Evlilik Yıldönümü Mesajları & Sözleri

Evlilik yıl dönümü, eşinize olan sevginizi göstermeniz gereken önemli günler arasındadır. İster birinci, ister yirminci evlilik yıl dönümünü kutluyor olun, eşinize mümkün olan en iyi şekilde değer verdiğinizden her zaman emin olmalısınız. Yıl dönümü gibi özel bir günde sevdiğiniz insanı şımartmanın farklı birkaç yolunu deneyebilirsiniz.

En Güzel Evlilik Yıldönümü Mesajları

Evlilik yıl dönümü, eşinize olan sevginizi göstermeniz gereken önemli günler arasındadır. İster birinci, ister yirminci evlilik yıl dönümünü kutluyor olun, eşinize mümkün olan en iyi şekilde değer verdiğinizden her zaman emin olmalısınız.

Yıl dönümü gibi özel bir günde sevdiğiniz insanı şımartmanın farklı birkaç yolunu deneyebilirsiniz. İster akşam yemeğine gidiyor olun, ister özel bir şeyler pişirmeyi planlıyor olun, isterseniz de belirli bir yeri ziyaret ediyor olun evlilik yıl dönümünüzün heyecanını iki katına çıkarmak için partnerinize özel bir mesaj yazmanız daha duygulu anlar yaşamınıza neden olabilir. Bu nedenle romantik ve sıra dışı evlilik yıl dönümü dileklerini bulmanıza yardımcı olacak mesaj içeriklerini sizler için burada listeledik. Eşinizin yüzüne paha biçilmez bir gülümseme getirebilecek mesajlarla karşılaşana kadar bu evlilik yıl dönümü dilekleri listesinin tamamına göz atabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız bu romantik dilekler sayesinde sevdiğiniz insanı mutlu ederek yıl dönümümüze farklı bir anlam katabilirsiniz. Hatta mesajlarınızı daha da anlamlı hale getirebilmek için mini orkide içerisine yerleştirilmiş bir not ile eşinize unutamayacağı bir gün yaşamasını sağlayabilirsiniz.

 

  • Hayatımda olduğun için çok mutluyum birlikte geçireceğimiz nice yıl dönümleri olsun sevgilim.

  • Hayatıma girdiğin günden beri hiç bu kadar özel hissetmemiştim. Birlikteliğimize mutlu yıllar diliyorum aşkım. Birlikte daha fazla yıl dönümü kutlamak dileğiyle. Seni seviyorum.

  • Hayatımın değişmez bir parçası olarak günlerimi aydınlattığın için teşekkür ederim. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Her yaşımda seni bulmayı ve sana aşık olmayı diliyorum. Mutlu yıllarımız olsun sevgilim.

  • Seni hayatıma aldığım ilk günden beri hayatımın merkezinde olduğun için Allah'a her gün şükrediyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Sen, hayatıma parlak bir yıldız gibi girerek hayatımı kara bulutlardan arındırmama yardımcı oldun. Seni tanıdığım için çok şanslıyım. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

  • Bugün hayatımın en güzel ikinci günü; ilki senin doğum günündü. Var olduğun için teşekkür ederim ve beni seçtiğin için sana minnettarım. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Umarım birbirimize duyduğumuz bu sevgimiz hayatımızın sonuna kadar devam eder. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Seninle tanışmadan önce hayatımın beni beni nereye götüreceğini bilemiyordum ama sen hayatıma girdikten sonra beni doğru yola soktun. Seni seviyorum. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun.

  • Zaman, çok hızlı geçip gitse de sana olan sevgim günden güne artmaya devam ediyor. Bugün bir yıllık birlikteliğimizi tamamlıyoruz. Umarım daha nice seneleri birlikte kutlarız. Mutlu yıllarımız olsun sevgilim.

  • Yıllar Boyunca birbirimizle kurduğumuz bağ, sevgi ve saygı sonsuza kadar sürsün aşkım. Seni seviyorum.

  • Senin gibi harika bir insanla olduğum için çok şanslıyım. Seni çok seviyorum. Birlikte nice senelere hayatım.

  • Bütün hayallerimin başrolü sensin kadınım. Kalbini bana açıp beni sevdiğin için teşekkür ederim. Ömrümün sonuna kadar seni hep çok seveceğim.

  • Dilerim her geçen yıl sevgimiz artarak çoğalmaya devam eder. Ruh eşim, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Her şeye gücü yeten Allah, bağımızı her geçen gün kuvvetlendirerek aşkımızın sonsuza dek sürmesine yardım etsin. Sonsuza kadar seninle birlikte yaşayacağım. Her zaman mutlu bir evlilik hayal ediyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun  hayatım. Seni gerçekten çok seviyorum.

  • Sensiz bir hayatı aklıma bile getirmek istemiyorum. Bu düşünceye zihnimde asla yer vermeyeceğim. Seni yüreğimde benimsemişken her zaman yanımda olmanı istiyorum. Seni çok seviyorum.

  • Yeryüzündeki en büyük şans, senin beni sevdiğin gibi bir insana denk gelmek olabilir. Ben çok şanslıyım; çünkü bana her gün ne kadar sevildiğimi hissettirip mutluluğuma mutluluk katıyorsun. Beni aşk dolu gözlerle sevdiğin için teşekkür ederim. İyi ki varsın.

  • Rüya gibi geçen düğünümüz, hala her sahnesiyle aklımda. Senin telaşlı ve heyecanlı hallerin, benim mutluluktan durmayan gözyaşlarım… Zaman ne çabuk geçiyor aşkım ama sen yanımdayken her gün daha da güzel bir hale geliyor. Yüreğim adeta senin sevginle dolup taşıyor. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

 

 

Evlilik Yıldönümü Sözleri

Özenle seçilmiş evlilik yıldönümü hediyenizi içten sözlerle eşleştirmenin önemini asla küçümsememelisiniz. Özellikle söz konusu yıl dönümü olduğu zaman bugünlerde farklı bir heyecan duyabilirsiniz. Zor olan kısım yazmak için doğru kelimeleri bulmak olabilir. Sonuçta mükemmel yıl dönümü mesajını yazmanın sihri ya da herhangi bir formülü yoktur. Endişelenmeyin! İyi haber şu ki, doğru cümleleri bulmak için hazırladığımız evlilik yıl dönümü sözlerine göz atabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız bu romantik sözleri kendinizden ilham alarak daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. Yıldönümü çiçekleri ile her zamankinden daha da anlamlı hale getireceğiniz bu mesajlar sayesinde mutlu anılara birlikte imza atabilirsiniz.

Kendinizi adadığınız o insan için sevgi dolu mesajlar yazarak evlilik yıl dönümünüzü kutlamaya hazır hale getirebilirsiniz. İster evlilik ister başka bir önemli birliktelik olsun her ne olursa olsun yıl dönümünüz her zaman kutlamayı hak edecektir. Ancak yıl dönümü kutlamak gibi evlilik yıl dönümü hediyelerini seçmek de kolay iş değildir. Evlilik yıl dönümün kutlu olsun sözünden daha fazlasını söyleyen anlamlı bir mesaj yazmak sizin için imkansız görünse de bu konuda endişelenmemelisiniz. Yıl dönümü kartınıza ne yazacağınız konusunda zorlanıyorsanız sevginizi kutlayan anlamlı bir mesaj oluşturabilmek için İhtiyacınız olan bütün sözleri burada bulabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız mesajlardan bazıları:

 

  • Birlikte geçirdiğimiz uzun yıllar bizi birbirimize daha da yakınlaştırsın. Seni seviyorum.

  • Hayatıma girdiğin için her gün Allah'a şükrediyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Gelecek yıllarda tüm mutluluklara kavuşmamızı ve tüm hayallerimizin gerçekleşmesini diliyorum. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun sevgilim.

  • Her gün seni daha fazla sevmeyi çok seviyorum. Mutluluklarla dolu bir yıl daha geçirmek dileğiyle. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Eksik kalan parçamı tamamladığım için teşekkür ederim. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

  • Öleceğim güne kadar seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim konusunda söz veriyorum. Birlikte nice yıllara aşkım.

  • Seninle birlikte yaptığımız her şeye önem veriyorum. Tamamen kusursuz olduğun için teşekkür ederim. Mutlu yıllarımız olsun sevgilim.

  • Benim için yaptığın bütün fedakarlıklar adına sana minnettarım. Her geçen gün beni daha fazla sevmeni diliyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Aramızdaki aşkın asla bitmeyeceğine inanarak gelecek yıllarda bütün mutlulukları bizim için diliyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Bütün hayatım boyunca her gün ve her gece yanımda istediğim tek insan sensin. Seni seviyorum. Birlikte nice senelere sevgilim.

  • Ömür boyu yol arkadaşım olduğun için çok mutluyum. Daha nice yılları beraber görme dileğiyle. Seni seviyorum.

  • Sevmenin ne kadar güzel bir his olduğunu seninleyken öğrendim. Özlemenin ne kadar acı verdiğini, yalnızlığın çaresizliğini seninle öğrendim. Sensizliği bana hiçbir zaman tattırma sevgilim. Hep benimle kal. Seni çok seviyorum.

  • Seninle birlikteyken o kadar mutluyum ki sevgilim. Bazen rüyada mıyım diye düşünüyorum. Ben sana ömrümü adamaya hazırım. Seni çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Aşkla dolu bu evde seninle yaşadığım için çok mutluyum. Beni çıkarsız sevip her zaman koruduğun için teşekkür ederim. Sen benim bu hayatta en güvendiğim insansın. Seni çok seviyorum. Nice yıllarımız olsun aşkım.

  • Gözlerim sana bakmaktan hiçbir zaman bıkmayacak. Ölsem bile ruhum hep seninle kalacak. Son nefesime kadar adın hep dilimde olacak. Seni çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

  • Seninle beraber yaşlanmak en büyük hayalim. Nefesini yanımda hissettiğim her güne şükürler olsun. Seni çok seviyorum.

 

 

Eşe Evlilik Yıl Dönümü Mesajları

Evlilik yıl dönümleri evli bir çiftin hayatındaki en özel günlerden biridir ve bu özel gün anlamını koruyarak sonsuza kadar kutlanıp takdir edilmelidir. Eşinize yıl dönümü için not yazmayı planlıyorsanız rengarenk tonlardan oluşan yıl dönümü çiçekleri içerisine koyacağınız karta içten gelen birkaç kelime yazabilirsiniz. Yıl dönümü dilekleriyle duygularınızı mesaj yoluyla istediğiniz şekilde iletebilmek, sizin için zorlu bir süreç ise doğru yere geldiniz! Eşinize bu özel günde paylaşmak için kullanabileceğiniz çok sade evlilik yıl dönümü mesajları arasından en uygun olanı seçerek sevdiğiniz insanla paylaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Yıllar ilerlemeye başlasa da ilk günkü tazeliğini koruyan bir aşk yaşayıp sevdiğinizin varlığı ile her geçen gün daha mutlu oluyorsanız ya da onunla hayatınızın birleştiği günü kutlayarak özel bir hale getirmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız sevgi dolu mesajlara göz atabilirsiniz. Hayatınızın belki de en anlamlı günleri arasında bulunan evlilik yıl dönümünüzü hatırlayıp sevdiğiniz insanın yüzünde tebessüm oluşturmaya yardımcı olacak eşe evlilik yıl dönümü mesajları ile her zamankinden daha romantik anlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı anlatmaya aracı olacak mesajlar şu şekildedir:

 

  • Aşkımızla geçirdiğimiz yılları kutlarken birlikteliğimizin bir ömür sürmesini diliyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim. Seni çok seviyorum.

  • Bu evlilik yıl dönümümüz hayatımız boyunca yaşadığımız en harika günümüz olsun. Seni seviyorum.

  • Umarım bu yıl dönümümüz bizi birbirimize daha çok yaklaştırarak sevgimizin daha da büyümesine aracı olur. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun hayatım.

  • Aşkımızı kutlamak için daha nice yıllarımızın olmasını diliyorum. Eşim olduğun için çok şanslıyım. Seni seviyorum.

  • Sonsuza kadar senin yanında kalarak sevgini her zaman kalbimde hissetmek istiyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni seviyorum.

  • Bütün günlerimizi birlikte sevgi ve kahkaha dolu geçirmek dileğiyle mutlu yıl dönümlerimiz olsun aşkım.

  • Hayatıma girdiğin andan beri hayatımı güzelleştiren bir çiçeksin. Bana hep mutluluk saçarak huzurla uyandırdın. Seni bana veren Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Seni çok seviyorum.

  • Sana ve aşkına sahip olduğum için çok şanslıyım. Seni çok seviyorum. Nice yıllarımız olsun bebeğim.

  • Aşık olmak kolaydır, ancak bir kişinin hayatının geri kalanında aynı kişiye aşık olmak çok daha zordur. Ömrümün geri kalan günlerinde seni hep çok seveceğime söz veriyorum.

  • Gerçek aşk asla ölmez, sadece zaman geçtikçe daha fazla güçlenir. Sevgimizin hep aynı güçle çoğaldığına inanıyorum. Seni çok seviyorum. 

  • Bütün engelleri ve zorlukları beraber el ele açtığımız gibi sevgimizin büyüklüğünü de doya doya içimizde büyütmek istiyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Sahip olduğumuz bu aşk, sonsuza kadar bizimle kalsın ve bizi bir arada tutsun. Seni seviyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • İyi günde ve kötü günde elimi tutup beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim. Mutlu yıllarımız olsun aşkım.

  • Beraber geçirdiğimiz bütün günlerde mutluluğu bularak her anın kıymetini bilelim. Seni tanıdığım ilk güne şükürler olsun. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Geçen bir yılı daha birlikte kutlarken beraber biriktirdiğimiz anıları hatırlayıp mutlu oluyorum. Her geçen yıl daha da güçlenerek devam etmek dileğiyle. Seni çok seviyorum.

 

 

Eşe Duygusal Evlilik Yıl Dönümü Sözleri

Hayatınızdaki en önemli an sevdiğiniz kişiyle evlendiğiniz an olabilir. İşte bu yüzden evlilik yıl dönümünün önemi herkes için ayrı bir anlam taşıyabilir. Evlilik yıl dönümünüzde sevdiğiniz insana söyleyebileceğiniz en duygusal evlilik yıl dönümü sözleri önerilerini sizler için hazırladık. Sevdiğiniz insan ile olan en güzel gününüzü hatırlamakla kalmayıp ona güzel sürprizler hazırlayarak aşkınızın geleceği için oldukça güzel bir yol açabilirsiniz Mutluluğunuzun devamlı olması ve anlarınızı ölümsüzleştirmek için en güzel evlilik yıl dönümü mesajları arasından birini seçerek sevdiğiniz insana gönderebilirsiniz.

Yıl dönümleri mesajları ile birlikteliğinizin daha da anlamlı olmasını sağlayabilirsiniz. İster yeni bir başlangıç yapış olun,ister uzun yıllar aynı yastığa baş koymuş olun sizin için çok anlamlı olması gereken bu günde en önemli olay olarak yıl dönümlerini hatırlayıp sevdiğiniz insanla birlikte romantik anlar yaşayabilirsiniz. Bu özel gününüzü eşe evlilik yıl dönümü hediyesi alarak taçlandırabileceğiniz gibi anlamlı mesajlarla duygusal bir hale getirebilirsiniz. Bütün bir ömrünüzü adadığınız o insan için kalbinizden geçen sözleri bir araya getirerek onunla paylaşıp mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

 

  • Beni kusursuz sevişin, kalbime ve zihnime dokunma şeklin ve hayatımın merkezinde olma isteğin öleceğim güne kadar hiç bitmesin. Seni çok seviyorum.

  • Birine ihtiyacım olduğu zamanlarda hep yanı başımda olduğun için teşekkür ederim. İkimiz için de harika bir yıl dönümü olmasını diliyorum.

  • Birlikte geçirdiğimiz onca yıl için sana minnettarım. Bu evlilik yıl dönümümüz, en mutlu evlilik yıl dönümlerimizin başlangıcı olsun bebeğim.

  • Ömür boyu yoldaşım olup her anımda yanımda olduğun için çok şanslıyım. Daha nice seneleri birlikte geçirmek dileğiyle. Seni seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Her yeni gün sana dünden daha fazla aşık oluyorum. Seninle geçirdiğim bütün yıllar hayatımın en güzel yıllarıydı. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Bu hayatı senden başka kimseyle geçirmeyi hayal bile edemiyorum. İkimiz de el ele vererek harika bir yıl geçirdiğimiz için çok mutluyum. Aşkımızın, önümüzdeki yıllarda daha fazla artması dileğiyle. Seni seviyorum.

  • Sana olan sevgim asla bitmeyecek kadar büyüklüğe sahip. Seninle evlendiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Şimdiye kadar geçirdiğimiz yıllar hayatımın en güzel yıllarıydı. Bundan sonra daha fazla güzel anılar biriktirmek için sabırsızlanıyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Bana her zaman inanıp güvendiğin için teşekkür ederim. Seni tüm kalbimle seviyorum.

  • Hayatımda senin gibi bir insan olduğu için bu gezegendeki en şanslı insan olduğuma inanıyorum. Birlikte daha nice yıl dönümleri kutlamak dileğiyle. Seni seviyorum.

  • Eksik kalan parçamı tamamladın gibi hissediyorum ve sen yanımda olmadığın zaman kendimi çok eksik buluyorum. Elin elimden hiçbir zaman ayrılmasın aşkım. Seni çok seviyorum.

  • Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Seninle geçirdiğim her gün sana her zamankinden daha fazla aşık oldum. Birlikte daha nice mutlu anılar biriktirmek dileğiyle.

  • Bu dünyadaki hiçbir şey 10 yıllık bir ilişkiden daha fazla saf ve temiz olamaz eminim. Çok daha mutlu olacağımız evlilik yıl dönümlerimiz olsun aşkım. Seni çok seviyorum.

  • Her yönden kusursuz olan diğer yarımla birlikte nice yıllara. Seninle evlenmek bu hayatta yaptığım en doğru şey olabilir. Seni çok seviyorum.

  • Bu yıl ve gelecek her yıl sana karım diyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsın ve iyi ki benimlesin. Seni çok seviyorum. Nice senelerimiz olsun.

 

 

Romantik Yıl Dönümü Mesajları

Aşkınızı evlilikle taçlandırdıktan sonra yıl dönümü kutlamaları için eşinize güzel sözler söylemeyi düşünüyorsanız romantik yıldönümü mesajları listemize göz atabilirsiniz. Yıl dönümü kutlamaya hazırlanan birçok çift gibi siz de eşinize yıl dönümünde nasıl bir mesaj göndermeniz gerektiğini düşünüyorsanız en romantik mesajlar için doğru adrestesiniz! Bu mesajlar sayesinde evlilik yıl dönümünüzü kutlarken eşinizin gülümsemesini sağlayarak ne kadar önemli olduğunu ona hissettirebilirsiniz.

Hayatınızın geri kalan zamanında sevdiğiniz insanla birlikte bir çift olarak devam etmek için atılan adımın başlangıcı olan yıl dönümünde paylaşılan mutluluğunuzu romantik mesajlarla birlikte sevgiliye çiçek ile daha anlamlı bir hale getirerek bağlarınızın güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Böyle özel ve anlamlı bir günde sevginizi güzel sözlerle ifade ederek yıl dönümünüzü uzun ve anlamlı mesajlarla anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Güzel, anlamlı mesajlar yazmak istiyorsanız ama bunun için yeterli ilhamı bulamıyorsanız sizin için hazırladığımız mesajlara kendi cümlelerinizi de ekleyerek kalbinizden geçenleri sevdiğiniz insana anlatabilirsiniz. Üstelik romantik yıl dönümü mesajlarının büyülü etkisine kapılarak sevginizi her zamankinden daha farklı bir dille anlatıp duygularınızın daha da güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Birbirinden güzel romantik yıl dönümü mesajları için okumaya devam edebilirsiniz.

 

  • Umarım bu özel gün, birlikteliğimizi bir üst basamağa taşımamıza yardımcı olur. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Yıl dönümümüzü kutlamaya devam ederken en özel anlarımızı yaşadığımızı hatırlayarak romantik anılarımızı genişletebiliriz. Hayatımda var olup beni sevdiğin için teşekkür ederim. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun sevgilim.

  • Bir insanın başka bir insanı bu kadar sevebileceğini asla hayal bile edemezdim. Sana olan sevgim gün be gün atmaya devam ederken bana alan tutkuna hayran oluyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Seni gerçekten çok seviyorum.

  • Birbirimize olan aşkımız ikimiz için de bir ilham kaynağı olmalı mutlu yıllarımız olsun aşkım.

  • Bu hayatta başıma gelen en iyi şey olduğun için teşekkür ederim. Aşkla dolu evlilik yıllarımız bir ömür devam etsin. Seni seviyorum.

  • Bu özel günde sevgimizin katlanarak artacağına inanıyorum. Aşkımıza bir ömür boyu romantizm diliyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

  • Aşk yolculuğumuza devam ederken huzur ve mutluluk hep bizimle olsun. Yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Bu hayatta ruh eşinin var olduğuna inanmama yardım ettiğin için teşekkür ederim ve benim ruh ikizim olduğun için çok şanslıyım. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

  • Birbirimiz için hep var olduğumuzu ve birbirimize çok sevdiğimizi bilmek Bana her zaman huzur veriyor nice yıllarımız olsun aşkım Seni seviyorum.

  • Muhteşem evliliğimizde her zorlukta yanımda olduğun için sana minnettarım. Kusursuz sevgini benden esirgemediğin için ve hep yanımda olduğun için teşekkür ederim. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Birbirimizi her zaman şu anda sevdiğimizden daha fazla seveceğimizi biliyorum. Zaman geçtikçe sevgimiz de büyümeye devam etsin. Mutlu yıllarımız olsun hayatım.

  • Bu dünyada ömrümün sonuna kadar sadece senin yanımda olmanı isterim. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun bebeğim. Seni çok seviyorum.

  • En iyi evlilikler iyi bir ekip çalışması üzerine kuruludur. Bu yüzden seninle evlendiğim için çok şanslıyım. Her zaman birbirimizin yanında olacağımız bir yıl daha geçirmek dileğiyle. Mutlu yıllarımız olsun aşkım. Seni çok seviyorum.

  • Bana, bu mutlu ailenin içerisinde yaşamama neden olan güzel kadının yıl dönümü kutlu olsun. Senin sevgine sahip olduğum için çok şanslıyım.

  • Sen olmasaydın hayatım nasıl olurdu bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum. Sevgi ve mutlulukla geçen nice yıllarımız olsun.

  • Bu hayatta sevdiğim tek yüz senin yüzün. Gülüşünü hiç eksik etme. Yıl dönümümüz kutlu olsun.

 

 

Uzun Yıl Dönümü Mesajları

Eşinizi hayatınıza aldığınız o özel gün iyice yaklaştı ve siz hala uzun evlilik yıl dönümü mesajları bulamadıysanız sizin için hazırladığımız mesaj örneklerinden faydalanabilirsiniz. Yıl dönümünüze sayılı günler kala aklınızın bir kenarında romantik evlilik yıl dönümü kutlama mesajları bulup sevdiğiniz insana göndermek varsa mesajlar listemizden bunu bularak eşinizin kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz. Eşiniz için aldığınız o çok özel hediyenin içerisine koyabileceğiniz ve hiç beklemediği bir anda kısa mesaj yoluyla ona olan aşkınızı anlatabileceğiniz evlilik yıl dönümü mesajları arıyorsanız doğru adrestesiniz! İçinizdeki aşkın ve sevginin her geçen yıl katlanarak arttığının simgesi olarak daha önce hiçbir yerde duymadığınız evlilik yıl dönümü mesajlarını burada bulabilirsiniz.

İster daha çiçeği burnunda bir çift isterse çınar ağacı gibi kök sarmış birlikteliğiniz olsun size evlilik kararını aldığınız için aşk ve sevgi dolu günleri yeniden hatırlatacak doğru mesajı seçip aşkınızı taze tutabilirsiniz. Unutmayın hayat arkadaşınıza duygu seli yaşatacak ve evinizin kapısını açtığınız zaman boynunuza sarılmasını sağlayacak en romantik evlilik yıl dönümü kutlama mesajlarını onunla paylaşabilirsiniz. Yalnızca sizin duygularınıza tercüman olacağı için doğru mesajı seçmeye özen gösterebilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız uzun evlilik yıl dönümü mesajları:

 

  • Bu dünyanın şahit olabileceği en güzel aşk hikayesine başladığımız andan itibaren tam bir yıl geçti. O günden beri seni sevmediğim tek bir günüm bile olmadı. Bana bu duyguları hala ilk günkü sıcaklığıyla yaşattığın için sana minnettarım. İlk yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim. Seni her yıl bir öncekinden daha çok severek hayatıma devam edeceğime söz veriyorum.

  • Hayatım boyunca gerçek aşkı bulmak için dua ettim. Seni gördüğüm an, bu dileğimin gerçekleştiğini anladım. Uzun yıllar sonra sana karşı olan duygularım hiçbir zaman değişmedi. Mutluluğum senin yanında günden güne katlanarak artmaya devam etti ve her sene sevgim katlanarak artmaya devam edecek. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

  • Sen yanımda olduğun için her gün içimde kocaman bir mutluluk ile uyanıyorum; çünkü yıllardır gözümü her açtığımda ilk seni görüyorum. Bana bu duyguları yaşattığın için sana sonsuz teşekkür ederim. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Seni çok seviyorum.

  • Seninle her yan yana geldiğimizde bir elmanın iki yarısı gibi hissediyorum. Beni hiçbir zaman bu duygudan mahrum etmeyeceğini umuyorum. Sen benim hayatımın aşkısın. Sadece bu yıl dönümümüz değil her yıl dönümümüz sevgi ve aşkla gelsin. Seni seviyorum.

  • Hayatımın geri kalan bütün günlerinde her zaman yanımda olmasını istediğim dünyadaki tek kişinin yıl dönümü kutlu olsun. Seni seviyorum hayatım. Birlikte geçireceğimiz nice yıl dönümlerimiz olsun.

  • Beraber olduğumuz günler o kadar çabuk geçiyor ki ilk tanıştığımız günden bu yana yılların ne kadar hızlı geçtiğini fark edemiyoruz. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana sonsuz teşekkür ederim. Seni çok seviyorum.

  • Sadece seni seviyorum demek senin gibi bir insan için hiçbir zaman yeterli olmayacaktır. Sen benim tek aşkım, tüm hayatım ve yaşama nedenimsin. Her günümü seninle geçirdiğim için çok şanslıyım ve her yıl dönümümüzde seninle bir yıl daha geçirdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissedeceğim. Seni her geçen yıl bir öncekinden daha çok seveceğime söz veriyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Sen benim bu hayatta başıma gelen en güzel duygusun. Sana her baktığımda hayattaki yaşama nedenimi hatırlıyorum. Beni mutlu etmek için yaptığın her şeye sonsuz teşekkür ederim. Sonsuza kadar seni çok seveceğime söz veriyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Bütün hayatım boyunca her gün ve her gece yanımda olmasını istediğim dünya güzeli eşimin yıl dönümü kutlu olsun. Seni sonsuza kadar çok seveceğime söz veriyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Sen kopuyorsun kalbimde, sen kokuyorsun tenimde, sen varsın her özel günümde. İyi ki varsın sevgilim İyi ki ömrümün tek sahibisin. Nice yıllarımız olsun. Seni çok seviyorum.

  • Evlilik hayatımızın ilk yılına girdiğimiz için çok mutluyum. Seni sevmekle geçirdiğim bütün bir yıl hayatımın en güzel yılıydı. Geri kalan yıllarımız için çok heyecanlıyım. evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Aşık olmak belki de çok kolaydı; ancak bir kişinin hayatının geri kalanında aynı kişiye aşık olması çok daha zordu. Allah, birbirimize bağlı kalmamız için ikimize de güç versin. Seni çok seviyorum.

  • Yıl dönümümüz seninle ilişkimizin en mutlu zamanlarını bana hatırlatacak. Seninle yaşadığım her anın ne kadar kusursuz ve ne kadar anlamlı olduğunu hissediyorum. Hayatımda olduğun için teşekkür ederim. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun aşkım.

  • Güneş her zaman paylaştığımız yolda parlasın, ay her zaman kalbimizde olsun ve kayan yıldızlar gittiğimiz yerde bize her zaman yol göstersin. Mutlu yıllar hayatım.

  • Ben, seni sevmekle beraber seni sevmeyi çok seviyorum. Duygu, mutluluk, neşe ve heyecan hayatımızdan hiç eksik olmasın. Daha uzun yılları birlikte paylaşmak dileğiyle.

  • Mutluluğun ışığı bu sonsuz ilişkimizde bulutların arasından sürekli parlasın ve bir sevgi gökkuşağı yolumuzu oluştursun. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun.

  • Evlenmeyi aklının köşesinden bile geçirmeyen ben, seni görür görmez bütün bir ömrümü Sadece senin için adamak istedim. Ellerini ellerimde, gözlerini gözlerimde görmek istedim. Seni hep yanı başımda en mutlu ve en kötü zamanlarımda görmek istedim. Seni bu hayattaki her şeyden ve herkesten her zaman daha çok sevdim. İyi ki varsın hayatım yıl dönümümüz kutlu olsun.

 

 

Kısa Yıldönümü Mesajları

Ister birkaç yıldır birlikte olun İster 10 yıldır evli olun yıl dönümünün her zaman kutlanıp anlamlı bir gün olduğunu bilerek hayatınızdaki insana onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Birlikte verdiğiniz sözleri ve bunları paylaştığınız sevdiklerinizi hatırlayarak romantik taraflarına temas kurmanıza yardımcı olacak kısa yıl dönümü mesajlarını sizler için derledik. Bu özel gününüzü daha da anlamlı hale getirebilecek mesajlar sayesinde duygularınızı birkaç kelime ile ifade etme şansına sahip olabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümleri partnerinize onu ne kadar sevdiğinizi söylemeniz için özel bir gündür. Düğün zamanınız çok önceden bitmiş olabilir; ancak her geçen yıl iyi bir evliliğin hala kutlanmaya değer olduğunu bilerek aşkınızı tazeleyebilirsiniz. İlk tanıştığınız an, ilk randevunuz ve ilk öpüşmeniz gibi unutulmaz anlar arasında olan düğün günü, yani evlilik yıl dönümünüzü kutlamak için yürekten helen romantik yıl dönümü mesajlarını bularak sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. İkiniz için de çok anlamlı olacak bu mesajları kağıda döktüğünüzde dilinizin bağlı olduğunu hissediyorsanız ve kötü bir yazarsanız sizin için romantik yıl dönümü mesajları listesi oluşturduk. Bu mesajlardan ilham alarak sevdiğiniz insanla paylaşıp mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

 

  • İkimiz için de çok özel olan bugün kutlu olsun sevgilim. Seni seviyorum.

  • Birlikte geçirdiğimiz yılları yeniden kutlama zamanı! Mutlu yıllarımız olsun aşkım.

  • Sana gerçek hayatta ihtiyacın olan bütün sevgiyi vereceğime söz veriyorum. Seni çok seviyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Bana en güzel hayatı veren en güzel kadın, seni seviyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Her aşk hikayesi özel ve  benzersiz olabilir. Bence, bizimki bütün aşklardan güzeldir. Seni çok seviyorum.

  • Seni, evlendiğim günden daha fazla sevmenin mümkün olacağını düşünmüyordum ama günden güne aşkım büyümeye devam etti. Seni her geçen yıl daha fazla seveceğime söz veriyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun tatlım.

  • Bu hayatta yaşadığımız her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyorum, çünkü bu hayat seni bana getirdi. Seni çok seviyorum. Evlilik yıl dönünüz kutlu olsun.

  • Sonsuza kadar yanımda olmanı diliyorum. Seni seviyorum.

  • Evlilik yıl dönümümüz benim için dünyalar demek. Daha nice mutlu yıllarımız olsun.

  • Seni çok sevdiğimi ve her zaman sevmeye devam edeceğimi hep hatırla olur mu? Daha nice yıllarımız olsun sevgilim.

  • Benim için bu hayatta tek anlamlı olan şey sadece sensin. Seni seviyorum.

  • Bir yıl daha aşk, bir yıl daha bağlılık ve bir yıl daha tutku. Seninle geçen güzel yıllarımız olsun. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Aşkımız her geçen gün yeşermeye devam etsin. Birlikte nice senelere.

  • Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Her zaman hayatımızdaki anıları hatırla ve kötüleri geride bırak. Huzursuz anları görmezden gelirken neşeli anları hatırlayalım. O kadar uzun süre dayanmış bir aşktan zevk alalım. Melekler bile aşkımız karşısında sevinç şarkıları söylesin.

  • Aşka giden bu uzun ve dolambaçlı yolda zorluklar karşısında hep yan yana durduk. Umarım yıl dönümümüzde bu yolculuk bize daha uzun yıllar neşe getirmeye devam eder. Seni çok seviyorum.

  • Iyi ve kötü günlerde her zaman birbirimizi severek ve daha da yakınlaşarak zamanın sınavına katıldık. Seninle iyi günü de ve kötü günü de paylaşmaya her zaman hazırım. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Herkes zamanla gelişen ve büyüyen gerçek aşkı bulmalı. Seni bulmak benim için gerçek bir nimet. İlişkimiz uzun yıllar hep daha güçlü olsun. Mutlu yıllara bebeğim.

  • Bana ilk gülümsediğini ve beni sevmeye başladığın o ilk anı hatırlıyor musun? Bu duygular yıllarca bende kalmalı. Seni çok seviyorum.

  • Paylaştığımız inanılmaz aşka her düşündüğümde kalbim eriyor. Umarım daha uzun yıllar aşkımız büyümeye devam eder. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun.

 

 

Etkileyici Evlilik Yıldönümü Sözleri

Evlilik yıl dönümü mesajları eşinize, evliliğinize yaptığı katkılardan dolayı hayran olduğunuzu göstermek için mükemmel bir fırsat olabilir. Uzun süren ve zamana dayanan bir evlilik bağı, takdirinize layık olduğu gibi güzel dileklerinizle canlandırılabilir. Her yıl dönümü sizin için dönüm noktası olsa da evliliğiniz boyunca ikinizin fedakarlıkları ve tahammülleri için etkileyici evlilik yıl dönümü mesajlarına ihtiyacınız olabilir. Bu yazımızda, eşiniz için bir dizi basit ama yürek ısıtan yıl dönümü sözleri ve mesajlarını bulabilirsiniz.

Etkileyici evlilik yıl dönümü sözleri sayesinde evliliğinizi bir üst boyuta taşırken romantik anılarınızın birikmesine izin verebilirsiniz. Sevdiğiniz insana söyleyeceğiniz birkaç cümle sayesinde yüzünde oluşan mutluluğu görünce tüm bu çabalarınıza değdiğini yürekten hissedebilirsiniz. Birlikte geçirdiğiniz onca yılın hatrına sevginizi ve duygularınızı doğru bir şekilde ifade etmenize yardımcı olacak birbirinden güzel evlilik yıl dönümü mesajları listemizi inceleyerek aradığınız romantik cümlelere ulaşabilirsiniz. Bu romantik cümlelerden size en yakın olanı bulup karar verdikten sonra, arasına ekleyeceğiniz birkaç kelime ile mesajı daha da anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

 

  • Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Bugün yarın ve sonsuza kadar sadece senin olmak istiyorum.

  • Evlilik yıl dönünüz kutlu olsun sevgilim. Hayatımız boyunca bunun gibi daha nice yıllar diliyorum.

  • Seni karşıma çıkardığı için her gün Allah'a şükrediyorum. Mutlu yıllarımız olsun sevgilim. Seni çok seviyorum.

  • Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Sonsuz eğlenceli olan bu yolculuğumuz hiçbir zaman bitmesin. Seni seviyorum.

  • Bir ömür birlikte olacağımıza söz vererek bir yolculuğa çıktık. Birbirimizi sevdik ve zorlu günlerde hayatla savaştık. Yeri geldi ağladık ve zorlu fırtınaları beraber omuz omuza atlattık. Sen benim için çok özelsin sevgilim. Yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni gerçekten çok seviyorum.

  • Seni sevmek, kurtulamadığım bir bağımlılık gibi. Bu bağımlılığın hiçbir zaman bitmesini istemiyorum. Seni çok seviyorum. Nice birlikte yıllarımız olsun.

  • Hayatımda olduğun için kendimi ne kadar şanslı hissettiğimi bilemezsin. Evlilik yıl dönünüz kutlu olsun aşkım. Seni çok seviyorum.

  • Birlikte geçirdiğimiz her yılın ne kadar anlamlı olduğunu bilerek günlerimi geçiriyorum. Seninle her anımız büyülü ve özel olsun aşkım.

  • Sana olan aşkımın hiçbir zaman bitmeyeceğine söz veriyorum. Seni bunca yıldır sevdim ve son nefesime kadar sevmeye devam edeceğim. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Her gün, her dünyada ve her evrende sadece senin yanında uyanmak istiyorum. Ben sadece bugün, yarın ve sonsuza kadar sadece seninle olmak istiyorum. Mutlu yıllarımız olsun hayatım. Seni çok seviyorum.

  • Sevgi ve mutluluk dolu bir yıl daha kutlarken başkaları için ışık ve umut ışığı olduğumuzu unutma. Umarım bizi birbirimize bağlayan bu güzel aşkı hiçbir zaman kaybetmeyiz. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Hayata bir daha gelecek olsam seni ilk gün bulur ve daha uzun süre sevmek için yaptığımdan daha erken hayatıma alırdım. Ruh eşim, sana mutlu yıllar dilerim.

  • Aşk, zamanla güçlenir. Birbirimizi sevmeye her zaman devam edelim ve ölene kadar birbirimize bugünkü gibi özel dilekler dileyelim. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun.

  • Sadece aşkımı ve mutluluk dolu bir yıl beklentisi ile duyduğum sevincini ifade etmek istedim. Her geçen gün aşkımız daha da çiçeklensin ve serpilsin. Mutlu yıllar sevgilim.

  • Bugün birlikte paylaşacağımız tüm zamanları hatırlamak ve hafıza şehrinde gezinmek için çok güzel bir gün. Yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Senin olmak, hayatımın en güzel zamanları. Yıllar boyunca bana çok fazla sevgi ve ilgi gösterdiğin için teşekkür ederim. Sana mutlu yıllar dilemek istiyorum.

  • Hayatımın geri kalanını sadece seninle geçirmek ve seninle nefes almaya adamak istiyorum. Seni çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

 

 

Uzun Evlilik Yıldönümü Sözleri

Evlenmek, birçok insanın hayatında büyük bir dönüm noktası olabilir. Kendini adamış bir çiftin birbirlerine adadıkları ve  birlikte hayatta kalmaya yemin ettiği o özel gün herkes için ayrı bir anlam taşıyabilir. Basitçe söylemek gerekirse bu özel günü önemli bir fırsata çevirerek sevdiğiniz insana kalbinizden geçen bütün sözleri söyleyebilirsiniz. Yıl dönümü sözleri ve yürek ısıtan mesajları onunla paylaşarak aranızdaki sevgiyi daha da güçlendirebilirsiniz.

Resimli evlilik yıldönümü sözleri ile hayatınızda önemli bir yeri olan o insanı, ne kadar önemsediğinizi gösterebilirsiniz. Duygularınızı anlatmak için biraz ilhama ihtiyacınız varsa endişelenmenize gerek yok! Bunun için doğru adrestesiniz. Sizin için hazırladığımız büyüleyici sözler ve romantik ifadelerle sevdiğiniz insanın yüzünde mutlu dolu bir tebessüm yaratabilirsiniz. Yürekten gelen evlilik yıl dönümü mesajları sayesinde özel anlarınızı daha da anlamlı hale getirerek duygularınızı ifade etme şansına sahip olabilirsiniz. İster bir kartın içinde ister yazılı notlar olarak kullanmayı düşünün hangi şekilde iletmek isterseniz isteyin sözleriniz partnerinizin gülümsemesine yardımcı olarak kalbinin çarpmasını sağlayabilir. Ayrıca bu yıl dönümü mesajlarını daha da anlamlı hale getirebilmek için evlilik yıl dönümü hediyeleri ile bu anınızı daha da unutulmaz bir hale getirebilirsiniz.

 

  • Sana tüm kalbimle tapıyorum. Sen, isteyebileceğim her şeyden daha fazlasısın. Seninle geçirdiğim her an bir ömür boyu yaşamak için çok değerli. Harika bir çift olduğumuz için teşekkür ederim. Birlikte geçireceğimiz nice yıl dönümlerimiz olsun.

  • Bir zamanlar hayalini kurduğum şeylerden biri benim için gerçek oldu. Sana sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu söylesem az kalır. Mutluluğumun tek sebebi olduğun için teşekkür ederim. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Seni çok seviyorum.

  • En iyi arkadaşım ve hayatımın aşkı olduğun için sana minnettarım. Seninle geçirdiğim her yılı benim için çok özel kıldın. Sevgi ve mutlulukla dolu nice yıllara. Seni sonsuza kadar seveceğime söz veriyorum.

  • Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Sana olan sevgimi hiçbir kelime ifade edemez.

  • Hayatımda olduğun için çok mutluyum. Her şey için sonsuz teşekkür ederim. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Birlikte geçireceğimiz daha uzun yıllar olması dileğiyle. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Beni, bu dünyada yaşayan en mutlu insan yaptığın için sana minnettarım. Kalp atışlarımın tek sebebi sensin. Seni çok seviyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Seninle aynı çatı altında kalarak hayatımın en anlamlı günlerini yaşıyorum. Bunca yıl boyunca bana verdiğin sevgi ve ilgi için teşekkür ederim. Hayatımızın sonuna kadar mutlu bir evlilik diliyorum. Nice yıllara sevgilim.

  • Seni sevmek, hiç bitmeyen bir yolculuk gibi. Sadece başlangıcı var ama sonu hiçbir zaman yok. Sonsuza dek birlikte geçen yılları saymak dileğiyle. Seni çok seviyorum. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

  • Bugün ve yarın hayatımıza sonsuz neşe getirsin. Gelecek yıllar birbirimizi severek ve önemsemekle geçsin. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

  • Sen olmasaydın hayatım nasıl olurdu hayal bile edemiyorum. Mutlu iki insan olduğumuz için çok şanslıyım. Birlikte geçirdiğimiz daha nice senelerimiz olsun. 

  • Birlikte yaşlandıkça birbirimizi sevmek için daha fazla neden bulabilmemiz dileğiyle. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

  • Senden başkasıyla uyanmayı hayal bile edemiyorum. Birbirimize olağanüstü sevgi ve saygı duyduğumuz için sana minnettarım. Yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Sonsuza kadar birlikte olma yolunda bana katıldığın için teşekkür ederim. Bu ilişkiyi her zaman sevgi öpücüğü ile kutlamaya devam edeceğim. Hayatımda olduğun için çok mutluyum. Yıl dönümümüz kutlu olsun.

  • Hayattaki en güzel şeyler seninle paylaştığımda daha zevkli hale geliyor. Birlikte nice yıllarımız olsun ve hayat bize her zaman büyük neşe getirsin.

  • Biz, kendi dünyamızı kurmak için birçok çaba sarf ettik. Acısıyla, tatlısıyla uzun yıllar geçirdik ama her zaman el ele ve dip dibe olmayı başardık. Ben istiyorum ki ömrümün sonuna kadar bu çabaların mükafatı olarak sadece senin yanında olayım, seni göreyim ve son nefesimi senin kollarında vereyim. Eşim olup beni bu kadar güzel sevdiğin için teşekkür ederim. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler