Yay Burçlarına Alınabilecek Çiçekler

Yay burçları temiz kalpli oluşu ve çocuksu ruhları ile biliniyor. Hiç bitmeyen enerjisi ile dikkat çeken bu burca alabileceğiniz pek çok hediye seçeneği mevcut. Bunun yanı sıra doğal ve hoş kokulu hediyeler tercih ediyorsanız yay burcunda olan sevdiklerinize onlara en uygun çiçekleri hediye edebilirsiniz.

Yay burçları temiz kalpli oluşu ve çocuksu ruhları ile biliniyor. Hiç bitmeyen enerjisi ile dikkat çeken bu burca alabileceğiniz pek çok hediye seçeneği mevcut. Bunun yanı sıra doğal ve hoş kokulu hediyeler tercih ediyorsanız yay burcunda olan sevdiklerinize onlara en uygun çiçekleri hediye edebilirsiniz.  İnsanlar burçlarına özel pek çok şeye büyük ilgi gösterir. Özellikle burcunuza uygun kıyafet, çiçek ve hediyelerin neler olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Yay burcunda olan ve yeni tanıştığınız birine hediye seçmekte zorlanabilirsiniz. Enerji dolu yapısı ile bilinen yay burcuna hediye seçmek aslında hiç de zor değil. Onun en sevdiği ve burcuna en uygun çiçeklerden oluşan bir buketle ona olan sevginizi taçlandırabilirsiniz. Hayatınızdaki yay burcuna sahip insana en uygun çiçek türleri arasında nelerin olduğunu bilmiyor olabilirsiniz.Yay burcu ile ilgili merak ettiğiniz çiçek türlerinin başında zambaklar yer alıyor. Bir başka deyişle lilyum olarak da bilinen bu çiçeği tercih ederek yay burcuna sahip olan sevdiklerinizi iki kat mutlu edebilirsiniz. 

Yay burcunda olan sevdiklerinize başka hangi çiçek türlerinin uyum sağladığını merak ediyorsanız işte cevabı; 

Mor menekşe 

Zarifliği simgeleyen mor menekşe eşsiz rengi ile hayatınıza güzellik katıyor. Özellikle yay burcuna sahip insanların sıklıkla tercih ettiği mor menekşe yetiştirmesi ve bakımı kolay türlerden biri. Yay burcuna sahip sevdiklerinize mor menekşenin birçok tonunu alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye zarafetini hatırlatmak için mor menekşesinin şıklığından yardım alabilirsiniz. 

Salkım çiçeği 

Eşsiz mor rengin büyüsüne ayrı bir hava katan salkım çiçeği ile görkemli bir türe sahip olabilirsiniz. Mor renkli hediyeleri çok seven yay burcu için mor salkım fidanları etkili bir tercih olabilir. Yay burcunun hoşuna giden salkım çiçeğini fidan şeklinde alarak bahçesinde kök salmasını sağlayabilirsiniz. Mor salkım çiçeğinin insanı kendine çeken hoş bir kokusu vardır. Mevsimi geldiğinde açan mor salkım çiçeğini gören yay burçları oldukça romantik bir hale bürünebilir. 

Zambak çiçeği 

Zambak çiçeği büyülü görünümü ve kokusu ile bulunduğu ortamda varlığını hissettiriyor. Yay burcunun en çok sevdiği çiçek türlerinin başında zambak yer alıyor. Görkemli ve masum bir görünüme sahip olan zambak çiçeği ile yay burcuna sahip insanlara eşsiz bir hediye armağan edebilirsiniz.Hassas bir ruha sahip olan yay burcundaki insanlarla uyum içinde olan zambak çiçeği, oldukça romantik bir duruş sergiler. Hoş kokusu ile sizi kendine çeken zambakla tanıştıktan sonra bir tane de kendinize almak isteyebilirsiniz. 

Lale 

Kendine özgü yapısı ve renk seçenekleri ile dikkatleri üzerine çeken lale  yay burcunun çiçeği olarak biliniyor. Yay burcunda olan insanların çoğu lale ile özdeşleşerek bu çiçeği kendine benzetir. Genelde lalenin pek çok renk seçeneği yay burcundaki insanların seveceği türler arasındadır. 


whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler