Taze Çiçekler İle Dekorasyon Fikirleri

Çiçekler ile dekorasyon fikirleri belirli bir tarza göre şekillenir. Ancak cazibesini hiçbir zaman kaybetmeyecek aksesuarlardan biri taze çiçeklerdir.  Evin her odası için mükemmel bir dekor oluşturabilecek taze çiçekler, iç mekanınızı anında aydınlatır.

Çiçekler ile dekorasyon fikirleri belirli bir tarza göre şekillenir. Ancak cazibesini hiçbir zaman kaybetmeyecek aksesuarlardan biri taze çiçeklerdir.  Evin her odası için mükemmel bir dekor oluşturabilecek taze çiçekler, iç mekanınızı anında aydınlatır. Doğru çiçek ile birlikte uyum içerisinde olan vazonun kombinasyonu estetik bir görünüm kazandırabilir. Odanızda modern bir hava mı yaratmak istiyorsunuz yoksa ışıltılı bir kombinasyon mu ? Ne istediğinizden hala emin değilseniz, çiçekleri evinize davet etmenin en ilham verici fikirlerini sizlere sunuyoruz. 

Evinizin Girişini Dekore Edin

Evinize girdiğiniz an zarif bir çiçek görüntüsü ile güzel karşılaşmanın daha iyi bir yolu yoktur. Bu nedenle evinizin koridoru sevdiğiniz çiçekleri sergilemenin en doğru yerlerinden biridir. Renkli ve çarpıcı görüntüsü ile evinize giren misafirlerin sohbet konusu olacaktır. 

Yemek Masanızı Taze Çiçekler ile Süsleyin

Yemek masaları, en güzel çiçeklerinizi sergilemek için mükemmel bir detaydır. Yuvarlak bir masa, tek bir çiçek ile mükemmel görünür. Daha fazlasını istiyorsanız, vazoların uyumu ile güzel bir şekilde tasarım oluşturabilirsiniz. 

Başucunuzda Onlara yer Verin

Güzel çiçeklerden oluşan bir buket ve bir çiçek sepeti, başucunuzu süslemenin tatlı bir yoludur. Sadece odanızı güzelleştirmekle kalmaz, onu her gördüğünüzde kendinizi iyi bir güne hazırlayabilirsiniz. Yatak odaları gece kendinizi bulacağınız son yer ve güne ilk başladığınız yerdir. Bu nedenle tatmin edici bir ortam yaratmak, iyi bir ruh hali için doğru anahtar olabilir. 

Daha Az Eşya ile Daha Güzel Tasarımlar Oluşturun

Genellikle iç mekan tasarımlarında az eşya ile muhteşem güzellikler yaratabilirsiniz. Bu fikir özellikle çiçekler için geçerlidir. Bazen ortama yapacağınız en basit eklemeler en iyi sonuçları verebilir. Köşeli siyah bir vazonun içerisine koyacağınız tek bir bitki bile odanızın havasını değiştirmeye yetecektir. Zahmet çekmeden göz alıcı bir etki için odanızın dekoruna taze çiçekler ile eklemeler yapın.

Çiçekler Her Alan ile Uyum İçindedir

Çiçeklerinizi nereye yerleştireceğinizi düşünürken sabit fikirlerden kurtulmak ilham verecektir. Çiçekleri yerleştireceğiniz yerlerin masa ya da sehpanın üzeri ile sınırlı olmadığını unutmayın. Yer alanlarını, şöminenin rafını ya da küçük bir dekora ihtiyaç duyan çıplak pencere pervazlarına yerleştirerek her zamankinden daha farklı dekor yaratabilirsiniz. 

Canlı Renklere Yer Verin

Kendinizi bitkiler ile dekorasyon yapma fikir içerisinde bulduğunuzda, yeşilin kullanabileceğiniz tek renk olmadığını unutmamak her zaman en iyisidir. Doğru renkte çiçeklere odanızda yer vermediğiniz zaman, renk patlaması yaparak rahatsız edici bir hal alabilir. 

Alışılmış Bitkilerin Dışına Çıkın

Bazı bitkilerin bakımı zor olabilir ve bitkinin türüne, içinde yaşayacağı iklime ne kadar uyumlu olacağı kesin bilgiler içermeyebilir. Bunun için farklı ama bulunduğunuz iklime uygun çiçekler tercih edin.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler