İlk Buluşmada Alınabilecek Çiçekler

Hayatınızda karşınıza çıkan birçok özel gün olabilir. Bunlar arasında en çok önem verdiğiniz ilk günler oluyor. Özellikle ilk buluşma ve tanışma anlarına ayrıca özen gösterebilirsiniz. Bu günler için yapacağınız kombinler ve alacağınız hediyeler konusunda oldukça seçici davranabilirsiniz.

Hayatınızda karşınıza çıkan birçok özel gün olabilir. Bunlar arasında en çok önem verdiğiniz ilk günler oluyor. Özellikle ilk buluşma ve tanışma anlarına ayrıca özen gösterebilirsiniz. Bu günler için yapacağınız kombinler ve alacağınız hediyeler konusunda oldukça seçici davranabilirsiniz.

Hoş kokulu ve özel aranjmanlar yaptırarak akılda kalıcı bir jeste imza atabilirsiniz. Çiçekler farklı anlamları ile dikkat çektiği için seçtiğiniz çiçeğe ayrıca önem verebilirsiniz. İlk buluşma için hangi çiçeklerin uygun olacağına karar veremiyorsanız aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz; 

Kır çiçekleri 

Çiçek seçiminde karşı tarafın beğenisini önceden bilmek işinizi kolaylaştırabilir. Ancak bazı durumlarda buluşacağınız kişiye uygun çiçeği bilmiyor olabilirsiniz. Böyle anlarda zarif kır çiçeklerine yönelerek harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Renkli ve canlı kır çiçeği aranjmanları yaptırarak karşınızdaki kişiye duyduğunuz ilgiyi somutlaştırabilirsiniz. 

Güller

İlk buluşmada aldığınız her şey ayrı bir önem taşır. Tercih ettiğiniz çiçek seçimine göre ilk izleniminiz olumlu ya da olumsuz olabilir. Düşünceli ve yerinde bir jest yaparak ilk buluşmayı çok daha şık bir hale getirebilirsiniz. Her ortama kolayca uyum sağlayan güller ilk buluşma için hoş bir seçim olabilir. Karşınızdaki kişiyle olan samimiyetinize bağlı olarak güllerin rengini ve sayısını ayarlayabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye olan sevginizi ve düşüncelerinizi ifade eden gül renklerinden ve sayılarından yardım alabilirsiniz.

Laleler 

Özel yapısı ve farklı tasarımı ile dikkat çeken laleler ilk buluşmanlarınıza ayrı bir hava katabilir. İçinde bulunduğunuz mevsim lale almaya müsaitse karşınızda kişiye renkli ve hoş bir buket hazırlayabilirsiniz. Laleler görüntüleri itibariyle hem etkileyici hem de dekoratif çiçeklerdir. Lale çiçeklerini ilk buluşma çiçeği olarak tercih edebileceğiniz gibi, ev dekorasyon ürünü olarak da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Lalelerinizi çiçek kurutma yöntemleri ile kurutarak da ev dekorasyonunuza renk katabilirsiniz.

Frezyalar 

İlk buluşmaya çıkacağınız kişinin çiçeklerle olan ilgisini biliyorsanız uygun hediyeyi seçmek çok daha kolay olabilir. Canlı ve renkli çiçek çeşitlerinin başında gelen frezyalar ile harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin sevdiği çiçek renklerinden yola çıkarak frezyalar arasında seçim yapabilirsiniz. 

Papatyalar 

Masumiyeti ve canlı yapısı ile dikkat çeken papatyalar her ortama kolayca uyum sağlayabilir. İlk buluşmalara samimi ve canlı bir başlangıç yapma şansı yakalayabilirsiniz.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler