Sevgilinize Hediye Edebileceğiniz 6 Çiçek Sepeti Modeli

Arkadaşlarınız sevdiklerine hediye alacakken fikir verebiliyorsunuz ama kendiniz alacakken kararsız mı kalıyorsunuz? Bu yazımızda sizlere sevgiliniz için alabileceğiniz 6 çiçek sepeti modelini derledik.

Arkadaşlarınız sevdiklerine hediye alacakken fikir verebiliyorsunuz ama kendiniz alacakken kararsız mı kalıyorsunuz? Bu yazımızda sizlere sevgiliniz için alabileceğiniz 10 çiçek sepeti modelini derledik. Bu sayede kolayca hangi çiçeği alacağınıza karar verebilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

1- Le Monde Vazoda Çiçek

Eğer sevgiliniz gerçek bir çiçek severse, vazoda hediye edeceğiniz çiçekleri çok beğenecektir. Üstelik daha sonra vazoyu farklı amaçlar ve farklı çiçekler için de kullanabilir. Vazoda çiçek seçimi yapacaksanız hediye edeceğiniz kişinin evinin dekorasyonunu da göz önünde bulundurmanızı öneririz. Le Monde Vazoda Çiçek, sizin için doğru bir tercih olabilir. 

2- Zelkova Bonsai Bitkisi 

Sevgilinizin veya eşinizin bonsai bitkisine merakı olduğunu düşünüyorsanız Zelkova Bonsai Bitkisi tam size göre! Zelkova Bonsai eşsiz görüntüsüyle diğer yapıdaki çiçek modellerinden ayrışıyor. Küçük bir ağaç görüntüsündeki bonsai bitkisi sizin için klasikten uzak, özgün bir tercih olabilir. 

3- Bakır Design Mini Orkide 

Bakır Design Mini Orkide hem mükemmel görüntüdeki orkideleriyle hem de bakır vazosuyla adeta göz kamaştırıyor. Son zamanların gözde çiçeklerinden biri olan mini orkide sevdikleriniz için muazzam bir seçenek olabilir. 

4- Tropical Gift Teraryum

Son zamanların bir başka gözdesi teraryumlar küçük bir bahçe görüntüsüyle çoğu insan tarafından tercih ediliyor. Çoğumuz salonumuzun baş köşesine teraryumları yerleştiriyor, gün içerisinde seyretmekten keyif alıyoruz. Sevgiliniz için tercih edebileceğiniz Tropical Gift Teraryum, bitkilerle olan iletişimi keyifli hale getirecek!

5- Romantic Kalanchoe

Eğer sevgilinize klasikten oldukça uzak, tamamen değişik bir hediye almak istiyorsanız Romantic Kalanchoe’yi tercih edebilirsiniz. 3 ayaklı saksı modeli ve kırmızının enerjisiyle harika bir bütünlük yakalayan çiçek modelini sevdikleriniz çok beğenecek. Kırmızı severler bu çiçek sepeti tam size göre! 

6- Design Tree Sarı Papatyalar 

Sarı papatyalar şimdi oldukça orjinal bir dekorasyonla sizlerle. Eğer sevgilinizin sarı papatyalardan hoşlandığını düşünüyor ama birazda farklılık katmak istiyorsanız Design Tree Sarı Papatyalara göz atmanızı öneririz. 

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler