Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları bu yıl da sevdiklerinizi mutlu etmeye devam ediyor. Anlamlı mesaj yazmak istiyor, ancak doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorsanız daha pratik bir yöntem olarak sizler için hazırladığımız mesajları kullanabilirsiniz. Ramazan Bayramı mesajlarıyla en içten dileklerinizi sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajları ve en hayırlı duaları sizler için listeledik.

Ramazan Bayramı

Küslerin barıştığı, mesafelerin uzunluğunun anlamını yitirdiği, mutluluğun, sevincin ve iyi niyetin bol olduğu Ramazan Bayramı bu yıl da bütün huzurla yaklaşıyor. Tatlı telaşların fazlasıyla olduğu Şeker Bayramı hazırlığı içerisinde sevdiklerimizi hatırlayıp, onları önemsediğimizi hissettirebilmek çok önemlidir. Çünkü bayram coşkusu demek, küçük ya da büyük fark etmeden herkesin mutlu ve güzel anlar biriktirmesi demektir.

Ramazan Bayramı’nda mesafeler kısalıp, küs olduğumuz insanlarla barışmak için çok güzel bir fırsattır. Ancak bazen sevdiğimiz insanlardan mesafelerce çok uzakta olabiliriz. Fakat artık bir mesaj ile sevdiklerimize onları hatırlayıp, önemsediğinizi göstermek çok kolay! Zaten son zamanlarda bayram mesajları hayatımızın önemli noktalarından biri oldu diyebiliriz. Her ne kadar geleneksel bayram telaşından uzaklaşmış gibi görünse de, bayram günlerinde anlamlı ve içten dilekler barındıran mesajlar göndermek, karşı tarafı önemseyip haytırladığımızın en güzel göstergesidir.

Manevi değeri çok özel olan bu günlerde, sevdiklerimizle bir mesaj sayesinde bağlantı kurup samimiyeti arttırabiliriz. Özellikle Ramazan Bayramı gibi duyguların çok yoğun hissedildiği bu özel günde, bağları güçlendirmek oldukça önemlidir.

Eğer siz de Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizden uzaktaysanız ya da duygularınızı mesaj yoluyla iletip, sevdiklerinizin yüzünde gülümseme yaratmak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız mesajlardan vereceğiniz çiçek sepeti siparişlerinize ekleyebilirsiniz.

 

Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları bu yıl da sevdiklerinizi mutlu etmeye devam ediyor. Anlamlı mesaj yazmak istiyor, ancak doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorsanız daha pratik bir yöntem olarak sizler için hazırladığımız mesajları kullanabilirsiniz. Ramazan Bayramı mesajlarıyla en içten dileklerinizi sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajları ve en hayırlı duaları sizler için listeledik. Bayram vesilesi ile arkadaşlarınıza, dostlarınıza ya da ailenize ne kadar değerli ve özel olduklarını hissettirmek istiyorsanız, bir kısa mesajla bunu yapabilirsiniz.

 

Manevi değerinin çok fazla olduğu 11 ayın sultanı ramazan ayına veda edilirken, bayramın gelişinin mutluluğu yaşanıyor. Sevdiklerinizden çok uzaklarda olsanız bile onlara bir mesaj kadar yakın olabileceğinizi hissettirebilmek sadece sizin elinizde. Anlam yoğunluğunun fazla olduğu ve duygularınızı en iyi şekilde ifade ettiğine inandığınız mesajlar arasından seçim yaparak sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Mesaj ile duygularınızı anlatabilmenin rahatlığını yaşarken değer verdiğiniz insanın bunu hissetmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik bunu tek bir mesaj ile yapabilirsiniz. Mesajın uzunluğunu ya da kısalığını göz önünde bulundurmadan sadece duygularınıza yoğunlaşarak seçim yapmalısınız. Sizin için hazırladığımız Ramazan Bayramı mesajları arasından duygularınızı en iyi anlatanı seçip, sevdiklerinize taze çiçek göndererek tebessüm yaratabilirsiniz.

 

  • Ramazan Bayramı vesilesiyle barışın ve mutluluğun gelmesini ve hayatının pozitiflik ve mutlulukla aydınlanmasını diliyorum. Tüm sevdiklerinin ve senin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

  • Bu neşeli bayram aracılığı ile Allah size ve sevdiklerinize hayattaki tüm mutluluk ve başarıyı getirmeyi nasip etsin. Hayatınız barış ve uyum ile birlikte olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

  • Ramazan Bayramı ile artık bayram coşkusu zamanı. Ailenizle birlikte mutlu ve güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Sağlığınız ve zenginliğiniz daha da fazla olsun. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bu neşeli günde, tüm dünyada barışın hüküm sürmesi ve hayatınızın iyimserlik ve uyumla dolu olması için dua ediyorum. Tüm sevdiklerimin bayramı kutlu olsun.

  • Tüm müslüman aleminin birlik ve beraberliğinin daim olmasına; sevgi, anlayış ve barışın devamlı olup hayırlara vesile olması dileğiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

  • Hayat mutlu olmayı, dostluk önemsenmeyi, aile paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

  • Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, mutluluklara vesile olmasını dilerim.

  • Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diliyorum.

  • Mutlu, umutlu ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

  • Damak tadınızı, ruhunuzu ve sevdiklerinizi tatlandıran mutlu bayram geçirmenizi diliyorum.

  • Kainatın yaratıcısı ve müslüman aleminin Rabbi olan yüce Allah’a sonsuz teşekkürlerimiz olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla ve sevgisiyle gelsin, herkes için hayırlara vesile olsun. Bayramınız mübarek olsun.

  • Zamana sığmayan bir bollukla bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o gururlu duygusuyla arınmış olmanın temennisiyle. Bayramınız mübarek olsun.

  • Bu bayram, bütün müslüman alemine hayırlı olsun, Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

  • Bayramlar, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, küslerin barıştığı ve herkesin kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramınız kutlu ve mutlu olsun.

  • Sevgi dolu daha nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

  • Bu hayırlı günlerin sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, manevi duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye ve güzel davranışlar göstermemize vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

 

Ramazan Bayramı Sözleri

 

İslam alemi için en değerli ve özel günlerden biri olan Ramazan Bayramı’nı kutlamak her ne kadar mutluluk ve huzur verse de sevdiklerinizden ayrı bir bayram geçireceksiniz, içinizde buruk bir hüzün olabilir. Tam da bu noktada bayram mesajları çok büyük bir önem taşır. Yanlarına gitmek isteyip ama gidemediğiniz sevdiklerinize duygularınızı anlatan en içten mesajları göndererek, o sıcaklığı hissettirebilirsiniz. Bazen bir kelimenin ya da cümlenin fazlasıyla anlam yüklediğini ve düşüncelerin her zamankinden güzel ifade ettiğini düşünüyorsanız, sizin için hazırladığımız mesajlar arasından seçim yaparak sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Bu özel günlerin anlamını ve manevi değerini anlatan mesajlar sayesinde duygularınıza anlam yükleyebilirsiniz. Bazen kuracağınız birkaç içten kelime, birçok hediyeden ya da davranıştan kıymetli olacaktır. Bugün hala sevdiklerinize özel günlerde paylaşacağınız anılar ve anlam yüklü mesajlar göndermek istiyorsanız sizin için hazırladığımız Ramazan Bayramı mesajlarını mutlaka incelemelisiniz. Bu mesajlar arasından duygularınızı en iyi ifade edeni bulup arkadaşlarınızla ya da ailenizle paylaşabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız birbirinden anlamlı Ramazan Bayramı mesajları:

 

  • Benim ömrümde denizler vardır sularında umutlarımı ve hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde vazgeçemediklerim vardır bayramlar ayrı geçince fazlasıyla üzüldüğüm. Bayramın kutlu ve mutlu olsun. Ayrı geçirdiğimiz son bayram olsun.

  • Ağzın şekerle dolsun, yanakların öpülmekten kızarsın, cüzdanını küçük çocuklar boşaltsın, bayramın kutlu olsun.

  • Barış içinde bir dünyada mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

  • Ramazan Bayramı evinizi neşeyle, kalbinizi sevgiyle ve hayatınızı kahkahalarla doldursun. Bayramınız kutlu olsun.

  • İyi niyetin, ruhunuzu, kalplerinizi ve haneninizi nazikçe doldurmasına izin verin. Mutlu bayramlar!

  • Harika bir tatil ve mutlu bir bayram için en samimi düşüncelerimi ve en iyi dileklerimi sunuyorum. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bugün çok beklediğimiz mübarek Ramazan Bayramı. Bu anlamlı günde tüm inananların birbirlerine daha çok yakınlaşması, dargınların barışması, kardeşlik ve sevgi duygularının daha da güçlenmesi dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

  • Tüm insanlar neşe ve mutluluk sularında yüzsün. Bugün sevilme günü, hüzün ve mutsuzlukları bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı’nı doya doya kutlayalım. 

  • Hayırlı ve mutlu bayramlar! Her şeye değer olan yüce Allah, kimseyi, doğru yoldan ayırmasın. Mutlu ve bir o kadar da huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

  • Birlik ve beraberlik ile dolu ve bir öncekinden daha mutlu bir Ramazan Bayramı olması dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

  • Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpeceğiniz mutlu bir bayram olsun!

  • Sevdikleriniz ile birlikte geçireceğiniz huzlurlu bir bayram olmasını diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bugün mutluluk ve huzur günü, küslükleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Bayramınız kutlu olsun.

  • Ramazan Bayramı’nın sevgiyle gelmesi ve bütün ailenize bolca mutluluk getirmesi dileğiyle. Mutlu bayramlar.

  • Hayırlı ve bir o kadar da bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

 

En Özel ve En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları

 

Mübarek Ramazan Bayramı için gün saymaya devam ederken sevdiklerinizin yüzünü güldürecek ve aynı zamanda gönüllerinizin bir olabileceği bayram mesajları için doğru adrestesiniz. Bir tutam dua ve çokça sevgi göstergesi, uzun mesafeleri bile anlamsız hale getirebilir. Birçok nedenden kaynaklı ziyaretine gidemediğiniz ama değer verdiğiniz insanlara bir mesajla duygularınızı gönderebilirsiniz. Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların son bulduğu, paylaşmaya başladıkça kederlerin azaldığı ve mutlulukların dolup taştığı bugünlerde kim sevdiklerine bir mesajla dokunmak istemez ki?

Değer verip önemsediğiniz ve saygı duyduğunuz tanıdıklarınıza bu özel günde unutulmadıklarını göstermek istiyorsanız, bir kısa mesajla bunu başarabilirsiniz. Uzak ya da yakın olmanın fark etmediği, bazen yanındayken söyleyemediğiniz o sihirli sözcükleri kelimelerle anlatmak istiyorsanız en güzel ve en özel Ramazan Bayramı mesajları arasından duygularınızı ifade edeni seçip, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Anlamlı ve özel mesajları bir arada bulabileceğiniz listemizdeki mesajları; ailenizle, arkadaşlarınızla, patronunuzla, büyüklerinizle, sevgilinizle hatta iş arkadaşlarınızla bile paylaşabilirsiniz. Birine mesaj göndermek için çok fazla samimi olup olmadığınızı düşünmeden bütün tanıdıklarınızın yüzünde gülümseme yaratmak için sizin için hazırladığımız mesaj örneklerini inceleyebilirsiniz.

 

  • Aracı olalım kardeşliğe ve barışa. Uğraşalım hepimiz bir avuç mutluluğa. Dua edip, varalım yüce Allah’a ve kavuşalım birlikte nice bayramlara. Mübarek Ramazan Bayramınızı en samimi dileklerimle kutlarım.

  • Özlemle beklenen mübarek Ramazan Bayramı hoş geldin. Ramazan Bayramı’nın toplumumuza sağlık, neşe, mutluluk, huzur, bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

  • Hayat nefes aldığımız anlardan ibarettir. Gerçek olan güzellikler, paylaşıldıkça anlaşılır. Biz de bu güzel günde birlikte yaşamanın ve paylaşmanın huzuruna kavuşalım. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

  • Kardeşlik bağlarının güçlendiği, sevgilerin çoğaldığı, umutlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bu bayram evinizden sevgi, neşe ve huzur eksik olmasın. Bayramınız kutlu olsun.

  • Birlikte geçen bu günlerin kıymetini bildiğiniz ve bu bayramı en güzel şekilde geçirmeniz dileğiyle. Mutlu ve huzurlu bayramlar.

  • Dilden dökülen sözcükler gönülden gelirse, dokunur istenilen kalplere. En samimi dileklerimle bayramını kutlar, bu bayramın senin ve ailen için hayırlara vesile olmasını dilerim.

  • Ne mesafeler, ne de özlem bayramının coşkusuna gölge düşüremez. Kalpler bir oldukça bütün mesafeler kısalır. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

  • Bayramlarda; küs kalmayıp, affedip ve her zaman sevmek gerekir. Siz de bayramların bu sessiz çağrısına kulak verin. Bayramınız kutlu olsun.

  • Hafif bir rüzgar düşürür yaprakları, içten söylenmiş bir güzel söz, güzelleştirir kalpleri. Yüzünden gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın. Mutlu bayramlar.

  • Bütün hüzünleri bir kenara bırakman gereken bu mübarek günde, sevincin daim mutluluğun bol olsun. Senin ve bütün ailenin bayramı kutlu olsun.

  • Küslerin barışıp, sevenlerin bir arada toplandığı rahmet dolu günlerin en kıymetlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

  • Bu özel günde bütün sevdiklerime bir avuç mutluluk gönderiyorum. Mutlu ve huzurlu nice bayramlara.

  • Güzel düşünceler bir arada toplanırsa güzel dualar ortaya çıkar. Dualar ise yüce Allah’a gider ve nur olur. Dualarınızda olmak ümidiyle. Hayırlı bayramlar.

  • Sevmenin ve sevilmenin ne kadar anlamlı olduğunu anladığımız bu günleri sevdikleriniz ile birlikte mutlu bir şekilde geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

 

Ramazan Bayramı Kısa Mesajlar

 

Bayram mesajları ile kıymet verdiğiniz insanlara onlara ne kadar değer verdiğinizi göstererek bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Dünyanın neresinde olursanız olun her zaman sevdiğinizi göstermek istemeniz çok normaldir. Bunun için fazla düşünmenize gerek kalmadan sizin için hazırladığımız mesajlardan birini seçerek değer verdiğiniz insana gönderip, ona bir mesaj kadar uzakta olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Göndereceğiniz bir mesaj ile ona ne kadar değer verdiğinizi ve yanında olmak istediğinizi sözcükler yardımıyla anlatabilirsiniz.

Bayram coşkusu, tüm sevdiklerinizle beraber bayram kutlamaları ile geçer. Büyükler ziyaret edilir, küçükler hediyeler ile mutlu edilir, uzak mesafeler anlamını yitirsin istenir. Bayramlar, kavuşmaktır herkes için. Aileleri bir araya geldiği, mutlulukla dolup taşan sohbetlerin edildiği hoş bir ortam yaratmaktır bayram ziyaretleri. Bu özel günlerde sadece aileye zaman ayırarak arkadaşlarınızı ve diğer sevdiğiniz insanları ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız, göndereceğiniz bayram mesajı ve anlamlı cümlelerle onun yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Onlara göndereceğiniz bir mesaj ile ne kadar önemseyip değer verdiğinizi anlatabilirsiniz. Bu şekilde göndereceğiniz mesajlar sayesinde bağlarınız daha da güçlü hale gelecektir. Çünkü bayramlar hatırlandıkça güzeldir.

 

  • Sevdikleriniz ile birlikte cömert bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.

  • Ramazan Bayramı ailenize ve size huzur getirsin.

  • Bu bayram bütün sevinçlerin kapınızı çalmasını ve hayatınızda sonsuza kadar olmasını diliyorum. Mutlu bayramlar.

  • Ailenizin ve sevdiklerinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

  • Bütün bir ömür boyunca sevdikleriniz ile mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

  • Başarı ve huzurun bir arada olduğu mutlu bayramlara.

  • Özlemle birlikte her zaman yanında olmak istediğimi unutma. Ramazan Bayramın kutlu olsun.

  • Sevdiğin bütün insanların yanında olacağı bir bayram geçirmen dileğiyle. Bayramın kutlu olsun.

  • Şeker tadında geçireceğiniz bir bayram olsun. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bu bayram, her şeyin kalbin kadar güzel olmasını diliyorum. Bayramın kutlu ve mutlu olsun.

  • Güzellik, mutluluk, birlik ve beraberlikle geçireceğin bir bayram olsun. Bayramın kutlu olsun.

  • Ramazan Bayramı kalbine teselli, ruhuna ilaç olsun. Bayramın mübarek olsun.

  • Kardeşliğin ve beraberliğin güçlendiği günlerdir bayramlar. Bütün sevgi bağlarının güçlenmesi dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

  • Huzur dolu, mutlu, bereketli ve sevgi dolu bir bayram olsun. Bayramınız mübarek olsun.

  • Tüm kalpler sevinç dolsun, bütün insanlar mutlu olsun bayramınız kutlu olsun.

  • Bu özel günün tüm bereketiyle kalplere mutluluk ve manevi huzur getirmesini diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.

  • Sevginin kutsallığını gösterebileceğiniz huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu mutluluğunuz bol olsun.

 

Ramazan Hayırlı Bayramlar Mesajı

 

Bayram günlerini anlamlı kılan birlikte olmaktır. İçinizdeki mutluluğu, sevgiyi ve iyi niyeti hep birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı duygularla beklenir, farklı sevinçler yaşanır. Bütün bayram olduğu gibi bu bayramda sevdikleriniz yanınızda olmayabilir. Ailenizden, arkadaşınızdan ya da sevgilinizden ayrı bir bayram geçiriyor olabilirsiniz. Onlardan ne kadar uzakta olsanız da kalbinizin hep onlarla olduğunu, sadece bir mesaj göndererek gösterebilirsiniz. İçinizden gelen duyguları; sevincinizi, mutluluğunuzu ya da ayrı olduğunuz için hüznünüzü kelimelere dökerek anlatabilirsiniz. Birçok hediyeden kıymetli olan sözcükleri iyi bir şekilde kullanarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sonsuz sevginizin bir göstergesi olan bu mesajlar aracılığıyla onlara dualarınızı ve iyi dileklerinizi göndererek ne kadar kıymetli olduklarını hissettirebilirsiniz.

Bayram demek birlik ve beraberlik demektir. Bütün insanların coşkuyla kutladığı, aile bağlarının güçlendiği, uzun uzun sofraların kurulduğu ve kahkahaların haneden dolup taştığı güzel günlerdir. Birlik ve beraberliğinize güç katacak ve renklendirecek olan birkaç anlamlı mesaj, gününüzü daha da anlamlı hale getirebilir. Sevdikleriniz için hazırladığımız en güzel Ramazan Bayramı mesajları arasından seçim yaparak onlarla paylaşabilirsiniz.

 

  • Evinize gül kokusu sinsin, Allah kalplerinizi iyilikle doldursun, bu bayram elleriniz mutluluk ile beraber birleşsin. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

  • Büyük bir hevesle beklenen Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bütün islam aleminin bayramı mübarek olsun.

  • Bu bayram kalpleriniz sevinçle dolsun, hayalleriniz gerçek olsun. Her zaman sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

  • Mutlulukların paylaşıldığı, sevenlerin bir arada toplandığı bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

  • Bir avuç dua, kalplere dolan sevgi ve duygu dolu bir mesaj mesafeleri kapatıp, gönülleri birleştirir. İçiniz nur, eviniz huzurla dolsun. Bayramınız mübarek olsun.

  • Ramazan Bayramı bereketi, neşesi ve huzuruyla gelsin. Bayramınız mübarek olsun.

  • Huzur ve sevgi dolu bu özel günü sevdiğiniz bütün insanlarla geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

  • Bayramlar sevgiyi, dostluğu ve birlikteliği paylaşmaktır. Ekmeğinizi ve sofranızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğin bağlarınızı güçlendirdiği bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

  • Bu özel ayın, hayırlı bayramının size ve sevdiklerinize huzur getirmesini diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.

  • Kardeş samimiyetinde kucaklaştığımız Ramazan Bayramının tüm islam alemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hayırlı ve umutlu nice bayramlara.

  • Hayat, çok kısadır ve bütün özel anlar yaşandıkça anlaşılır. Bu güzel günde sevdikleriniz ile birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz ümidiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

  • Sofranız lezzetli, paranız bereketli, çevreniz muhabbetli, kalbiniz merhametli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

  • Yüreklerde oluşan hafif bir esinti ve barış merakıyla geçirilen günlerdir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, yaşayacağınız bütün günler gönlünüzce olsun.

  • En parlak günlerdir bayramlar. Bu bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

  • Kalbim ve dualarım sizinle. Bir sonraki bayramı birlikte geçirmek ümidiyle. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

 

Mübarek Ramazan Bayramı Mesajları

Mübarek ramazan ayını geride bıraktığımız bu günlerde, siz de bayrama hazırlık yapmaya başlamışsınızdır. Misafirleriniz için hazırladığınız özel tatlılar ve ikramlar derken, sevdiğiniz insanlar için anlamlı bayram mesajı arayışına girmiş olmalısınız. Mübarek Ramazan Bayramı mesajlarıyla sevdiklerinize güzel ve anlamlı bir bayram geçirmeleri için içten ve güzel dileklerinizi sunarak onları unutmadığınızı gösterebilirsiniz. Bu mesajlar ile değer verdiğiniz insanlara dualarınızı ve sevginizi iletebilirsiniz. Uzakta olan akrabalarınıza ya da arkadaşlarınıza içerisinde güzel dilekler barındıran bayram mesajı göndererek, mesafelerce uzağınızda olsalar da bir şekilde aklınızda ve kalbinizde olduklarını göstererek bağlarınızın daha da güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Kısa mesaj ya da sosyal medya gönderisi olarak paylaşabileceğiniz bu mesajları sevdiklerinize ileterek onları ne kadar önemseyip, değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Sevginizi göstermek ve dargınlıkların unutulması için bir fırsat olan bayramları, en iyi duygularınızla anlamlı hale getirmek sadece sizin elinizde! Üstelik bunu yapmak bir kısa mesaja ve aynı zamanda hatırlanmaya bağlıysa, neden karşınızdaki insanı mutlu etmeyesiniz ki? İşte sizin için hazırladığımız birbirinden farklı en anlamlı bayram mesajları.

 

  • Dostluğu, sevgiyi, mutluluğu, yemeği, ekmeği, üzüntüyü, acıyı ve zor zamanları paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, mutlu günler dilerim.

  • Yeryüzünde ve ahirette gerçek bayramları yapabilmek ümidiyle. Ramazan Bayramınızı bütün samimiyetimle kutlar, hayırlara ve mutluluğa vesile olmasını dilerim.

  • Adaletin terazisi ve merhametin tek simgesi olan yüce yaradan Allah, hayırlı dualarda bulunan insanların dualarını kabul edermiş. Bu hayırlı bayramda dualarımızın kabul olması ve mübarek Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olması dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

  • Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların çekip gittiği Ramazan Bayramı’nın yaşadığınız tüm sorunları alıp silmesi dileğiyle. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

  • Hayat yaşamayı, sevgi hep paylaşmayı, özel günler ise her zaman kıymet bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

  • Bayramlar mutluluktur, umuttur, özlemdir, yarınlar için iyi niyettir. Dualarınız kabul, sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Bayramınız kutlu olsun.

  • Mutluluklarla dolu bir dünyadır bayramlar. Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun herşey istediğiniz gibi olsun.

  • Başlangıçlar sonuçların belirtisidir. Rahmet ile baslayan bu mübarek günün sevgi ve huzur getirmesi dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

  • Başı rahmet, sonu azaptan kurtuluş olan mübarek günlere veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

  • Nice mutlu bayramlar. Bu anlamlı günde gönüller bir, mutluluklar ortaktır. Severek ve sevilerek geçireceğiniz mutlu bir bayram olması dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bugün mutluluk ve beraberlik günü, kederleri bir kenara bırakıp sadece mutlu olalım. Ramazan Bayramı’nın her anını doya doya yaşayalım. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bir bayram gülüşü savur gökyüzüne ve bayram coşkusu, çocukluk zamanlarımızdaki gülücükleri geri getirsin. Gülüşlerin öyle içten öyle samimi olsun ki gözyaşlarını bile mutluluğa çevirsin. Bayramınız kutlu ve mutlu olsun.

  • Bugün dualarınızı her zamankinden daha uzun tutun. Dua eden kalbinize melekler gül koysun, yüreğiniz huzurla coşsun. Ramazan Bayramı’nız mutluluklara vesile olsun.

  • Her baharın en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, Ramazan Bayramı’nın da sana ve ailene mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle. Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

  • Rabbim tüm inanan insanlara nice huzurlu, mutlu ve umutlu bayramlar nasip etsin. Ramazan Bayramınızın büyük bir huzurla gelmesi ve tüm sevdiklerinizi mutluluğa boğup, evinize bolca bereket getirmesi dileğiyle. İyi bayramlar.

  • Allah'a şükürler olsun. Şeker Bayramı bereketiyle, huzurla gelsin. Herkes için hayırlara vesile olsun. Bayramınız kutlu olsun.

  • Dualarım ve kalbim hep sizinle. Bir sonraki bayramda güzel anılara imza atmak dileğiyle Ramazan Bayramınız kutlu.

  • Mutluluklar dolsun gönlüne ve bu bayramda bütün hayallerin gerçek olsun. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

 

Sevgiliye Ramazan Bayramı Mesajları

Sevgiliye özel yazılmış bir bayram mesajı, farklı bir şekilde kulağa anlamlı geliyor değil mi? Hatta belki o bayram sabahı mesaj atmayı düşündüğünüz ilk kişi sevgiliniz oluyor. Sizinde bildiğiniz gibi sevgiliye yazılan Ramazan Bayramı mesajı biraz daha derin ve anlamlı olmalıdır. Mesajı yazacağınız kişinin kadın ya da erkek olması fark etmez. Bayramın özel anlamını taşıyan ve aynı zamanda kalpten gelen duygularınız ile bütünleşen bir mesaj, 

aradığınız duygunun ifadesi olabilir. Sevgilinize göndereceğiniz Ramazan Bayramı mesajını seçerek ve günün ilk saatlerine göndererek, ona ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Hatta bu özel günde sevgiliniz için ufak bir hediye alıp, mesaj kartınızı hediyenin içerisine bırakıp günü daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. Sevgiliniz ile paylaşabileceğiniz Ramazan Bayramı mesajlarını sizler için listeledik. Aralarından en beğendiğinizi seçerek, dilerseniz kendi cümlelerinizi de ekleyerek gönderebilirsiniz.

Sevgilinizden uzakta bir bayram geçirecekseniz bayram mesajlar sizin için daha anlamlı bir hale gelebilir. Sevgiliniz göndereceğiniz bayram mesajı, aileniz ya da arkadaşlarınız için hazırladığınız mesajdan daha özel ve anlamlı olmalıdır. Mesajınızın sonuna onu ne kadar çok sevdiğinizi mutlaka belirtmelisiniz. İşte sizin için hazırladığımız romantik bayram mesajları:

 

  • Güzel kalpli sevgilim, birlikte daha nice mutlu bayramlar görelim. Seni çok seviyorum. Bayramın kutlu olsun.

  • Hayat arkadaşım, bayram tadında uzun yıllar hep el ele ve birlikte olalım. Seni çok seviyorum. Bayramın kutlu olsun.

  • Gülüşü güzel sevgilim, eminim ki beraber nice bayramları kutlayacağız. Yanımda olduğun için çok şanslıyım. Bayramını aşkla kutluyorum.

  • Biricik aşkım. Birlikte bir ömür nice güzel ve mutlu bayramlar yaşayalım. Her zaman hayatımda ve yanımda olmanı diliyorum. Bayramın kutlu olsun.

  • Sevgilim, birçok bayramı beraber geçirdik. Rabbim bizim gibi sevenleri ayırmasın. Seni çok seviyorum. Hep yanımda olacağın nice bayramlara.

  • Rabbim, içimize küskünlük, birbirimize karşı dargınlık hiçbir zaman yaşatmasın ve ellerimiz hiçbir zaman ayrılmasın. Seni bu hayattaki her şeyden daha çok seviyorum. Nice güzel ve huzurlu bayramlara sevgilim.

  • Hayat arkadaşım, bu bayram yanında olamadım ama sen hep kalbimde ve duygularımla yanı başımdasın. Seni çok seviyorum. Bayramın kutlu olsun en kısa zamanda görüşmek ümidiyle.

  • Bayramını en samimi ve en içten duygularımla kutluyorum sevgilim. O güzel yüzün daima bayram sevinci içinde gülmeye devam etsin. Sen benim aldığım nefesten çok daha fazlasısın. Seni çok seviyorum. Bayramın kutlu olsun.

  • Allah’a sonsuz şükürler olsun ki bugün hayatımda ve kalbimdesin sevgilim. Bayramın kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

  • Her zaman hayatımda olup, bana sevgiyle bakacağın bayramlar geçirmek dileğiyle sevgilim. Seni çok seviyorum. Bayramın kutlu olsun.

  • Aramızda olan uzun mesafelere ve zorluklara inat, kalpten gelen bir dua ve içten bir mesaj ile bütün mesafelerin anlamını yitirdiği Ramazan Bayramın kutlu olsun aşkım. Seni çok seviyorum. İyi ki hayatımdasın.

  • Bu bayram ve bundan sonra göreceğimiz bütün bayramlar kalplerimizin birbirimiz için çarpması dileğiyle. Ramazan Bayramın kutlu olsun sevgilim.

  • Hayatımda olduğun için her yeni güne şükürlerle uyanıyorum güzel yürekli sevgilim. Bu mübarek Ramazan Bayramı’nın ikimiz için mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorum. Yanımda ve kalbimde olduğun için çok teşekkür ederim. Seni çok seviyorum. Mutlu bayramlar.

  • Böyle özel günde birbirlerini seven insanlar duygularını dua ile gönderirmiş. Bende bütün sevgimi sana gönderiyorum. Bayramın kutlu olsun aşkım.

  • En güzel anları birlikte yaşamak ve en güzel anıları birlikte biriktirmek dileğiyle sevgilim. Seni çok seviyorum. Bayramın kutlu olsun.

  • Bayram gününün ilk saatlerinde özel olarak sadece senin bayramını kutlamak istedim aşkım. Birlikte geçireceğimiz nice bayramlara. Seni çok seviyorum.

  • Aramızdaki mesafelerin inadına, kalpten gelen bir dua ve içten bir mesaj ile bütün mesafeleri kapatmak istedim. Ramazan Bayramın kutlu olsun sevgilim. Seni çok seviyorum.

  • Bayram sevincimi yarıda bırakan tek şey, sana olan özlemim. Seni çok seviyorum hayatım. Bayramın kutlu olsun.

 

En Anlamlı Şeker Bayramı Mesajları

Şeker Bayramını kutlamak istediğiniz sevdikleriniz için en güzel bayram mesajlarını hazırladık. Dostlarınıza ve ailenize bayram mesajı göndermek için bir hayli zaman harcayabilirsiniz. Genellikle sabah namazından sonra başlayan bayram mesajları, içinizi huzurla doldurabilir. Yakınlarınızda olan kişilerin bayramını hemen kutlayabilirsiniz ama uzakta olan sevdikleriniz için durum aynı olmayabilir. Onlara yanlarınla olduğunuzu hissettirecek bayram mesajları için yardımınıza biz koşuyoruz. İçerisinde anlam ve sevgi yoğunluğu olan Şeker Bayramı mesajlarını sevdiklerinizla paylaşıp, onları ne kadar önemsediğinizi ve yanlarında olmak istediğinizi anlatabilirsiniz.

Sadece bir kısa mesajın karşınızdaki insanı ne kadar mutlu edeceğini görünce siz bile şaşıracaksınız. Karşınızdaki insana değer vermek ve unutulmadığını göstermek için bayram mesajlarını onlarla paylaşabilirsiniz. Bazen birine değer verdiğinizi göstermek için uzun uzun kelimeler kullanmanıza gerek kalmaz. Özel bir günde hatırlamak ve birkaç iyi dilek iletmek onlara ne kadar kıymetli oldukları hissettirmeye yetecektir. Herkesin coşkuyla kutladığı bayram günlerini paylaşarak canlandırabilirsiniz. Sevdiklerinizde uzak olanlar için derlediğimiz bayram mesajları arasından duygularınızı en iyi şekilde ifade edeni seçip onlarla paylaşabilirsiniz.

 

  • Ramazan tatlıları arasında en sevdiğim sütlaç, sevdiğim haydi şu mesajı zaman kaybetmeden aç. Beraber nice bayramlar yaşayalım, bayramlarda şekere doyalım.

  • Bu anlamlı günde yüreğinizin mutluluk ve sevinçle dolması dileğiyle. Şeker Bayramınız mübarek olsun.

  • Bu bayramda bütün dertlerinizden arınmış, tüm hüzünleriniz son bulmuş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Şeker Bayramınız kutlu olsun.

  • Mutluluk ve huzur dolu bir sevgiyle geldi Şeker Bayramı. Bu güzel ayın mübarek bayramı sizlere ve sevdiklerinize mutluluk, bereket, huzur nasip etsin. Bütün Müslüman alemine hayırlı bayramlar diliyorum.

  • Bugün herkesin yüreği coşkuya dolup taşıp, bayram sevinciyle dolacak. Şeker Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, sevdanız sonsuz, mutluluğunuz çoklu, sofranız bereketli, ömrünüz uzun, yuvanız şenlikli olsun.

  • Ramazan Bayramınız mübarek olsun, bütün dertleriniz son bulsun. Sıcak bir gülümseme, küçük bir hediye daha da yakınlaştırır sizi sevdiklerinize. Kalbiniz mutluluk, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

  • Arkadaşlığın, sevginin ve umutların bol olduğu bu günde; ekmeğimizi, soframızı kederimizi, mutluluğumuzu ve birlikteliğimizi paylaştığımız ve sevgimizi en sıcak şekilde hissedeceğimiz Şeker Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

  • Bir cennet duası, bir huzur isteği, bir mutluluk gözyaşı serpintisi ve affedilmiş olabilmek dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

  • Bayramlar, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, küslerin barıştığı ve herkesin kardeşçe kucaklaştığı gündür. Bayramlar, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda birlik olma gururunun ortaya çıktığı ve güçlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve bir o kadar da mutlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

  • Güneşin aydınlığı kalbine dokunsun, kötülükler senden uzak, iyilikler başucunda olsun. Güneş öyle bir zamanda doğsun ki bütün duaların kabul, isteklerin gerçek olsun. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

  • 11 Ayın Sultanı Ramazanın bize sunduğu hediye gibi gibi bu bayramda bolluk içerisinde hanenize huzur dolsun. Bayramınız kutlu olsun.

  • Hiçbir şeye sığmayacak olan bir çoklukla bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın huzuruna ermek dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

  • Bu bayramı, bütün sevdiklerinizle birlikte mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.

  • Her şeye kadir olan Allah, kimseyi doğru yoldan ve sevdiği insanlardan ayırmasın. Hayırlı ve bir o kadar da bereketli Şeker Bayramı geçirmeniz dileğiyle.

  • Bütün güzellikler seni ve sevdiklerini bulsun, kalbinden geçen bütün dualar kabul, bayramın kutlu ve mutlu olsun.

  • Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, incinen kalplerin onarıldığı, coşkunun ve sevincin hep birlikte yaşandığı en özel günlerdir. Şeker Bayramınız kutlu olsun.

  • Kalpleri birbirine yakınlaştıran, farklı duyguları aynı çatı altında buluşturan, umut, birlik ve beraberliği sağlayan Şeker Bayramı kutlu olsun.

  • Yüreğine binlerce umut, günlerine birçok farklı mutluluk dolsun. Sevdiklerin her zaman seninle olsun ve o güzel yüzün hiç solmasın. Şeker Bayramın kutlu Olsun.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler