Sevdiğiniz Çiçek Kişiliğinizi Anlatıyor

Bir güle, bir karanfile ya da bir orkideye baktığınız zaman bu çiçeklerden hangisi sizi daha çok heyecanlandırır? Bu soruya verdiğiniz cevap ile  kişiliğinizi yansıtabileceğinizi düşündünüz mü?

Bir güle, bir karanfile ya da bir orkideye baktığınız zaman bu çiçeklerden hangisi sizi daha çok heyecanlandırır? Bu soruya verdiğiniz cevap ile  kişiliğinizi yanstabileceğinizi düşündünüz mü? Neyse ki her insanın zevkleri birbirinden farklıdır. Çiçek tercihiniz sizinle ilgili ipuçları verir. Romantizmden mi hoşlanırsınız ya da daha çok sadelikten yana mısınız?  En sevdiğiniz çiçek sizinle ilgili birçok şey anlatır. 

Kırmızı Güller

Tam bir kırmızı gül hayranı mısınız? Bu çiçeği seviyorsanız, son derece tutkulu ve romantik bir tip olduğunuzu söyleyebiliriz. İlişkiler, temel yapı taşlarını oluşturur ve kalbiniz size doğru olan yolu gösterir. Kırmızı gül tutkunuysanız; geleneksel yaşamayı, aileyi ve tatili seviyorsunuzdur ve her zaman mükemmellik için çabalarsınız. Çiçeklerin kraliçesi olan bu çiçeğe karşı zaafınız varsa, muhtemelen yaşam konusunda tutkulu bir insansınız. Aynı zamanda romantiksiniz ve size yakın olan insanlarla kaliteli zaman geçirirsiniz.

 

 

Papatyalar

Papatyaları seviyorsanız, muhtemelen güne enerjik uyanıyorsunuz. Hiçbir şey vermiş olduğunuz karardan sizi vazgeçiremez ve sizi üzemez. Her zaman gülümseyen ve sıcak kanlı yapıdasınız. Arkadaşlık sizin için önemlidir ve ne olursa olsun inatla onlara sadık olursunuz.

 

Karanfiller

Karanfilleri seviyorsanız, arkadaşlık kavramı sizin için her zaman çok önemlidir. Çoğu zaman yaşadığınız hayattan memnun olup değişikliğe hazır olmazsınız. Tarzınız oldukça sade ve çoğu zaman çekingensiniz. Hayatta hep gerçekçiliği savunup, pratik olmayı tercih edersiniz.

 

Gerbera

Kırmızı, mor, pembe ya da beyaz tonları ile gerbera inanılmaz bir çiçektir. Bu çiçeği seviyorsanız renkli bir kişiliğiniz vardır ve arkadaşlarınız arasında tuttuğunu koparan biri olarak akıllarda kalırsınız.

 

Zambak

Tam bir zambak tutkunu olduğunuzu düşünüyorsanız, sanatsal bir kişiliğe sahipsinizdir. İşlerinizin temiz ve düzenli görünmesine özen gösterirsiniz. Etrafınızda bulunan insanlar böyle sevecen bir kişiye sahip oldukları için çok şanslı!

 

Lale

Rengarenk çiçekleri ile laleleri seviyorsanız hayattan zevk alan bir kişiliğe sahipsinizdir. Tatile gitmekten ve yeni yerler keşfetmekten keyif alıyorsunuz. Bahar ayları en sevdiğiniz mevsim olabilir.  Renkli kişiliğiniz ile etrafınızdaki insanların sizi sevmesi tesadüf olamaz! Tatlı, hassas ve düşünceli bir yapıya sahipsiniz. Arkadaşlarınız ve ailenizle zaman geçirmekten keyif alırsınız. Hayatın harika olduğunun farkında güne uyanmak her zaman mutlu eder. 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler