Öğretmenler Gününe Özel Çiçek Önerileri

24 Kasım, yıllarca kahrımızı çeken, dünyaları bize öğreten, yeri geldiğinde annelik babalık yapan canımız öğretmenlerimizin günü. İlk olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinin başöğretmenliğini kabul ettiği gün olarak tarihe geçmiştir.

24 Kasım, yıllarca kahrımızı çeken, dünyaları bize öğreten, yeri geldiğinde annelik babalık yapan canımız öğretmenlerimizin günü. İlk olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinin başöğretmenliğini kabul ettiği gün olarak tarihe geçmiştir. Öğretmenler gününde öğretmenimize teşekkür etmenin en güzel yollarından biri de çiçeklerdir. Sabırlarıyla herkese örnek olan, şefkatiyle sevgi dağıtan öğretmenlerimizin haklarını nasıl öderiz bilemesekte onları mutlu etmek için öğretmenler gününe özel çiçek önerileri ile size yardım etmek isteriz.

Rengarenk Bir Çiçek Sepeti  

 

Dopdolu bir çiçek sepeti teşekkür etmek için çok zevkli bir yol olabilir. Şık bir şekilde paketlenmiş güllerin ve papatyaların birleştiği zarif bir buket, öğretmeninizi mutlu etmek için harika bir seçim olabilir. 

 

Vazoda Renkli Çiçekler 

 

Eğitimlerimizi daha çok evden gerçekleştirdiğimiz bu dönemde öğretmeninizin evine çiçek göndermek isterseniz vazoda renkli çiçekler tercihi öğretmeniniz için çok hoş bir ev aksesuarı olabilir. Çiçek göndermeyi düşündüğünüz öğretmeniniz renkli çiçekleri seviyorsa vazonun içini rengarenk çiçek seçimleriyle süsleyebilirsiniz. Sevdiği renklere göre çiçek seçimleri yapabilir, onu çok mutlu edebilirsiniz. Üstelik sevdiği çiçek ve renk tercihinde bulunmanız öğretmeninize verdiğiniz değerin sembolü olacaktır. 

Teraryum 

 

Son zamanların en popüler tercihlerinden olan teraryum modelleri  insanların göz bebeği haline gelmiş durumda. Çeşitli tasarımlara sahip teraryum seçenekleri öğretmeninizi oldukça özel hissettirecektir. Üstelik tercihiniz teraryum olur ise gönderilmesi mümkün olan diğer çiçek seçeneklerinden ayrıştırılacağının garantisini verebiliriz. Teraryumun çiçek seçimini ve süslemesini dilediğiniz gibi ayarlayabilir, zevkinize göre değişiklikler yapabilirsiniz. Teraryum fiyatları seçilen ürüne göre çeşitlilik göstermektedir.

Papatya & Gerbera  

 

Papatya ve gerbera seçenekleri bir öğretmene alınabilecek en ideal çiçek seçeneklerindendir. Farklı fiyat seçenekleriyle öğretmeninizin zevkine ve sizin bütçenize en uygun gerbera seçimini yapabilir, göz kamaştırıcı bir hediye sunabilirsiniz. Papatya cicek seçenekleri arasından öğretmeninizin karakterine göre seçimler yapabilirsiniz. 

 

Orkide 

 

Orkide çiçeği geçmişten günümüze en asil çiçek türlerinden biri olmuştur. Öğretmeninize öğretmenler gününde alacağınız bir canlı orkidenin onu mutlu etmeme ihtimali olduğunuzu düşünmüyoruz. Orkide cicek seçenekleri denince akıllara sadece beyaz orkide gelsede, zevkinize göre mavi orkide, pembe orkide, mor orkide, sarı orkide gibi farklı renklerde seçeneklerinin de olduğunu unutmayın. Mini orkide seçeneklerine de göz atmanızı öneririz. Orkide fiyatları da çeşitkenlik göstermekte olduğu için bütçenize uygun bir seçenek bulabilirsiniz. 

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler