersin. Sana acil şifalar diliyorum.

  • Hastaneye kaldırıldığını öğrendiğim ilk günden beri hep yanında olmak istiyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin kardeşim, ben iyi olacağına inanıyorum.

  • Bu kötü dönemi savaşarak atlatacaksın sadece inan ve sabret olur mu? Allah'tan sana acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.

  • Sana tüm sevgimi ve sıcak sarılmalarımı gönderiyorum. Bunları düşünerek çabuk iyileş olur mu? Seni çok seviyorum.

  • Canlı görünüşünü ve yüzünde her zaman tuttuğun o güzel tebessümü çok özlüyorum. Tek dileğim bir an önce iyileşmen. Geçmiş olsun kardeşim.

  • Hastalığını ilk duyduğum zaman bu beklenmedik haber beni çok üzdü. Sen daha iyi hissedene kadar her gün senin yanına gelmekten asla vazgeçmeyeceğim. Her zerreme kadar inanıyorum ki en kısa zamanda iyi olacaksın. Seni çok seviyorum kardeşim.

  • Hiçbir hastalık sevgiden daha güçlü hatta daha büyük ve uzun değildir. O halde sabret ve kendine çok iyi bak. Allah'ın izniyle en kısa zamanda iyileşeceksin. Sevgime tutun, çünkü ben sadece senin sevgine tutunuyorum kardeşim.

  • Seni hastalıkla savaşırken görmek bu hayatta istediğim en son şeydi. Bu hastalıktan bir an önce kurtul ve aramıza geri dön lütfen. Seni çok seviyorum.

  • Seni solan gülüşünle hasta yatakta görmek bana çok acı veriyor. Neşeli gülümsemeni ve tekrar sağlıklı bir şekilde görünmen için her gün Allah'a dua ediyorum. Geçmiş olsun kardeşim.

  • Seninle tekrar tartışmak ve hatta seni kızdırmak için sabırsızlanıyorum. Bu yüzden bir an önce iyileşip eve gelmelisin sensiz canım çok sıkılıyor. Seni çok seviyorum. Geçmiş olsun.

  • Keşke bütün acını alabilseydim de senin yerinde ben hasta olsaydım ama şu an yapabileceğim tek şey sana dua edip senin yanında olmak. Seni çok seviyorum. Umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun.

  • Hastalığını öğrendiğim ilk andan beri tek yaptığım Allah'a sana güç vermesi için dua etmek oldu. Sağlığın için gece gündüz dua ediyorum. Melekler seni korusun kardeşim.

  • Her zaman çok güçlü olduğunu biliyorum. Bu zorluğu da aşarak yakında her zamanki gibi sağlıklı olacağına bütün kalbimle inanıyorum. Geçmiş olsun kardeşim.

  • Dua etmek dışında sana hiçbir şey veremeyeceğimin farkındayım. Allah'a ve doktorlara inanıyorum. Dayan kardeşim; çünkü her şey normale dönecek ve sen aramıza geri geleceksin. Seni çok seviyorum.

 

 

Kısa Geçmiş Olsun Mesajları

Geçmiş olsun mesajları yazarken kelimeleri duygularınızla seçmeniz çok önemlidir. İyi dilekleriniz birinin iyileşmesine yardımcı olma ya da yüzünde ufak bir gülümseme getirme gücüne sahip olabilir. Olumlu şeylere ışık tutarak ve geleceğe bakıp güzel sözlerinizle birinin daha iyi hissetmesini sağlayarak mutlu olmasına yardımcı olabilirsiniz. Kısa geçmiş olsun mesajlarındaki boşluğu doldurmadan önce üç şeyi göz önünde bulundurmanız gerekir: Yazdığınız kişi, yazdığınız kişiye ile olan ilişkiniz ve içerisinde bulunduğu durum. Yazdığınız kişinin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için ilham verici sözler arıyorsanız geçmiş olsun dilekleri dileyerek morallerinin yükselmesini sağlayabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız geçmiş olsun kartlarına ne yazmanız gerektiği ile ilgili bilmeniz gerekenleri göz önünde bulundurarak hazırladığımız listesinden seçim yapabilirsiniz.

Hayatta sevdiğiniz biri kendini kötü hissediyorsa tek yapmak istediğiniz şey sadece onun yanında olmak olabilir. Onu umursadığınızı ve bu kötü günlerde yanında olmak istediğinizi fark etmesi için duygu dolu geçmiş olsun mesajı göndermek isteyebilirsiniz. Bazen doğru şey söylediğinizden emin olmak istediğiniz zaman düşüncelerinizi kelimelerle ifade etmek çok da kolay olmayacağı için hazırladığımız geçmiş olsun mesajlarından birini seçerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

 

  • En kısa sürede iyileşmen dileğiyle. Geçmiş olsun.

  • Umarım yakın zamanda daha iyi hissedersin. Geçmiş olsun.

  • Yanına kucak dolusu sevgi ve dua gönderiyorum. Geçmiş olsun.

  • Umarım her yeni gün seni eski sağlığına bir adım daha yakınlaştırır.

  • İyileşirken sana bir kucak dolusu sevgi ve şefkat gönderiyorum. Yakında tekrar iyi olduğunu duymak ümidiyle.

  • Umarım her geçen gün daha da güçleniyorsundur. Geçmiş olsun.

  • Benim için çok şey ifade ediyorsun. Umarım çok yakın zamanda daha iyi hissedersin.

  • Yoluna geçmiş olsun ışığı gönderiyorum, çünkü sen benim günlerimi aydınlatan tek nedensin. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

  • Sana ihtiyacın olduğu kadar sarılmalar ve sevgiler gönderiyorum.

  • Bir an önce iyi ol ve en kısa zamanda harika benliğine geri dön!

  • Yalnız olduğunu düşünme! Her adımda senin için buradayım.

  • Sen orada iyileşmeye devam ederken benim tüm düşüncelerimde ve dualarımda sadece sen varsın. Geçmiş olsun.

  • İyileşip tekrar aramıza dönmen için sabırsızlanıyorum. Acil şifalar diliyorum.

  • Herhangi bir şeye ihtiyacın olduğu zaman beni aramaktan çekinme olur mu? Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Geçmiş olsun.

  • Her zaman aklımda ve kalbimde olduğunu bil ve bir an önce iyileşmeye bak. Sana acil şifalar diliyorum.

  • Hiçbir olumsuzluğu düşünmeden yalnızca iyileşmeye odaklan.

  • Bütün acılarla başa çıkabilecek güce sahip olduğuna inanıyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Geçmiş olsun.

  • Şimdi sadece dinlenme ve iyileşme zamanı; çünkü gelecekteki güzel günler ikimizi bekliyor.

  • Sensiz hiçbir şeyin keyfi yok. Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum.

  • Umarım her geçen gün daha fazla güçlenerek daha iyi olursun. Geçmiş olsun.

 

 

Uzun Geçmiş Olsun Mesajları

Değer verdiğiniz biri hastaysa mesaj iletmenin en iyi yolu onun için içten gelen geçmiş olsun mesajı göndermek olabilir. Hasta olan kişinin ilgiye daha fazla ihtiyacı olacağı için onunla ilgilenerek gerçek duygularınızı gösterebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız mesajlardan birini paylaşıp bu stresi günleri keyifli hale getirebilirsiniz. Uzun geçmiş olsun mesajlarını göndererek o kişinin onu ne kadar önemsediğinizi göstermek ile kalmayıp aynı zamanda hızlı bir şekilde iyileşmesi için ona ihtiyacı olan gücü verebilirsiniz.

Geçmiş olsun çiçeklerinden oluşan bir bukete geçmiş olsun kartı ekleyerek hızlı iyileşmesi için sıcak dileklerinizi gönderebilirsiniz. Hiçbir şeyin birinin yüzünü aydınlatmak ve yüzünde gülümseme oluşmasının yerini tutmayacağını bilerek hasta olan arkadaşınıza ya da ailenize desteğinizi mesaj yoluyla gösterebilirsiniz. Yazılı kelimeleri bulmak sizin için zorsa ve mükemmel duyguları yaratmak için yardıma ihtiyacınız varsa size ilham verecek bazı dileklerimizi okuyarak sevdiğiniz insana gönderebilirsiniz. Bir geçmiş olsun kartına ne yazmanız gerektiğini bilmiyorsanız sizin için hazırladığımız mesajlar listesine göz atıp aileniz ya da arkadaşlarınız için geçmiş olsun dilekleri gönderebilirsiniz.

 

  • Bu zor günlerde bütün benliğimle sadece senin yanındayım. Güneş kadar parlak gülüşünle etrafında olan herkese neşe saçtığın günlere bir an önce dönmen için dua ediyorum. Geçmiş olsun.

  • Hasta yatağında daha fazla zaman geçirerek bizleri sensiz bırakmamalısın. Seni her geçen dakika daha fazla özlüyoruz. En kısa zamanda iyileşip eskisi gibi her zaman yanımızda olman dileğiyle. Geçmiş olsun.

  • Hasta yatağında yatarken kendini hiçbir zaman yalnız hissetme. Senin için zor bir dönem olsa da bizim her zaman senin yanında olduğumuzu unutma. Sadece güzel şeyler düşün ve güzel şeyler dile. Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun. Geçmiş olsun.

  • Kötü günleri arkanda bırakıp güzel günlere kucak açacağın o mutlu zamanlara en kısa sürede kavuşmanı diliyorum. Her zaman senin yanında olduğumu unutma olur mu? Seni çok seviyorum. Geçmiş olsun.

  • Hastalığının hızlı bir şekilde iyileşme sürecine geçtiğini duydum. Artık tek yapman gereken doktorun dediklerini dinleyip aramıza geri dönmek ve ben senin bunları yapacağına eminim. Geçmiş olsun.

  • Umarım bu kötü günleri en yakın zamanda atlatıp eski gücüne ve mutluluğuna kavuşursun. Pozitif enerjin her zaman seninle olsun. Geçmiş olsun arkadaşım.

  • En kötü günler geçtiği zaman, zamanla hiç yaşanmamış gibi olurmuş. Senin geçirdiğin bu kötü günleri hafızandan silerek orayı sadece mutlu anılarla dolduracağıma söz veriyorum. Çabucak aramıza dön, çünkü hepimiz sensiz çok yalnız hissediyoruz. Acil şifalar diliyorum.

  • Eminim ki bizlere saçtığın o pozitif duyguyu hastane çalışanlarına da saçmaya devam ediyorsun, ancak bu kadarı onlar için yeterli; çünkü bizler seni çok özledik. Bir an önce iyileşip yanımıza gelmen dileğiyle. Seni çok seviyoruz.

  • Seni her zaman zorluklara karşı savaşan süper kahraman gibi gördüm ve şu an bütün gücünü kullanmanın tam zamanı olduğuna inanıyorum. Kendini bir an önce iyileştirip aramıza geri dön; çünkü biz seni çok özlüyoruz.

  • Bazen güçlü olmak çok zordur ama sen öyle savaşlardan geçip öyle zorlu fırtınaları atlattın ki bu senin için asla sandığın kadar zor olmayacak. Senin atlatmaya gücünün yettiği o kadar zorluğun yanında bu sana acı vermeyecek ve ben inanıyorum ki sen en kısa zamanda iyileşip aramıza geri döneceksin. Lütfen sen de buna inan. Seni çok seviyorum.

  • Şu an için tek yapman gereken yarınlara tutulmak. Ellerimi tut, gözlerini kapat ve içinden gelen bir şarkıyı söyle. İnan bana geçen zaman bütün acını alıp götürecek ve biz geride kalan külleri beraber üfleyeceğiz.

  • Şu an içinden çıkılamayacak gibi gelen her acının zamanla nasıl küçüldüğünü görünce sen bile şaşırabilirsin. Zaman bütün acıları su gibi alıp götürecek ve sana sadece geride izleri kalacak. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle. Seni seviyorum.

  • Şimdilik kendini kocaman bir okyanusun içerisinde çaresiz gibi hissedebilirsin, bu acıyla nasıl başa çıkacağını bilmiyor olabilirsin ve belki de korkuyor olabilirsin ama hiçbir zaman yalnız olmadığını unutma. Bu acılar geçtiği zaman hayata yeniden dönerek aramıza katılacaksın ve ben her zaman beni bıraktığın yerde seni bekliyor olacağım. Allah'tan sana sadece acil şifalar diliyorum.

  • En zor zamanları birlikte atlattığımız gibi bu engeli de birlikte atlatacağımıza inanıyorum. Hayat dedikleri tam olarak da bu değil miydi zaten? Biz yine güçlü olarak yarınlara inanacağız. İyi olman için her gün dua ediyorum. Geçmiş olsun.

  • En kötü günlerimde her zaman sen yanımda oldun. Şimdi sıra bende! Senin bu kötü zamanlarında sonuna kadar yanında olacağıma söz veriyorum.

  • Ne kadar kötüsünü yaşadığını düşünürsen düşün her zaman seni oradan çıkaracak birinin olduğunu unutma. Sen sadece iyileşeceğine inanarak ellerimi tut. İyileşmen için her gün dua ediyorum. Geçmiş olsun.

 

 

Komik Geçmiş Olsun Mesajları

Yakın olduğunuz birini ya da çok sevdiğiniz birini geçirdiği hastalık gibi zor günlerinde mutlu etmek için komik geçmiş olsun mesajları göndererek neşelenmelerini sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi sizden komik bir geçmiş olsun mesajı alarak daha fazla iyi hissedip daha çabuk iyileşme sürecine girebilir. Bu yüzden onun yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmasını sağlamak için eğlenceli geçmiş olsun mesajları gönderebilirsiniz. Yakın arkadaşınız, akrabanız, meslektaşınız ya da sevdiğiniz herhangi birine hastalıktan bir an önce iyileşmesi için iyi dileklerinizi ve şefkatli düşüncelerinizi göndererek morallerinin yükselmesini sağlayabilirsiniz. Geçmiş olsun kartına komik bir şeyler yazmak için hazırladığımız komik geçmiş olsun mesajlarına göz atabilirsiniz. Ancak bu mesajları başkalarıyla paylaşmadan önce paylaştığınız kişiyle olan ilişkinizin yakınlık derecesini kontrol ederek göndermeniz daha sağlıklı olacağını düşünerek seçim yapabilirsiniz.

Sevdiğiniz biri hastalık gibi zor bir süreçten geçiyorsa onu mutlu etmek için komik geçmiş olsun mesajları göndermeyi düşünebilirsiniz. Sizden aldığı bu espirili mesajlar sayesinde daha iyi hissetmesini sağlarken yüzünde küçük de olsa bir gülümseme yaratabilirsiniz. Geçmiş olsun mesajlarınıza ufak bir mizah dokunuşu ekleyerek mesajı biraz eğlenceli hale getirmeye ne dersiniz? Neşeli bir mesaj yalnızca ruhu canlandırmakla kalmaz aynı zamanda hasta olan kişiye her şeyin iyi olacağına dair umut vermede uzun bir yol kat edebilir. Aşağıda sizin için hazırladığımız komik geçmiş olsun mesajlarını ve dileklerini hasta olan tanıdığınıza göndererek komik yönünüzü ortaya çıkarıp yüzünde gülümseme yaratabilirsiniz.

 

  • Hastaneye gittiğini bilseydim bize espri yaptığını düşünürdüm; çünkü hasta görünmüyorsun hatta oldukça şıksın. Umarım bu pembe yalanıma inanırsın. Acil şifalar diliyorum.

  • Endişelenme! En kısa zamanda iyileşeceksin, çünkü virüsler çok yakında senden bıkmış olacak.

  • Bir an önce iyileşip aramıza geri dön, hepimiz hastane yemeklerinin tadının nasıl olduğunu öğrenmek için can atıyoruz.

  • En sevdiğin çikolatalardan bazılarını almıştım ama doktorun onları yemene izin vermeyeceğini söyledi. Çabuk İyileşirsen hepsini birlikte yeriz.

  • Herkesten daha iyi bildiğin bir şey var o da nasıl hasta olunacağı. Sadece şaka yapıyorum. Umarım kısa zamanda iyileşirsin.

  • Hasta olduğunu duyunca sana bir geçmiş olsun keki yaptım ama o keki ben yedim. Bu yüzden çabuk iyileşemedin. Geçmiş olsun.

  • Hastane yatağında uzanmış halini hayal edince gülümseme geliyor. Zavallı hemşirelerin senin o çok konuşan ağzınla nasıl başa çıktığını gerçekten merak ediyorum. Bir an önce iyileş ve o yataktan çık.

  • Buradaki herkes bir an önce İyileşmen için dua ediyor. Uslu bir çocuk ol ve lütfen çabuk iyileş.

  • İyileştikten sonra bana yemek ısmarlayacağının sözünü duyduğumdan beri her gün İyileşmen için dua etmekten asla bıkmayacağıma söz veriyorum.

  • Kaç gündür ortalıkta görünmezken seni ne kadar özlediğimin farkında mısın? Bir an önce iyileş ve yanıma dön lütfen.

  • Hastaneler var olan acılarını azaltabilir; ancak o çirkin yüzünü düzelteceklerini düşünmüyorum. Bu yüzden hastane yatağında boşuna vakit harcama. Çabuk iyileş ve yanıma dön!

  • Bu kadar dondurmayı tek başına yemek gibi bir telaşın olmasaydı ateşin bu kadar da şiddetli olmazdı. Bence bir sonraki sefere bütün dondurmaları benimle paylaşabilirsin. Acil şifalar diliyorum.

  • Bir an önce iyileşmen gerekiyor çünkü dedikodularımıza devam etmeliyiz. ilaçlarını düzenli kullan ve iyileş sana anlatacak bir sürü şey birikti.

  • Artık hasta olduğuna göre bu hayattaki en çok sevilen kişi olduğunu bilmelisin. Virüsler ve bakteriler bile cazibene dayanamadı. Acil şifalar diliyorum.

  • Sana sıcak selamlar gönderirken ateşinin daha da yükselmesinden korkuyorum. Şaka yapıyorum! Çabuk iyileş ve aramıza geri dön.

  • İşten kaytarmanın daha kolay yolları vardı bunu biliyorsun değil mi? Çabuk iyileş lütfen çünkü seni aramızda görmeyi özledik.

 

 

Erkeğe Geçmiş Olsun Mesajları

Herhangi birinin hasta olması çok tatsız bir durum olabilir; çünkü hastalık kişiyi ruhsal ve fiziksel olarak rahatsız eden bir durumdur. Bu yüzden sevdiklerinizi kötü zamanlarında rahatlatılarak yanında olduğunuzu göstermeniz göreviniz olabilir; ancak ona karşı nezaketinizi ve sevginizi gösterebilecek ne tür mesajlar göndermeniz gerektiği konusunda kafanız karıştıysa bunun için endişelenmemelisiniz; çünkü size yardım etmek için buradayız. Erkeğe geçmiş olsun mesajı göndermek isteyeceğiniz en iyi dilekleri sizler için burada sunuyoruz. Bu mesajlar sayesinde duygularınızı anlatırken onun yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Önem verip sevdiğiniz biri hasta olursa ona yanında olduğunuzu göstermenin en iyi yolu geçmiş olsun mesajı göndermek olabilir. Hasta olan kişi her zamankinden fazla İlgiye ihtiyaç duyabileceği için onunla ilgilendiğinizi gösterecek mesajlar göndererek duygularınızı en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gönderdiğiniz mesajlar sayesinde iyileşmesini hızlandırarak daha motive olmasını sağlayabilirsiniz. Ona ilham verecek geçmiş olsun mesajları gönderip sadece onu ne kadar önemsediğinizi göstermekle kalmayıp aynı zamanda çabuk iyileşmesi için güçlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Sizin için basit birkaç kelime olabilecek bu mesajlar onun için çok anlamlı olabileceği için mesajlar listemizden duygularınıza en yakın olanı seçip hasta olan sevdiğinizle paylaşabilirsiniz.

 

  • Öpücüklerim ve sarılmalarım seni hemen iyileştirebilseydi biliyorsun ki bunun günün her saatinde yapabilirdim. Seni yatakta hasta görmek beni çok üzüyor. Bir an önce benim için iyileşmeni istiyorum. Geçmiş olsun.

  • Sensiz her yer gerçekten çok sıkıcı. Bir an önce iyileşip günlerimi yeniden güzelleştirir misin? Benim için daha hızlı iyileş ne olur. Seni çok özlüyorum.

  • Çabuk iyileşmeni istiyorum çünkü sen benim gerçekten gün ışığımsın. Seni çok seviyorum. Acil şifalar diliyorum.

  • Bütün gün beni düşündüğünü bilmek bana neşe ve mutluluk veriyor. Hasta olduğunu bilmek ise sadece üzülmemi sağlıyor. Bana mutluluğumu geri vererek hemen iyileşip yanımda olur musun?

  • Sarılmalarım ve öpücüklerim senin tedavi etseydi şimdiye kadar her şeye bağışıklığın olurdu. Tedavin sırasında dualarım her zaman seninle. Acil şifalar diliyorum.

  • Yaşadığın acıyı her zerreme kadar hissedebiliyorum. Lütfen kendine iyi bak ve çabuk iyileş. Seni çok seviyorum.

  • İnancını asla kaybetme olur mu? Bu kötü zamandan kurtulmak için tek İhtiyacın olan şey inanç olabilir. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

  • Kendini bu kadar hasta hissettiğini görmek benim için çok zor. Umarım yakında eski haline dönersin. Seni çok seviyorum.

  • Şu anda ne hissettiğimi anlatmaya kelimeler yetmez. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evine geri dönersin.

  • Bu sabah kendimi çok eksik hissederek uyandım. Yanımda olmaman beni çok üzdü. Umarım en kısa zamanda birlikte olacağımız günleri geri döneriz. Acil şifalar diliyorum.

  • Bedenlerimiz ayrı olabilir ama kalp atışlarımız bir olduğu için kendimi daha güvende hissediyorum. İstikrarlı ve güçlü olmaya devam et. En kısa zamanda iyileşeceğine inanıyorum.

  • Benim için ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum ve Allah'a her gün sana yardım etmesi için dua ediyorum. Seni çok seviyorum.

  • Hayat her zaman güzelliklerle devam etmez. Bazen dikenleri ile gelir. Bu dikenlerin üstesinden gelerek güçlü olmak çok önemlidir. Sen sadece iyi olacağına inan çünkü ben senin iyi olacağına inanıyorum.

  • Hastalık seni benden birkaç gün uzakta tutmuş olabilir ama söz veriyorum geri döndüğünde bu günleri telafi edeceğiz. Acil şifalar diliyorum.

  • Allah'ım seni mümkün olan en kısa sürede iyileştirecek gücü sana versin. Duaların ve kalbim her zaman seninle. Çabuk iyileş tatlım. Seni burada çok özlüyorum.

  • Seni o yatakta hasta halde görmenin bana ne kadar acı verdiğini bilemezsin. Bu hayatta senin sağlıklı olmana o kadar alıştım ki bana güç veren sadece senin iyi olduğunu görmek olabilir. Bu yüzden hemen iyileş lütfen. Acil şifalar diliyorum.

  • Bir peri olsaydım sihirli değneğimi sallayarak seni hemen iyileştirirdim ama şu an elimden sadece sana dua etmek geliyor. En kısa zamanda İyileşmen dileğiyle. Geçmiş olsun canım seni çok ama çok seviyorum.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler