Öğretmenler Günü Çiçekleri Nelerdir?

Bizlere hayatı öğretip, geleceğimizin şekillenmesine yardımcı olan öğretmenler için en özel günlerden biri tabi ki 24 Kasım oluyor. Aslında bu özel mesleği yapan öğretmenlerimiz için her gün anlamlı olsa da Öğretmenler Günü’nün farklı bir yeri vardır.

Bizlere hayatı öğretip, geleceğimizin şekillenmesine yardımcı olan öğretmenler için en özel günlerden biri tabi ki 24 Kasım oluyor. Aslında bu özel mesleği yapan öğretmenlerimiz için her gün anlamlı olsa da Öğretmenler Günü’nün farklı bir yeri vardır. Üstelik bu durum sadece öğretmenler için değil, öğrenciler için de geçerlidir. Çünkü muhtemelen öğretmeninize hediye alırken yapacağınız tercihin en doğrusu olduğuna karar vermek isteyeceksiniz.

Biz de bu yazımızda sizi bu zorlu düşünceden bir nebze olsun kurtarabilmek için Öğretmenler Günü için birbirinden güzel taze çiçekleri bir araya getirdik. Böylece öğretmeniniz için en uygun çiçeğe karar vererek bu özel günü daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

Bir Buket Zambak

Enfes zambaklardan oluşan bir buket, her zaman özel bir hediye olmuştur. Pembeden sarıya kadar çeşitli renkleri olan zambaklar, harika bir aranmanj içerisinde sunulduğu zaman çok zevkli ve anlamlı bir hediyeye dönüşebilir. Öğretmeninizin kalbine dokunan özel bir kart ile bu hediyeyi ona sunarken öğretmeninizin mutluluğuna şahit olacaksınız.

Anlamlı Kartlar ile Orkideler

Şüphesiz orkide en güzel çiçeklerden biridir. Maviden beyaza kadar değişen renklere sahip olan orkide, görkem ve nezaketin sembolüdür. Öğretmeninizi  bu anlamlı gününde, içten yazılmış bir kart ve orkide buketleri ile özel olduğunu hissetmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

Lilyum Aranjmanı

Lilyum çiçeği, tek başına güven anlamını taşırken, beyaz lilyum çiçeği ise saflığı ve masumluğu simgeler. Sizi bir anne ya da baba gibi koruyup üzerinize titreyen öğretmeniniz için harika bir hediye olacaktır. 

 

 

Atatürk Çiçeği

Tam da Öğretmenler Günü’nün anlamına uygun olan bu çiçek, görünümüyle  de oldukça dikkat çekicidir. Dalları hassas ve kırılgan olan bu özel bitki, iç mekanlarda yetişmek için uygundur.

Sukulent Çiçeği

Bakımı oldukça kolay olan sukulent çiçeğini, ister buket şeklinde ister, isterseniz de saksıda hediye etmeyi tercih edebilirsiniz. Yoğun iş hayatı olan öğretmenler için bakımı oldukça kolay olan bu çiçek seçenekler arasında en doğru tercihlerden biri olacaktır.

 

 

Rengarenk Güller

Hediye çiçekler arasında en popüler olan güller, mis kokuları sayesinde öğretmeninizin ilgisini çekmeyi başaracaktır. Saksıda vermeyi düşünüyorsanız bodur olanları tercih etmelisiniz. Öğretmeninizin zevkine uygun renklerde güllerden oluşan bir buket vermeyi de düşünebilirsiniz.

Sarı Papatyalar

Sarı papatyaların göz alıcı güzelliği sayesinde öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. Mutluluk ve sevincin sembolü olan sarı papatyalar, öğretmenininiz için en doğru seçeneklerden biri olacaktır.

Kırmızı Antoryum

Uzun zaman boyunca öğretmeninizin sürekli sizi hatırlamasını isterseniz ona kırmızı antoryum hediye edebilirsiniz. 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler