Yılbaşında Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

Yılbaşı, sevdiklerimize ve özellikle sevgilimize hediye almak için en doğru zamanlardan biridir. Doğru bir hediye tercih edersek sevdiğimiz insanla yeni yıla en mutlu şekilde girebiliriz. Tıpkı diğer özel günlerde olduğu gibi herkes sevdiği insana en iyi hediyeyi seçmek ister.

Yılbaşı, sevdiklerimize ve özellikle sevgilimize hediye almak için en doğru zamanlardan biridir. Doğru bir hediye tercih edersek sevdiğimiz insanla yeni yıla en mutlu şekilde girebiliriz. Tıpkı diğer özel günlerde olduğu gibi herkes sevdiği insana en iyi hediyeyi seçmek ister. Peki yılbaşında sevgiliye ne alınabilir, en romantik hediyeler nelerdir?


Öncelikle ilk tercihinizin sevgilinizin ihtiyacı olan veya uzun zamandır almak istediği ürünün yanında çiçek aranjmanı, çikolata gibi ufak dokunuşlarla verileceği bir hediye olması gerektiğini hatırlatalım. Ayrıca aldığınız hediyeyi romantik bir yemek eşliğinde vermenizin çok daha etkili ve güzel olacağını söyleyip tavsiyelerimize geçelim.

 


Romantik ve Özel Hediyeler 


Bazen klasikleşmiş hediyelerin de romantik ve doğru hediyeler olabileceğini aklınızdan çıkarmamanız gerekir. Bu yüzden sevgilinize fotoğraflarınızın basılı olduğu bir albüm, kalpli çikolatalar, notlar ve çiçeklerle dolu bir sepet hazırlayabilirsiniz.


Sepetinize yılbaşı gecesi dinleyebileceğiniz sevdiğiniz ortak bir müzik albümü ya da izleyebileceğiniz hoş bir film ekleyebilirsiniz. Bunun dışında fotoğraflarınız ya da aranızda özelleşmiş bir sözünüzün basılı olduğu yastık, kupa bardak, telefon kabı, defter ya da anahtarlık gibi bir hediye almayı düşünebilirsiniz.
Yeni bir yıla girdiğimiz için özel kapaklı bir ajanda da oldukça güzel bir hediye olacaktır. Sevgilinizle ismini veya isimlerinizi bastırdığınız bir dolma kalem de seçeneklerinizin arasında olmalıdır. Eğer ki sevgiliniz kitap okumayı seviyorsa ona içine özel notlar bıraktığınız bir kitap hediye etmek de hoş bir jest olacaktır.
Yılbaşı kış zamanına denk geldiği için sevgilinize onun sevdiğini bildiğiniz fakat üzerinde çok sık görmediğiniz bir renge sahip, üzerine özel baskı yaptırdığınız kazak, atkı-bere takımı ya da şirin ve kalın çoraplar alabilirsiniz. 


Dekoratif Tercihler 


Sevgilinize dekoratif ürünler almak isterseniz kar küresi, şık bir gece lambası, şirin bir biblo, kokulu mumlar, peluş oyuncaklar alabilirsiniz. Sevgilinizle olan fotoğrafınızı bir tabloya çizdirip ya da bastırıp hediye edebilirsiniz. Buna alternatif olarak fotoğrafınızı bir puzzle üzerine bastırıp beraber yaptıktan sonra onu da çerçeveletebilirsiniz, eğlenceli bir tercih olacaktır. Yine sevgilinizle olan fotoğrafınızı takvime bastırıp hediye edebilirsiniz. Nostaljik dekoratif eski radyo, fotoğraf makinesi gibi hediyeleri de tercih etmek hoş olacaktır.

 


Şık ve Klas Hediyeler 


Eğer kız arkadaşınıza hediye alıyorsanız ona hoşuna gidebilecek kolye, bileklik, küpe veya ilişkinizin boyutuna uygun bir yüzük alabilirsiniz. Şık bir kol çantası, parfüm, fular ve şal da güzel tercihler olacaktır. Ona en çok yakıştırdığınız renkte bir elbise de onu mutlu edecektir. Her daim çantasında taşıyabileceği hoş bir makyaj aynası almayı da tercih edebilirsiniz.


Eğer erkek arkadaşınıza alıyorsanız şık bir gömlek, kravat, cüzdan, hoş bir kemer almak yerinde bir tercih olacaktır. Parfüm, tıraş losyonu da seçenekleriniz arasında olmalı. Tespih, kol saati, sevebileceği bir bileklik ve kol düğmesi ile güzel bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler