Özür Dilemek İçin Alınabilecek Çiçekler

Sevdiklerinizle aranızda yaşanan bazı olaylar kırgınlıkla sonuçlanabilir. Haksız olduğunuzu düşündüğünüz konularda sevdiklerinizden özür dilemek için adımı atmak en doğrusu. Özür dilemenin yanı sıra bunu hoş bir jeste çevirerek aranızdaki bağı güçlü kılabilirsiniz. 

Sevdiklerinizle aranızda yaşanan bazı olaylar kırgınlıkla sonuçlanabilir. Haksız olduğunuzu düşündüğünüz konularda sevdiklerinizden özür dilemek için adımı atmak en doğrusu. Özür dilemenin yanı sıra bunu hoş bir jeste çevirerek aranızdaki bağı güçlü kılabilirsiniz. 

Sevdiğiniz insana karşı özrünüzü sade bir cümle ile ifade etmek her zaman etkili olmayabilir. Aranızdaki bağa göre özür dileyeceğiniz kişiye özel bir hediye seçmek isteyebilirsiniz. Bazı hediyeler ise herkese uyum sağlayan naif yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Hoş kokusu ile bulunduğu ortama renk katan ve kokusuyla mest eden çiçekler sayesinde özrünüzü klasiklerin dışına taşıyabilirsiniz. Birden farklı renk ve kokuyu bir araya getiren çiçekler her mevsim ulaşılabilir oluşuyla özrünüzü ayrı bir anlam katıyor. İçinde bulunduğunuz mevsim koşullarından yola çıkarak harika ve renkli bir buketle özrünüzü taçlandırmanın tam zamanı.

Özür dilemek için hangi çiçek çeşitleri uygun diyorsanız yazımızın devamında aradığınız hoş kokulu çiçeği bulabilirsiniz. 

 


Klasiklerden vazgeçemeyenler için güller 

Her yere ve anlama uyum sağlayan çiçeklerin başında güller var. İçinizdeki birçok duyguya tercüman olan güller sayesinde anlamlı bir özür hediyesi alabilirsiniz. Karşınızdaki kişi ile aranızdaki bağa göre güllerini rengini değiştirebilirsiniz. Sevgiliniz ya eşiniz için gül alıyorsanız kırmızıdan ilham alın. Kırmızı güllerin büyülü kokusu ile sevdiklerinize  kendinizi affettirebilirsiniz. 

Sadelik arayanlara uyum sağlayan lilyumlar 

Hata yaptığınızda telafi etmek için sadece özür dilemek istemeyebilirsiniz. Bunun yanı sıra renkli bir çiçekle taze bir dokunuş yapmak çok daha etkili olabilir. Aradığınız etkiyi sadelik ile taçlandıran lilyumlar tam size göre. Bu yapısı sayesinde hem eş hem de dostlarınız için tercih edilebilecek çiçekler arasında yer alıyor. Lilyumlar birden farklı renk seçeneği ile karşınıza çıktığı için özür dileyeceğiniz kişinin zevkine uygun çiçeği kolayca bulabilirsiniz. En hoş ve etkili koku hangi renkte var diyorsanız beyaz lilyumları tercih edebilirsiniz. 

Naifliği ile dikkat çeken orkideler 

Kalbini kırdığınız ya da üzdüğünüz insanlardan özür dilemek için farklı yollar arıyor olabilirsiniz. Klasik bir özrü çok daha düşünceli hale getiren çiçeklerle affedilme şansınızı bir kat daha artırabilirsiniz. Orkideler naif yapısı ve eşsiz görünümü ile özür çiçeklerinin başında yer alıyor. Özellikle sevgilinizin kalbini kırdıysanız orkideler tam size göre. Mor orkideleri tercih ederek sevgilinize iddialı bir özürle gidebilirsiniz. 

Sevginizi taçlandıran karanfiller 


Karanfiller farklı renklere sahip olduğu için her biri ayrı bir anlam seçeneği sunuyor. Sevdiğiniz bir kalbi kırdığınızda karanfillerin renginden yola çıkarak çok daha anlamlı bir özür hediyesi seçebilirsiniz. Özür dileyeceğiniz kişiye olan sevginizin içtenliği için pembe karanfiller yerinde bir tercih olabilir. Karanfilin yanına ekleyeceğiniz etkili bir özürle şansınızı artırabilirsiniz. 


Saflığın simgesi papatyalar 

Papatyalar saf ve masum yapısı ile her anlama ve herkese uyum sağlıyor. Sevdiğiniz birinin kalbini kırdığınızda papatyaların masumiyetinden destek alabilirsiniz. Etkileyici ve renkli papatyalarla içten bir özür dilemek, size büyük bir kapı açabilir.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler