Terazi Burcu Kadınının Seveceği Çiçekler

Sonbaharın gelişini müjdeleyen terazi burçları, güzellik ve doğayı simgeler. Sizinde burcunuz terazi mi? Pratik ve romantik misiniz? Çiçekler karakteriniz ile yakından ilgili olabilir. Bu yüzden bir dahaki sefere cesur kırmızı laleler, eğlenceyi seven ayçiçekleri ya da mis kokulu zambaklar seçip seçmeyeceğinizi tartışırken, biraz ilham almak için yıldızlara bakın.

Sonbaharın gelişini müjdeleyen terazi burçları, güzellik ve doğayı simgeler. Sizinde burcunuz terazi mi? Pratik ve romantik misiniz? Çiçekler karakteriniz ile yakından ilgili olabilir. Bu yüzden bir dahaki sefere cesur kırmızı laleler, eğlenceyi seven ayçiçekleri ya da mis kokulu zambaklar seçip seçmeyeceğinizi tartışırken, biraz ilham almak için yıldızlara bakın. Astroloji, çiçek rehberimiz ile onları neyin harekete geçirdiğini ve hangi taze çiçek aranjmanlarının onların beğenisini kazanacağınızı öğrenin.

Terazi Burcunun Özelliklerini Öğrenelim

23 Eylül ve 23 Ekim tarihleri arasında terazi burcunda olan bir insanı anlamanın anahtarı dengedir. Teraziler doğada, işte, sosyal hayatta ve ilişkilerde dengeye çok önem verirler. Estetik güzelliklere bayılırlar, bu özellikleri onların sanat ve doğayı sevdiklerini gösterir. Yakın ilişkilere çok değer veren, aile ve romantizmi onlar için daha değerli kılan sosyal insanlardır. Bunlarla birlikte, terazinin diğer kısmında, güzel olan her şeye duyulan sevgi, onları zaman zaman biraz tembel ve değişimi kabul etme konusunda isteksiz olmalarını sağlayabilir. 

Pembe Şakayık

Pembe şakayık, terazi burcu kadınına verilebilecek en güzel çiçekler arasındadır. Doğanın güzelliğinin ve romantizmin zirvesini temsil eder ve onları estetik olarak takdir gören teraziler için ideal kılar.

Güller

Güller, hemen hemen her durumda romantik bir dokunuş katar ve birçok gülden oluşan bir buketin görüntüsüyle, terazi burcu kadınını etkileyeceğinizden emin olabilirsiniz. 

 

 

Pembe Orkide

Doğanın en hoşgörülü ikramlarından bir diğeri pembe orkidelerdir. Bu çiçeğin terazi kadınlarının yüzünde gülümseme yarattığından emin olabilirsiniz.Pembe orkideler ile doğanın zenginlik sevgisine hitap edecek bir hediye verme fırsatı yaratabilirsiniz.

 

 

Hanımeli

Yeni başlangıçları simgeleyen hanımeli, zerafeti ile bilinir. Canlı ve göz alıcı renklere sahip bu romantik çiçek, sevginizi dillendirmenizde size aracı olacaktır. 

Nergis

Nergisler, yeni başlangıçları temsil eder. Parlak ve sarı renklerinin büyüleyici görüntüsü sayesinde sevdiğiniz insana ona ne kadar değer verdiğinizi söyleyebilirsiniz. Bu çiçek ile yeni ve güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.

 

 

Laleler

Hayatı çok seven teraziler, rengarenk çiçeklere bayılırlar. Birçok renge sahip olan laleler en ideal çiçekler arasında yerini almayı başarır. Eğer bir bahçeye sahip değilseniz renkli lalelere vazolarda yer verebilirsiniz. 

Margit

Fazla ilgi ve bakım istemeyen margit, terazi burçları için en doğru çiçeklerden biridir. Beyaz ve parlak çiçekleri ile dikkatleri hemen üzerine çeker. Bahçede ya da balkonda bu sevimli çiçeklere yer vererek gününüzün enerjisini değiştirebilirsiniz.

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler