İkizler Burcu Olanlara Doğum Gününde Hangi Çiçekleri Almalıyız?

Doğası gereği kişiliğine birden fazla karakteri sığdırabilen ikizler burcu olan kişiler oldukça ilgi çekici olabilirler. Adında da belirtildiği üzere ikizler olarak anılan bu burca sahip insanların iki farklı kişiliğinin olması pek de şaşırtıcı bir gerçek değildir.

Doğası gereği kişiliğine birden fazla karakteri sığdırabilen ikizler burcu olan kişiler oldukça ilgi çekici olabilirler. Adında da belirtildiği üzere ikizler olarak anılan bu burca sahip insanların iki farklı kişiliğinin olması pek de şaşırtıcı bir gerçek değildir. 20 Mayıs ve 20 Haziran aralığında doğan kişiler ikizler burcuna sahip olur. İkizler burcu kişiliğini kısaca analiz etmek gerekirse; nazik, sevecen, meraklı ve kolayca adapte olabilme yeteneği sayesinde oldukça zeki bir karaktere sahip oldukları gibi değişime de oldukça açıklardır. Oldukça oyuncu bir kişiliğe sahip olmanın yanı sıra heyecanı da çok severler ve yaptıkları hemen hemen her işi tutkuyla yapmaları da bu sebeptendir. Birbirleriyle sürekli çekişme halinde olan ikili kişiliğinin ise asabi, tutarsız ve sürekli kararsız olma gibi negatif yanları da bulunmaktadır ve bu iki kişiliğine hükmetmek açısından bazen fevri kararlar alabilirler. Bu durum onlar için alabileceğiniz taze çiçeklerin seçimini oldukça kritik bir hale getiriyor çünkü birbirleriyle sürekli bir yarış halinde olan bu iki kişiliği de eşit şekilde memnun edebilecek bir seçim yapmanız gerekebilir. Hal böyleyken seçim yapma konusunda kararsız kalabilirsiniz. İkizler burcuna sahip olan bir sevdiğinize çiçek alırken yukarıdaki özellikleri göz önünde bulundurmanız çok önemli bir rol oynar. Yaşamlarındaki güzel şeylerin değerini bilen ikizler burcuna alacağınız çiçek buketini seçerken sevdiğiniz o tutkulu ve oyuncu karakteri göz önünde bulundurmanızı öneririz. 

Lavantalar

Bu cesur, renkli ve oldukça rahatlatıcı bir kokuya sahip bu çiçekler ikizler burcu için mükemmel bir tercih olabilir. İkizler burcunun sembolü olan lavantalar, tutkunun ve sakinliğin mükemmel uyumunu özetlerken sizin için özel olan bu ikizler burcu kişinin ikili karakterini de hitap eder.

           

Güller 

Çiçekler söz konusu olduğunda aklımızda binlerce çeşit taze çiçek belirse de güller bu sıralamada çoğu zaman ilk başta yer alırlar. İkizler burcuna sahip kişiler hayatı genelde plansız yaşamayı seven ve renkli kişiliklere sahip olurken bazı kararları vermekte güçlük çekebilirler. Güllerin birbirinden güzel rengarenk çeşitliliği ile, alacağınız rengarenk gösterişli bir gül buketi onların kaliteye olan düşkünlüğünü ve kararız kişiliğine iyi gelen bir seçenek olarak karşınıza çıkar.

          

İnci Çiçeği

İkizler burcunun bir diğer sembolü olan bu taze çiçeği düğünlerde, doğum günlerinde ve benzeri özel günlerde rahatlıkla tercih edebiliriniz. Mutluluğu ve şanı sembolize eden bu çiçek ile sizin için özel olan ikizler burcu insanını gülümseteceğinizi garantileyebilirsiniz. 

        

Gelincikler

Güzelliği ve başarıyı ifade eden bu muhteşem çiçekler yüzyıllar boyunca, göz alıcı kırmızı, beyaz ve mor renkleri sayesinde insanlar üzerindeki rahatlatıcı etkilerini korumuşlardır. Seçeceğiniz gelincik, sizin için önemli olan ikizler insanlarını oldukça mutlu edecektir. 

          

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler