Oğlak Burçları İçin Alınabilecek Çiçekler

Her burcun ayrı karakteristik özellikleri vardır. Farklı burçlara mensup insanların duygulara olan eğilimleri, karakterleri farklılık gösterebilir. Dolayısıyla her burcun ideal bir çiçeği vardır. Nitekim çiçekler yüzlerce yıldır insanlar için spesifik anlamlar ifade eder.

Her burcun ayrı karakteristik özellikleri vardır. Farklı burçlara mensup insanların duygulara olan eğilimleri, karakterleri farklılık gösterebilir. Dolayısıyla her burcun ideal bir çiçeği vardır. Nitekim çiçekler yüzlerce yıldır insanlar için spesifik anlamlar ifade eder. Oğlak burcundan olan yakınlarınıza çiçek hediye ederken titiz olmanızda fayda var. 


Oğlak Burcuna Çiçek Alırken Neye Dikkat Edilmeli?  


Oğlak, çalışkanlığıyla bilinen bir burç. Çalışarak yüksek yerlere gelmesiyle tanınan birçok insanın oğlak burcu olduğu bilinmekte. Oğlakların iş enerjileri asla bitmez. Aynı zamanda dikkatli olmalarıyla da tanınırlar. Gezegeni Satürn olan bu burç, soğukkanlı, organize, disiplinli ve planlı bir yapıya sahiptir ve genelde başarı odaklı bir yaşamları vardır. Dolayısıyla, çalışkanlık ve güven oğlak burçları için son derece önemlidir. 


Elbette soğukkanlılık ve çalışkanlık, oğlaların duygusal yönlerinin zayıf olduğu anlamına gelmez. Tam aksine, oğlaklar ilişkileri için de kariyerlerinde olduğu gibi çalışkan ve güven verici olurlar. Bu yüzden, oğlaklara bu duyguları ifade eden çiçekler hediye etmek gerekir. 

 

oğlak burçlarına alınabilecek çiçekler


Hangi Çiçekler Tercih Edilmeli ?  


Kamelya denilince akla gelen ilk duygu mağrurluktur. Gururu ifade eden bir çiçektir ve gurur, oğlak burçları için oldukça önemli bir kavramdır. Aynı zamanda özgüveni ve motivasyonu da sembolize eder. Kamelyanın ifade ettikleri ve enerjisi oğlak burçları için idealdir. Dolayısıyla, kamelya oğlak burçlarına hediye etmek için ideal bir çiçek.


Amaril gelişim süreci olarak oğlak burçlarına benzetilebilecek bir çiçektir. Çünkü ne kadar zorlu şartlarda olurlarsa olsunlar büyüyebilirler. Oğlak burçları da böyledir, çalışkanlıkları ve azimleriyle zorlu koşullardan çıkabilirler. Bu yüzden amaril oğlak burçlarının kendileriyle özdeşleştirebilecekleri bir armağandır.  


Sarı Lilyum hem kokusu hem de görünümüyle tercih edilebilir. Genellikle aranjman ve buketlerde kullanılan bu çiçek, sevgi ile güvenin birlikteliğini sembolize eder. Bu bakımdan oğlak burçları için idealdir. Güven, oğlak burçları için önemli  bir olgudur. Bu yüzden güveni kuvvetli bir biçimde sembolize eden sarı lilyum oğlak burçlarına armağan etmek için tercih edilebilir.


Zambak her ne kadar olumsuz durumlarla özdeşleştirilmiş bir çiçek olsa da bu durumlardan kurtulmak için gereken azmi de sembolize eder. Motivasyon oğlak burçlarının yaşamında önemli bir yere sahiptir ve zambak bu motivasyonu sembolize etmek için harika bir tercih olacaktır. 


Oğlak, ayırt edici özellikleri kuvvetli bir burçtur. Bu özelliklere ve kuvvetli, güçlü bir karaktere vurgu yapan çiçekler oğlak burçları için idealdir. 
 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler